Bekende Zwollenaren kopen stoeptegel

Zwolle –  De webshop voor het kunstproject “Met voeten getreden” is inmiddels al twee weken in de lucht en er zijn al aardig wat kunststoeptegels verkocht. Ook enkele bekende Zwollenaren hebben een kunststoeptegel gekocht om zo Zwolle een beetje mooier te maken.

stoeptegels.jpg

Het adopteren van een kunststoeptegel rondom het project “Met voeten getreden” begint nu goed op gang te komen. Ook bekende Zwollenaren doen mee, zoals; Marianne Smit (Isala-klinieken), Jonnie en Therese Boer, Gaston Sporre, Margriet Meindertsma (lid 1e kamer PvdA), Co Verdaas (gedeputeerde Gelderland) Dick Buursink (gedeputeerde Overijssel) , Sander Dol, Arjan Duijn (voorzitter Stichting Bevrijdingsfestival Overijssel) Loek Hermans (oud-burgemeester van Zwolle), Gerke Brouwer (directeur Openbaar Belang Zwolle) en Ryan Hoekman.

Het kunstproject is een initiatief van de Stichting Bevrijdingsfestival Overijssel en is ontwikkeld door Marit Otto, Mark van Enk en Niek van der Sprong. Het kunstproject is een blijvend cadeau aan de stad Zwolle, geadopteerd door de eigen inwoners. Zondag 21 maart worden een aantal stoeptegels gemarkeerd met een rood kruis; zij zullen binnenkort vervangen worden door de kunststoeptegels van het project "Met voeten getreden”. De webshop blijft nog open tot 1 april en de kunststoeptegels zijn vanaf 25 april te zien rondom de grachtengordel van Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Afgelopen week zijn Marit Otto en Mark van Enk op pad gegaan om de locaties van de kunststoeptegels te bepalen.

    Door middel van het logo van het kunstproject ??Met voeten getreden’ zijn de stoeptegels die worden vervangen gemarkeerd. Als je nu door Zwolle loopt is de kans groot dat je een gemarkeerde stoeptegel tegenkomt.


    Maak melding

Reageer