Ruilmiddag voor verzamelaars WVF-voetbalplaatjes

Zwolle – Voetbalvereniging WVF en Supermarkt C1000 Wim Schokker houden op vrijdag 19 maart een ruilmiddag voor voetbalplaatjes. Deze bijeenkomst vindt plaats van 15.30 tot en met 17.30 uur in de kantine van WVF.

Als het weer het toelaat zijn er ook nog andere activiteiten op het sportpark van WVF. Zo is er een pannakooi aanwezig en kunnen deelnemers ‘stropdas schieten’ en meten hoe hard ze een bal kunnen raken. Voetbalvereniging WVF en de supermarkt sloegen de handen ineen voor de uitgave van een voetbalplaatjesboek. Vanaf 23 januari konden belangstellenden plaatjes sparen bij het doen van boodschappen bij de C1000 in Westenholte. Voor de eerste vijf mensen die het boek als eerste vol hadden, lagen prijzen klaar. De eerste die het lukte, was Vince Albers. Hij gaat dan ook samen met een introducé naar de wedstrijd van het Nederlands Elftal op 5 juni tegen Hongarije. Hendrik Hendriks is nummer twee. Ook voor hem liggen er twee kaarten klaar voor dezelfde wedstrijd.

De nummers drie tot en met vijf (Maarten Hof, Hans van Erven en Jelmer Paulusma) ontvangen een Adidas Jabulani. Dit is een replica van de wedstrijdbal die wordt gebruikt op het WK in Zuid-Afrika.

Terechte winnaar

De prijswinnaars ontvangen hun prijzen tijdens de ruilmiddag. Vince mogen we een terechte winnaar noemen. Hij zette alles op alles om de plaatjes binnen te krijgen. Hij e-mailde bekenden, fietste door Westenholte om plaatjes op te halen en sprokkelde zo al met al het boek vol. Uitermate sportief is dat een vriendje van Vince hem het laatste plaatje gaf, ondanks dat hij deze zelf nog niet had. Natuurlijk kreeg het vriendje er enkele plaatjes die Vince dubbel had voor terug. Wim Schokker: ‘De actie is tot nu enthousiast ontvangen. Zelfs vaders ruilen met elkaar om maar de goede plaatjes voor de kinderen in handen te krijgen. Ze houden zelfs lijstjes bij van nummers die ze nog niet hebben. Erg leuk om te zien.’ De plaatjesactie loopt nog tot april.

Artikel delen:
Reacties 17
 1. Alle opas en omas opgelet een ruilmiddag voor voetbalplaatjes.Wim Schokker een hele goede aktie waar de vaders en moeders druk mee waren.Je ziet zelfs ouders die normaal niet naar hun kinderen omkijken als ze moeten voetballen,wie weet krijgen ze er nu schik van.


  ⚠️ Meld

 2. Kunnen we Dick daar niet ruilen tegen een paar voetbalplaatjes?
  Is ie gelijk weer op zijn oude stekkie.

  Of nee, doe toch maar niet, want ik wil zijn koppie zondag wel eens zien als PSV Ajax met 1 – 6 verslaat. 😀


  ⚠️ Meld

 3. :):):) Natascha, doe al denk een jaar of 27 vrijwilligerswerk 😉
  Bij vv Berkum: zwaar gewaardeerd leider en trainer.
  Voor Wijkstichting Stadshagen ook zwaar gewaardeerd
  Collecteren voor de Oranjestichting. maar als ik dat nog deed was ik gestopt omdat het niet voor S.hagen geldt en ga niet collecteren voor het podium op de Grote Markt (alleen?).
  Nog een collecte gedaan.
  WVF: leider en trainer.
  Schrijf al een jaar of 27 in de Kroniek. Die nu helaas alleen nog maar digitaal verschijnt en net deze maand wel ernstig laat komt 😮 Misschien al langer. Oa jaren met m’n (jouw bekende) zwager en maat en Henze die hier ook wel eens langs kwam.
  Achter de bar gestaan
  Bedenker van het Westenholte/Stadshagen stratenvoetbaltoernooi. Inmiddels ter ziele.
  Ach, en wat hand- en spandiensten. Door de jaren heen.

  We hadden het er gisteravond nog over, dat zoiets zou komen. Hoorde idd wat ouders die er heen gaan. Die van mij moest ik er eigenlijk ook heenschoppen! Maar dan gaat ie helemaal niet 😉 Puber he 😮

  Het enige wat ik kan doen is….um dit kopietje onder de neus drukken:(


  ⚠️ Meld

 4. En Dick schijnt dit jaar een WVF elftal voor het Oude Zakk’n samen te stellen. Of is zijn vrouw die dag jarig??????????????????????


  ⚠️ Meld

 5. Tja, soms gaat ’t meisie voor maar maak je geen zorgen JaPie!

  Het team komt er….al moet ik de mensen op papier nog 10x voor lapswanzen uitmaken dat ze wichert nog niet gemaild hebben >:(>:(>:(

  En….heb ook nog niet de mogelijkheid gehad om HET OLDE ZAKK’N TOERNOOI in onze kantine te promoten….Dacht vorige week: er loopt wel wat potentieel in Het Plein…..helaas, lopen daar enkel wat voor dat niveau ongeschikte WVF-ers.

  Wichert….wanneer wil heer Stolte de aanmelding binnen hebben?
  Die beide heren (Kwak en Streek) die momenteel niet meer bij WVF spelen, hebben zich wel gewoon al aangemeld toch?


  ⚠️ Meld

 6. uh Wichert; ik wilde ff mailen over HET OLDE ZAKK’N TOERNOOI op zaterdag 5 juni bij CSV, maar je wervende tekst mét mailadres is net verwijderd van WVF.nl of ik kijk niet goed.

  Nou ja ik heb ook niet zo heel veel te melden:
  Zie:

  Hans
  Freek
  Gert
  Jan Jacob

  In elk geval zaterdagavond.

  René en Robby C. kunnen het niet meer opbrengen. Hoewel ik de 1e R. niet zo zeker meer weet die was te druk in de kop met zijn mogelijk nakende kampioenschap, die mail ik nu.

  Marcel en Brucht moeten even bij die duffe volleybal worden weggeweekt! Die zoon van Jan Koopman kan ook wel gewoon gaan ballen toch ipv die sport met dat contactarme netje ertussen?


  ⚠️ Meld

 7. Ik heb het goed gelezen Dick:

  Bericht door dick, op 11 maart 2010 om 11:28
  Natascha, doe al denk een jaar of 27 vrijwilligerswerk
  Bij vv Berkum: zwaar gewaardeerd leider en trainer.
  Voor Wijkstichting Stadshagen ook zwaar gewaardeerd

  😮


  ⚠️ Meld

 8. Oh wilde je je daar mee bemoeien. Mag ook. Dat andere verhaal is je duidelijk?
  Dit:

  Dacht dat dit dick’s eerste vrijwilligers activiteit was Wichert

  Kon ik natuurlijk niet laten staan…als zijnde een feit. Even onderbouwen. Als jij dat pochen wilt noemen: prima. Blijkt dat je me 1 niet kent 2 er niets van begrijpt. Hoeft ook niet lijkt me, omdat dit een onderonsje tussen andere mensen is waar jij wat tussenuit wilt zuigen.

  Wat je uiteraard vrij staat in dit mooie vrije land.


  ⚠️ Meld

 9. Dick ,niemand meld zich voor het toernooi en ik ben echt niet van plan om na diverse telefoontjes en mailtjes te gaan smeken of zr a.u.b mee willen doen.Zegge en schrijven hebben zich pas 6 mensen opgegeven en gezien de leeftijd en de lengte van een toernooi moeten dat er minstens 15 worden.En Japi dick heeft inderdaad een verjaardag daarom probeer ik het van hem over te nemen.Volleybaltoernooi zit in de weg op de zelfde datum en dat is vaak een familie en/of buurtfeest.Dick wat dat collecteren betreft ben ik het niet met jou eens .Als jij in Stadshagen collecteert gaat er 75 % naar de festiviteiten daar en 25 % naar het grote Comite.het zou je ook sieren als je zou zeggen MEDE bedenker van het stratenvoetbaltoernooi,maar of je daar daadwerkelijk ook wat hebt gedaan in de organisatie weet ik niet.Verder ben je wel lief.


  ⚠️ Meld

 10. @ Wichert…slappe hap idd, constateer dat ook al een tijd. Nou ja aan de andere kant: we hebben gedaan wat we konden….als het allemaal teveel moeite is om je op te geven willen ze waarschijnlijk ook niet.

  De Oranjefeest-verdeelsleutel is me bekend. Er waren echter zo weinig collectanten dat misschien eens een % of 5 werd binnengehaald. Voortdurend wel bij dezelfde mensen werd gecollecteerd en niet bij anderen….. Toen vond ik het op een gegeven moment ook wel goed. Wij hebben hier een wijkstichting….heb een paar keer gepleit voor een wijkvereniging….met betalende leden dus. Bleek volgens Nick B. geen haalbare kaart. Dus is ook dit verhaal (volgens mij helemaal) doodgebloed. Vanmiddag gehoord dat het op het Assendorperplein op 30/4 ook erg gaaf wordt. Voor de Hetebrij ook, dus keuze zat. Het is niet echt erg dat er in Stadshagen nixxx is. Hoewel toen er wel wat was….tent met drank en volgens mij ook wat muziek; was ’t ook beregezellig.

  Statshagen/Westenholte stratenvoetbaltoernooi, toen een voorzet (op maat, dat dan weer wel) afgeleverd via de allom gewaardeerde (???) Kroniek. Maar het zal allemaal wel…. Had je gister echter nog wel verwacht om wat over vrijwilligers te bomen? Freddy heeft je honeurs uitstekend waargenomen, daar niet van. Maar uh….heul veul is er niet uitgekomen. We babbelen nog wel eens.


  ⚠️ Meld

 11. Komt goed Dick maar ik moest zaterdag voor de derde dag achter elkaar optreden en er was alleen maar een inhaal programma dus heb ik WVF een keer overgeslagen,heb vanuit Wesepe gebeld naar Smalle Hans en hoorde van de mooie overwinning van onze club toen ging het optreden helemaal goed.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.