Het weer: buien

Zwolle – Zaterdag verloopt de dag bewolkt en regenachtig. De meeste neerslag valt in de ochtend en late avond. Daartussen trekken enkele buien over het land. Tussen de buien en bewolking door kan de zon zo nu en dan schijnen, maar echt veel ruimte voor zon zal er niet zijn. Er staat een stevige wind uit het zuid-zuidwesten. Het blijft vrij zacht met gemiddeld een graad of 15. In de avond en nacht is het zwaar bewolkt met regenbuien. De minima variëren van 9 graden in het noordwesten tot 12 graden in het zuidoosten.

19-03-2010_weerfoto__nieuwe_vecht_.jpg
Nieuwe Vecht

Ook zondag is er veel bewolking en valt er af en toe wat regen. Aan het einde van de middag wordt het vanuit het westen droog en zijn er opklaringen. De wind draait gedurende de dag van het zuidwesten naar het westen en is overwegend matig van kracht, aan zee af en toe vrij krachtig of krachtig. Maandag begint de dag overwegend droog en vrij zonnig, maar in de middag neemt vanuit het westen de bewolking toe en tegen de avond valt er opnieuw regen. Een depressie in de buurt van Ierland stuurt vochtige oceaanlucht op ons af. De temperaturen liggen tussen 13 en 15 graden bij een matige zuidwestelijke en later zuidelijke wind.

Dinsdag valt er vroeg in de ochtend wat lichte neerslag. In de loop van de ochtend klaart het op. In de middag is het half bewolkt en overwegend droog. Het wordt 8 tot 12 graden.

De dagen daarna blijven wisselvallig. Het is even iets droger met af en toe zon, maar vanaf donderdag valt er weer regen. De temperatuur komt overdag uit rond de normale waarde van 10 graden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Het weer: buien”

Reacties zijn gesloten.