Eerste DermaFair in Zwolle

Zwolle – De eerste DermaFair is een feit. DermaFair is hét evenement voor de huid, en wordt op 12 en 13 juni 2010 gehouden in de Zwolse IJsselhallen. Deze beurs richt zich op een ieder die geïnteresseerd is in ons grootste orgaan, de huid.

Circa twee miljoen Nederlanders hebben in meer of mindere mate te kampen met huidproblemen. Omgerekend betekent dat ongeveer 1 op de 7 personen. De DermaFair wordt georganiseerd om antwoord te geven op de vele vragen over huidaandoeningen, zoals (veranderende) Moedervlekken, Huidkleuring, Eczeem, Psoriasis, Krentenbaard, Spataderen, Striae. Ook huidbescherming, huidverzorging en huidverfraaiing, haarverwijdering en voetverzorging komen aan bod.

Om ervoor te zorgen dat de bezoekers persoonlijk een huidanalyse kunnen verkrijgen is er een consultatieteam aanwezig bestaande uit onder meer een huidarts, dermatoloog, plastisch chirurg en diëtist.

Verder kunnen bezoekers gratis deelnemen aan diverse ‘lookshops’. Via de website www.dermafair.nl en via de gratis digitale nieuwsbrief wordt het programma bekend gemaakt.

Datum: zaterdag 12 & zondag 13 juni
Locatie:  IJsselhallen Zwolle,
Rieteweg 4, 8011 AB  te Zwolle

Openingstijden: van 10.00 tot 17.00 uur

Artikel delen: