IJsselderby live in het Supporterscafé van FC Zwolle

Zwolle – Supporters van FC Zwolle die komende zondag geen kaartje hebben kunnen krijgen of niet mee willen naar de IJsselderby, kunnen in het Jupiler Supporterscafé gezamenlijk de wedstrijden bekijken.

Op 2 grote schermen zal het Supporterscafé de wedstrijd live uitzenden. Het Supporterscafé zal zondag vanaf 9.45 uur geopend zijn en open blijven tot de supporters die meereizen weer terug zijn. Hopelijk zal er dan nog een gezellig feestje gevierd gaan worden, omdat FC Zwolle weer gewonnen heeft. Iedereen is welkom!

Tot slot nog een kort woord voor de supporters die wel met de bus afreizen.

Door de berichten in de media is er nog meer spanning op deze wedstrijd komen staan. De supportersclub hoopt dat alle FC Zwolle supporters zich dusdanig gedragen dat onze club FC Zwolle niet openlijk in een negatief daglicht komt te staan. Steun je club op de juiste manier op weg naar 3 punten.

Johan Zomerdijk

Artikel delen:
Reacties 22
 1. Anders gaan we de goden even verzoeken Johan:

  Hopelijk zal er dan nog een gezellig feestje gevierd gaan worden, omdat FC Zwolle weer gewonnen heeft

  Dat kan toch nie man ;):P


  ⚠️ Meld

 2. De trein dendert door richting Deventer…

  De wedstrijd tegen AGOVV was er één in de categorie ‘spectaculair’. Vier doelpunten, legio kansen, goed veldspel van ons maar ook van de tegenstander, beleving in het veld en op de tribunes, met als resutaat toen de rookwolken waren opgetrokken een puntendeling waar wij niet ongelukkig over hoeven te zijn. De enige zure nasmaak ligt in de kaartenverdeling en hoe die voor ons uitpakte.

  Verder is het erg vervelend dat Ruud weer geblesseerd raakte aan zijn schouder. Het ziet er naar uit dat het einde seizoen voor hem is, hopelijk valt het mee!! Deze week zal duidelijk worden hoe het vervolg voor hem is, we wensen hem alle sterkte.

  Maar de trein dendert verder en leidt ons naar Deventer, waar we overmorgen proberen een reputatie hoog te houden. De resultaten van Zwolle tegen GAE zijn het laatste decennium over het algemeen goed, hopelijk blijft dit zo!! Dat we het moeten doen zonder een aantal vaste krachten (Van der Haar, Boer, Kras, Lopes) is jammer, maar niet meer dan dat. Zwolle wil graag rendement halen uit de eigen opleiding en er is maar één ultiem leermoment om verder te komen; speelminuten in het eerste team. Dat gaat dus overmorgen in ieder geval gebeuren voor René Oosterhof, die het doel zal gaan verdedigen. Super voor hem en we hebben er meer dan alle vertrouwen in dat dit prima zal gaan. Verder heb ik al een aantal keren gerept over de sterke bank die we momenteel hebben, ook daar zullen een aantal jongens de kans krijgen te laten zien dat wij als technische staf onze keuzes soms moeten heroverwegen. Wissel staan is nooit leuk, maar wat is er nou mooier dan je te kunnen laten zien in deze wedstrijd!

  Wat voor wedstrijd gaat het worden? Deze termen zullen in ieder geval van toepassing zijn: strijd, passie, emotie, geluk, wilskracht, duels, fanatisme… Maar waarschijnlijk ook technisch en tactisch matig spel en veel toeval… Wat het ook wordt, genieten van de ambiance en de supporters zullen we in ieder geval!!

  Het wordt mijn eerste IJsselderby als hoofdcoach van FC Zwolle en ik zie er reikhalzend naar uit!!

  Goede wedstrijd,

  Art Langeler  ⚠️ Meld

 3. Art even voor de goede orde, we mogen niet met de trein :D:P;)

  Woehoeee ik begin dr echt zin in te krijgen, t kriebelt al aan alle kanten!


  ⚠️ Meld

 4. @ R.O.O.P.A, hier word alleen aangegeven dat als je wilt het samen kunt gaan kijken. De wedstrijd word door oost uitgezonden vanaf 12.30 uur.


  ⚠️ Meld

 5. Bericht door Zuidski 1, op 12 maart 2010 om 16:53
  Hier ook weer spanningen voor zondag, heb d’r zin in!!

  Totaal geen last van spanningen. Tupac op de radio, lekker relaxt.  ⚠️ Meld

 6. Beste FC Zwolle Supporters,

  In de Stentor van vandaag (zaterdag 13 maart) staat een stuk met als kop “Supportersclub is misdragingen beu” Dit stuk is NIET AFKOMSTIG van de Supportersclub. Wij zijn het ook oneens met de kop van dit stuk. Wij zijn namelijk onze supporters niet beu. Wel vinden wij dat FC Zwolle supporters zich ten aller tijden moeten gedragen volgens de geldende regels. Wij betreuren dan ook wat er in Maastricht is gebeurd, zonder daar een dader of veroorzaker voor aan te wijzen.

  De stentor heeft op geen enkele wijze contact opgenomen met de Supportersclub FC Zwolle over dit verhaal. Wij betreuren dit dan ook ten zeerste. De tekst van het stuk in de krant is afkomstig uit de open brief welke door de BVO FC Zwolle (en dus niet de SC) gisteren is gepubliceerd. Op verzoek van de BVO hebben wij deze brief geplaatst op onze website. Dit om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk supporters op de hoogte zijn van de inhoud en zich er naar gaan gedragen. De Supportersclub FC Zwolle heeft zich wel geconformeerd aan de tekst van de brief. De SC heeft er ook groot belang bij dat het erg gezellig en sfeervol is bij FC Zwolle zonder dat er misdragingen zijn van mensen. Dit geld zowel voor de uit- als de thuiswedstrijden.

  De Supportersclub wil benadrukken dat het opsporen en be(ver)oordelen van supporters die zich misdragen hebben een taak is van de BVO en politie. Hierin heeft de supportersclub geen leidende rol. Wel hoopt de Supportersclub een grote rol te spelen om dergelijke gedraging te voorkomen. Nu en in de toekomst. Wij willen zo veel mogelijk supporters in het stadion. Dat is in ieders belang.

  Hopelijk zal dit niet weer voorkomen, wij hopen dan ook dat de Stentor de volgende keer eerst contact met ons zal opnemen.

  Forza FC Zwolle

  Namens het bestuur van de Supportersclub,
  Johan Zomerdijk
  Voorzitter  ⚠️ Meld

 7. De Stentor verlaagt zich steeds meer tot riooljournalistiek valt me op. Dat zal wel komen door de toenemende concurrentie op internet, het gemis aan advertentieinkomsten e.d. De nieuwe regio-Stentor is daar het mooiste voorbeeld van, met minder Zwols nieuws nu. Gewoon een bezuinigingsslag! Maar ga nooit liegen!!


  ⚠️ Meld

 8. “Wij betreuren dan ook wat er in Maastricht is gebeurd, zonder daar een dader of veroorzaker voor aan te wijzen”

  Een aantal van deze “daders” is bekend, ook bij de supportersclub. Zitten ze morgen weer in de bus naar Deventer, want zand erover?  ⚠️ Meld

 9. @Natascha. Ik ben een buitenstaander, en ken de supporters-scene niet. Als ik het goed begrepen heb, zijn de daders in Maastricht toch ook met de bus uit Zwolle meegekomen? Als dat zo is, zou ik zeggen: weiger die dan in Zwolle de toegang tot de bus, en geef in ieder geval als supportersclub een duidelijk signaal dat die “daders” niet bij jouw club horen. Of zie ik dat te simpel?


  ⚠️ Meld

 10. @ Marcello, 11:59; klopt…afgezonken naar TeleTroepToeTerT-niveau…daarom jammer dat je het niet over de Sensator(T) hebt. Hoor echt zoveel mensen om me heen klagen, maar ze betalen er nog gewoon voor omdat het dagelijks een stukkie papier in de hand geeft….tja. Dan moeten ze dat vooral blijven doen.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.