Landstede doet mee aan Nationale Complimentendag

Zwolle/Harderwijk/Raalte – Een complimentje geven als iets goed gaat, het klinkt zo vanzelfsprekend. Toch doen we het in de praktijk maar weinig. Vandaag wil Landstede daar verandering in brengen. De onderwijsorganisatie doet met al haar zestig 60 locaties in Flevoland, Gelderland en Overijssel mee aan de Nationale Complimentendag. Doel: We moeten elkaar vaker een compliment geven en ons ervan bewust zijn dat een compliment ontvangen heel fijn is.

1-3-10nationalecomplimentendag.jpg

Speciaal voor de Nationale Complimentendag zijn door Landstede kaarten gemaakt waarmee je een compliment kunt geven aan je collega, een student, je partner, vriend(in), buurvrouw of wie dan ook. De kaarten werden in de week voor de voorjaarsvakantie alvast verspreid over alle Landstede locaties voor voorgezet onderwijs, mbo, kinderopvang, welzijn, kringloop en training, opleiding & advies voor volwassenen. Om de leerlingen en medewerkers te attenderen op de acties is een speciaal filmpje ontwikkeld, waarin het komisch duo Jaap & Joop oproept om vooral mee te doen op maandag 1 maart. Dit filmpje vind je op YouTube http://www.youtube.com/Landstede07

dsc_0039.jpg

dsc_0098.jpg

Vandaag is het duo op verschillende Landstede locaties om ter plekke de actie onder de aandacht te brengen. Landstede sluit hiermee aan op de positieve actie die vandaag in heel Nederland gehouden wordt. De onderwijsorganisatie gaat voor zogenaamd waardenvol onderwijs. Twee van die waarden zijn ‘respect voor ieders eigenheid’ en ‘het erkennen van ieders talent’. Deze actie sluit goed aan bij die twee waarden.

 

Meer informatie over de Nationale Complimentendag is te vinden op http://www.nationalecomplimentdag.nl/.  

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer