Cambuur – FC Zwolle live via internet

Zwolle – De wedstrijd Cambuur Leeuwarden tegen FC Zwolle aanstaande vrijdagavond zal live worden uitgezonden door de supporterssite en internetradiostation Enterprise103.

Omdat de KNVB heeft besloten dat FC Zwolle supporters niet bij de wedstrijd aanwezig mogen zijn heeft de supporterssite fczwolle.org en Enterprise103.com besloten om deze wedstrijd live uit te zenden. FC Zwolle staat op een verdienstelijke 3e plaats in de Jupiler League. Cambuur Leeuwarden heeft na de winst op Fortuna Sittard afgelopen maandag nog maar één punt achterstand op de FC Zwolle. Daarmee zal de wedstrijd een kraker worden in de competitie! Reden genoeg om vrijdagavond vanaf 19:30 uur te luisteren. De presentatie is in handen van Beppie Teters en het radioverslag zal 2x 45 minuten live in handen zijn van Evert Jan Pasman.

Aanvang uitzending (voorbeschouwing vanuit Leeuwarden) 19:30 uur
Aanvang wedstrijd 20:00 uur LIVE!
Ga naar www.enterprise103.com en klik op de Sport FC Zwolle link om te luisteren

Artikel delen:
Reacties 27
 1. Klasse Beppie & de rest, dit is niet het eerste door jullie verzorgde live-verslag. Jullie hebben sowieso een duidelijk draadje met aansprekende muziek. Gisteravond nog weer ondervonden. Moet hier vandaag ook maar eens plaatsmaken voor 3fm. Succes met alles en groeten thuis.


  ⚠️ Meld

 2. Omdat die camboeren zich als varkens gedragen hebben Japser, en als jij word behandeld als een stuk vuil, wat doe jij? dan vecht je toch met dezelfde mate terug neem ik? dat is dus wat er is gebeurd!


  ⚠️ Meld

 3. Bericht door Natascha, op 5 maart 2010 om 11:10
  Omdat die camboeren zich als varkens gedragen hebben Japser, en als jij word behandeld als een stuk vuil, wat doe jij? dan vecht je toch met dezelfde mate terug neem ik? dat is dus wat er is gebeurd!

  We werden daar elk jaar als oud vuil behandeld, elke wedstrijd werden we bekogeld en buiten belaagd.

  Helaas heeft FC Zwolle geen protest aangetekend tegen de straf.
  >:(>:(>:(


  ⚠️ Meld

 4. Als ik door iemand wordt behandelt als een stuk vuil, hoef ik daar niet meer heen 🙂

  Maar terugvechten, dat never nooit niet. Ik ben wel iets verder in mijn evolutie 🙂


  ⚠️ Meld

 5. Jij vecht niet terug?

  Dus als jij een klap in je gezicht krijgt, sla jij echt niet terug?

  Wij komen daar toch zeker niet voor hun, maar voor onze jongens!

  @Edwin, you know what i mean!


  ⚠️ Meld

 6. Tijdje terug voor het eerst in mijn leven (31) een klap in mijn gezicht gekregen. En nee, niet terug geslagen. Security erbij gehaald die de bewuste neanderthaler naar buiten heeft gewerkt. Probleem opgelost 🙂


  ⚠️ Meld

 7. Tja sorry, weet niet zo goed wat ik er van moet vinden….. Ik ben absoluut niet voor vechten maar als ze mij of me fam aan de botten zitten, ja dan sta ik niet voor mezelf in…


  ⚠️ Meld

 8. Ik zoek het ook niet op, en tot recentelijk kon ik ook zeggen dat het me nooit voorgekomen is. Nu dus 1x in mijn leven. En bijna altijd is terugslaan zo zinloos. Als ik dat toen had gedaan bijvoorbeeld, lag ik er zelf ook uit. Vond ik het de organisatie laten regelen een veel betere optie.


  ⚠️ Meld

 9. Hup Evert Jan.
  @ Edwin, was dat nog onder het oude bestuur ?

  Maar Jasper heeft wel een punt. Eigenlijk moet de gastheer, in dit geval het bestuur van Cambuur, de veiligheid van de gasten kunnen waarborgen. Maar goed, het is niet de eerste en enige keer dat het in Leeuwarden uit de hand is gelopen, en niet alleen met De Zwolschen.
  Lagen er plotseling ook geen glasscherven in het doelgebied van Diederik? Natascha, stonden alle stoeltjes ook nog op de zelfde plaats na de desbetreffende wedstrijd?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.