Volg de gemeenteraadsverkiezingen bij Weblog Zwolle

Zwolle – Weblog Zwolle heeft de afgelopen weken uitgebreid verslag gedaan van de campagnes van de gemeenteraadsverkiezingen in Zwolle. Na succesvolle discussieavonden, een primeur voor Zwolle, met alle elf politieke partijen volgden een live verslag van het Lijsttrekkersdebat en het Jongerendebat. Woensdagavond kunnen bezoekers via Weblog Zwolle in beeld en geluid, via streaming video, de uitslag van de verkiezingen in Zwolle op de voet volgen!

De vrijwilligers van Stichting Internetmedia Zwolle en hun website Weblog Zwolle hebben veel positieve reacties gekregen over hun publicaties, inzet en betrokkenheid bij Zwolle. De redactie is daar erg trots op! De live-verslaglegging was niet mogelijk geweest zonder de samenwerking met ZOO, KVPM en Airplay Radio. Samen hebben de mediapartners inmiddels twee geslaagde internetuitzendingen verzorgd en ook op de uitslagenavond deze woensdag laten ze weer van zich zien en horen! Natuurlijk blijft Weblog Zwolle ook in de tussentijd niet stilzitten. De ‘webloggers’ zitten bovenop het nieuws. Volg de gemeenteraadsverkiezingen dus via www.weblogzwolle.nl !

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Vanaf Twitter @JosHeymans:

  In Zwolle bleef een stembureau vanochtend enige tijd dicht. Reden: de verantwoordelijke ambtenaar was ziek.


  Maak melding

 2. Grote complimenten voor Weblog Zwolle! Zonder al die informatie over de lokale verkiezingen was ik nooit zo goed ge√Įnformeerd geweest. Een hartelijk dank is op z’n plaats!!


  Maak melding

 3. Ha ja, ik zie nu net het andere draadje.

  Nou ja, bij mij om 7.30 waren ze er wel allemaal, en mocht ik als eerste stemmen.


  Maak melding

Reageer