Het weer: bewolkt

Zwolle – Vrijdag begint regenachtig en bewolkt. Later wordt het droger, maar in het zuidoosten kan het lang blijven motregenen. Het blijft meest bewolkt, maar in het noordwesten kan het wel wat opklaren. Het wordt 10 tot 15 graden. Er waait een matige tot (vrij) krachtige zuidwestenwind. Vrijdagavond neemt de hoeveelheid bewolking weer toe en in de loop van de avond trekt neerslag vanuit het zuidwesten over het land. In de nacht blijft het regenachtig en lokaal valt flink wat regen. De minima komen uit rond 10 graden.

18-03-2010_weerfoto__sassenpoorterbrug_.jpg
Sassenpoorterbrug

Zaterdag verloopt de dag zwaar bewolkt en regenachtig. De meeste neerslag valt in de ochtend en late avond. Daartussen trekken buien over het land. Tussen de buien en bewolking door kan de zon zo nu en dan schijnen, maar echt veel ruimte voor zon zal er niet zijn. Het positieve nieuws is dat het nog wel vrij zacht blijft met gemiddeld een graad of 14. Ook zondag is er veel bewolking en valt er af en toe wat regen. Aan het einde van de middag wordt het vanuit het westen droog en zijn er opklaringen. Ook de temperatuur verandert weinig.

Maandag begint de dag overwegend droog maar in de middag trekt vanuit het westen opnieuw regen over het land. Een depressie in de buurt van Ierland stuurt vochtige oceaanlucht op ons af. De temperaturen liggen tussen 12 en 13 graden bij een matige westelijke en later zuidelijke wind.

De dagen daarna blijven wisselvallig. De temperatuur zakt iets terug naar gemiddeld een graad of 10. Dat is voor de tijd van het jaar een normale temperatuur.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)