Nieuwe Festivalboulevard Bevrijdingsfestival Overijssel

Zwolle – Dit jaar is de festivalmarkt van Bevrijdingsfestival Overijssel compleet vernieuwd.  Voorgaande jaren vond de festivalmarkt nog plaats op de Schuurmanstraat en in de bloementuin van het Wezenlandenpark.  Door de verplaatsing van de festivalmarkt naar de Wethouder Alferinkweg is er meer plaats ontstaan voor standhouders.  Om het aanbod te vergroten is de organisatie van Bevrijdingsfestival Overijssel druk op zoek naar standhouders voor 5 Mei.

Het thema van Bevrijdingsfestival Overijssel dit jaar is ‘Vrijheid Wereldwijd’. Om de festivalmarkt hier goed op aan te laten sluiten wil de organisatie het accent van de festivalmarkt leggen op ‘eerlijke handel wereldwijd’. Hierdoor zullen naast de reguliere standhouders ook een groot aantal fairtrade aanbieders aanwezig zijn. Daarnaast biedt het Bevrijdingsfestival Overijssel de mogelijkheid voor kleine idealistische organisaties of clubjes particulieren die zich belangeloos inzetten voor hun medemens om zich gratis te promoten. Buiten de gezelligheid van het slenteren over de boulevard,  zullen hier ook verschillende straattheater- acts te zien zijn.

Voor verdere informatie over Bevrijdingsfestival Overijssel of inschrijving voor de festivalmarkt kunt u terecht op www.bevrijdingsfestivaloverijssel.nl.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. @ Ingrid, tussen verschillende tentjes. Welke weet ik niet meer precies…van scholen inderdaad en goede doelen? Die drukke tentjes interesseren met niet zoveel. Hoewel 2008 was het wel tof toen sprak ik een tijdje….kon je over het thema vrede en vijheid praten….met een nieuwslezeres van RTL. Of ik haar niet kende, “Nee, ik kijk altijd naar NOS-journaal” zei ik. Aardige en knappe vrouw. Misschien een idee om die tafels van de Oktoberfesten hier te introduceren? Doe je ook wat met Duitsland samen en kunnen we met minder tentjes af 😉


  Maak melding

 2. Heb geruchten gehoord dat blonde Geert een stand gereserveerd heeft.Alleen bezoekers zonder hoofdoekje zijn welkom,en als advies geveb kniebescherming te dragen omdat de stadscommando s die beoogd waren voor Almere hun activiteiten willen oefenen.


  Maak melding

 3. mwah,

  ik denk dat menig stadcommando het aflegt tegen de plaatselijke groeperingen.

  Almere is een verdeelde stad, maar ik denk dat de stadscommando’s in Zwolle zo de gracht ingaan.


  Maak melding

 4. Ach op een maandagmorgen een beetje onzin verkopen in de stijl van Geert moet toch kunnen? Rest van de week moet ik ongehoorde blabla verhalen aanhoren van die kant af.

  En dat is met recht een DRAMA.


  Maak melding

 5. @ Drama; Scheelt het ons hoop ik ook eens wat belastinggeld.
  Want hij sleept die beveiligers overal maar mee naar toe…alleen al de reiskosten.

  Ach; de voortdurend provocerende en uitsluitende ex-VVD-er zonder alternatieven en een democratisch aangestuurde partij met dito besluitvorming; is eigenlijk helemaal niet interessant.


  Maak melding

Reageer