Job Cohen bezoekt Zwolle

Zwolle – Job Cohen, kandidaat lijsttrekker voor de PvdA, komt vrijdag 26 maart naar Zwolle om de vrijwilligers van de PvdA gemeenteraadscampagne te danken voor hun inzet en om zich voor te stellen aan de leden van de PvdA en geïnteresseerden. Dit gebeurt in Hotel Wientjes aan de Stationsweg 7 te Zwolle.

De bijeenkomst gaat om 20.00 uur van start. Naast de terugblik op de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen, zal Cohen ook vooruit kijken naar de Tweede Kamerverkiezingen op 9 juni. De inmiddels oud-burgemeester van Amsterdam stelde zich twee weken terug kandidaat als lijsttrekker van Partij van de Arbeid voor de landelijke Tweede Kamerverkiezingen.

In zijn toespraak schetste hij het profiel van de PvdA: ‘Een partij die het niet moet hebben van one-liners, omdat wij voortdurend op zoek zijn naar balans: balans tussen individu en samenleving, tussen oude Nederlanders en nieuwe Nederlanders, tussen internationale oriëntatie en nationaal belang, tussen ouderen en jongeren, tussen gelovigen en niet-gelovigen. Een partij die altijd op zoek is naar die fatsoenlijke samenleving.’

Iedereen is van harte welkom bij deze bijeenkomst, De bijeenkomst vind plaats in Hotel Wientjes aan de Stationsweg 7 te Zwolle, de zaal is open vanaf 19.30, de bijeenkomst gaat om 20.00 uur van start.

Artikel delen:
Reacties 32
 1. Was er ook bij toen Wouter bij de Grote Kerk op een kissie alle vragen die plotseling opkwamen stond te beantwoorden. Dit zou een logisch vervolg zijn. Maar ik zie nog wel.

  Jij dan? Of ga je naar de stad van Frans Derks?


  ⚠️ Meld

 2. Bericht door wichert, op 23 maart 2010 om 11:44
  Ook echt een plek voor de Pvda, Hotel Wientjes.

  Beetje cynischs Wichert,had je liever gezien dat er een bijeenkomst was gereserveerd in een of ander achteraf schuurtje?

  Dick iedereen is welkom;D,verwacht jou zeker in de voorste gelederen.


  ⚠️ Meld

 3. Misschien dat dit 2e Kamer verkiezings-spektakel nu eindelijk eens 1x in de 4 jaar is. Onder JP werden we tureluurs van de 2e Kamer verkiezings-spektakels.


  ⚠️ Meld

 4. Cohen de bruggenbouwer dan hoeft hij om mij niet naar Zwolle te komen er worden hier al veel te veel bruggen gebouwd.Niet Cynisch bedoelt hoor .Het is mooi dat hij de mensen komt bedanken en dan niet alleen de raadsleden mar ook de mensen die straks weer moeten plakken op die afschuwelijke borden.Dick waar haal jij de wijsheid vandaan dat ik landelijk Pvda stem??/dit heb je al eens eerder verkondigt ,maar dat heb ik nooit gezegd.


  ⚠️ Meld

 5. Wichert, fijn dat je het nog even aanhaalt, extra bruggen hebben we inderdaad niet nodig..en de sloop van de Melkmarktpanden zit me ook nog erg hoog.  ⚠️ Meld

 6. Inderdaad heeft Wichert gelijk, want Wientjes staat bekend als bijzonder liberaal onderkomen.
  We hebben pas PALVU als monument verklaard of is dit niet goed genoeg voor salon-socialisten?
  Laagdrempelig is de gekozen lokatie in ieder geval niet!
  Nadenkertje: Wie moeilijkheden zoekt vindt ze altijd wel!


  ⚠️ Meld

 7. Jannes.

  Je vergeet even voor het gemak dat gebouw van Palvu in particulier beheer is en niet in zijn hoedanigheid beschikbaar.

  Ook proef ik een beetje jalouzie ,Wientjes is al vaker gebruikt door de PVDA alslocatie voor bijeenkomsten voor de leden.

  Daarbij wordt dit door de PVDA zelf bekostigst door middel van lidmaatschapsgelden.

  De PVDA is een open tranparante organisatie waar je als lid inzicht hebt/krijgt van het financieele plaatje waar de in en uitgaven naar toe gaan.

  Dat is niet bij elke partij toch? Wat is het probleem dan?


  ⚠️ Meld

 8. @ Zwolse; Mooi dat je dit allemaal even helder op tafel legt. Wist namelijk niet alles wat je daar vermeldt. Wichert, AssendorperT en Jannes roeptoeteren dus zo maar een end “ins blauen hinein”.

  Geen feitencheck; beeldvorming (al dan niet uit jaloezie geboren). Zucht, maar wel modern….dat dan weer wel. Opvallend dat slechts van de Assendorpert een alternatief bekend is….niet stemmen. De beide anderen reppen niet over hun politieke voorkeur. Zal wel makkelijker zijn 😉


  ⚠️ Meld

 9. Kritiek is gezond,maar om maar wat te roeptoeren om een locatie is heel erg bekrompen naar mijn mening.

  Kreeg vorige week een heel uitgebreid jaarverslag van de PVDA afd Zwolle over.

  Jaarverslag Afd Zwolle.

  Financieel verslag PVDA afd Zwolle2009/verslag kascontrolecommissie.

  Alle in en uitgaven netjes hierin vermeld.

  Deze worden besproken/gepresenteerd tijdens de Algemene Ledenvergadering 31 maart 2010 in Wijkcentrum de /Weijenbelt.

  Aanvan 20.00 uur.

  Hoe tranparanter wil je het hebben.:P


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.