Lang parkeren…

Zwolle – Sinds een paar dagen staat bij het Historisch Centrum Overijssel (HCO) een bijzonder voertuig geparkeerd. Is dit een voorbeeld van zogenaamd lang parkeren? Bij de redactie is tot nu toe niet bekend dat het voertuig een bon heeft gekregen.

05-03-2010_rubriek_kiek_dan__parkeerplaats_hco__1.jpg

Artikel delen:
Reacties 8
 1. nee hoor volgens mij niet het staat er al vanaf de carnaval na de optoch neergezet,
  gisteren waren jongens hem al aan het slopen..totdat ze de camera s zagen hahahahah . 😉


  ⚠️ Meld

 2. gisteren waren jongens hem al aan het slopen..totdat ze de camera s zagen hahahahah

  Vind ik niet bijzonder grappig eigenlijk. Het laat maar weer zien, dat sommige jongeren het nodig vinden zomaar iets te slopen. Enkel omdat er niemand bij staat te roepen dat het niet mag, omdat het van hem/haar is.


  ⚠️ Meld

 3. Was van de burgemeester die vannacht te veel had gedronken en de politie achter zich aan had.

  Gelukig had hij de sleutel van de stad weer zodat hij overal naar binnen kon…


  ⚠️ Meld

 4. ik vindt maar zo als de carnaval is geweest moeten ze zorgen dat die wagen weer netjes afgebouwd wordt en weer opgeruimd word zo vraag je toch ook om baldadigheid! en niet op de parkeerplek laten staan van hco ze kunnen toch ook op bouwen waarom gelijk niet weer afbreken… nou kijken wij al weken tegen die mooie auto aan


  ⚠️ Meld

 5. Beste mensen,

  Vandaag wordt de kar verwijderd. Overigens complimenten voor de grap over de burgemeester.
  We hebben even met verwijderen gewacht om te zien of we de kar nog een andere nuttige bestemming zouden kunnen geven. Dat blijkt dus niet het geval. Overigens inderdaad geen reden om op het eigen terrein van het HCO aan het slopen te slaan.
  Het gebruik van ons terrein om richting winkelcentrum te lopen is helemaal geen probleem, maar het zou fijn zijn als het terrein en de spullen daarop heel blijven. Honden uitlaten op ons grasveld en het vernielen van het hekwerk is natuurlijk ook minder. Het HCO is graag onderdeel van de buurt en als we dingen samen beter kunnen maken dan ben ik altijd bereid daarover met de buurt in gesprek te komen.
  Ik zal hem missen, onze carnavalskar!

  Bert de Vries
  directeur Historisch Centrum Overijssel


  ⚠️ Meld

 6. Geachte heer De Vries, fijn dat de kar daar nu weg gaat. Baldadigheid lag natuurlijk op de loer met zo’n ding voor de deur. Waar Weblog Zwolle al niet goed voor is 😉


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.