Heler rijdt tegen been politieagent

Zwolle – Zondagmiddag 7 maart zijn op de Palestrinalaan twee mannen uit Zwolle (19- en 22 jaar) aangehouden voor heling. Zij reden op een bromfiets waarvan de herkomst onbekend is. De bromfiets was onverzekerd een voorzien van een motorblok met een grotere cilinderinhoud dan is toegestaan (aangemerkt als motorfiets).

De 22-jarige weigerde medewerking aan een nader onderzoek en wilde er met de bromfiets vandoor gaan. Daarbij reed hij tegen een been van één van de politiemensen. De 19-jarige kon gelijk worden aangehouden en bleek in het bezit van een verboden mes te zijn. De 22-jarige ging er aanvankelijk rennend vandoor maar kon kort daarna door ter assistentie geroepen politiemensen worden aangehouden. Daarbij verzette hij zich hevig, maar kon uiteindelijk worden geboeid en ingerekend. Tegen de beide mannen wordt een nader onderzoek ingesteld en proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. “Praiserig”…..gaat ook gezellig mee naar de volgende ronde :D:D:D

  Met “snow” bedoel je dat het toch nog niet lente genoeg is of….dat ie snowft ipv snuift?


  ⚠️ Meld

 2. En weer is een aardig nieuwsbericht weer totaal kapot gel*ld.
  Als je niks zinnigs te zeggen hebt zeg dan gewoon niks.
  Daar heb je toch het Algemene log voor?


  ⚠️ Meld

 3. @ Tsja, wat vind jij aardig aan dit bericht.
  Vind dat je gelijk hebt dat er te veel van het daadwerkelijke bericht word afgeweken, maar ik betrap me er zelf ook wel eens op, dat ik te veel mee ga, in de voorgaande reactie’s.
  Dat doe ik nu ook weer.


  ⚠️ Meld

 4. Bericht door Tsja, op 8 maart 2010 om 22:30
  En weer is een aardig nieuwsbericht weer totaal kapot gel*ld.
  Als je niks zinnigs te zeggen hebt zeg dan gewoon niks.
  Daar heb je toch het Algemene log voor?

  Vind jij dit nou echt een aardig nieuwsbericht? Hmmm copie/pasta van klik[/url] Politie berichten komen vanaf een uur of 11.00/12.00 Kun je beter een aparte submenu van maken.


  ⚠️ Meld

 5. We lezen steeds meer dat bezoekers moeite hebben met het off-topic gehalte bij nieuwsberichtgeving. Tsja maakt hier vandaag ook melding van, maar wat als Tjsa bij een interessant onderwerp van één van de criticasters totaal off-topic gaat. Dat zal je dan ook niet leuk vinden.
  Stelregel op Weblog Zwolle blijft, dat je (met enige flexibiliteit) met het geven van reacties je houdt aan de nieuwsberichtgeving. Dan blijft het voor iedereen duidelijk en prettig. En dat willen we toch allemaal.


  ⚠️ Meld

 6. Een beetje offtopic gaan is niet zo erg (vind ik), maar het voortdurende inhoudsloze geneuzel en verdraaien van woorden door een enkeling ontneemt mij langzaam maar zeker het plezier van het bezoeken en meedoen aan WLZ. Jammer dat er telkens weer topics ontsporen en zelfs op slot gaan, ondanks de zeer vele verzoeken om ontopic te blijven.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.