Het weer: warm

Zwolle – Donderdag blijft het zacht doordat met een matige tot vrij krachtige zuidelijke wind zachte lucht wordt aangevoerd. Het wordt 15 graden op de Wadden tot 20 graden lokaal in het binnenland.

24-03-2010_weerfoto__frankhuis_.jpg
Frankhuis

Het is overwegend bewolkt, met enkele opklaringen in het midden en oosten van het land. Lokaal kan een bui vallen. In de namiddag en avond gaat er wat regen vallen. Met een minimumtemperatuur rond 8 à 9 graden belooft het opnieuw een zachte nacht te worden. Gedurende de nacht wordt het geleidelijk weer droger.

Vrijdag verloopt de dag overwegend bewolkt en droog. Er kan in het oosten af en toe wat lichte neerslag vallen, maar de hoeveelheden blijven beperkt. De maximumtemperatuur ligt rond 15 graden.

Ook in het weekend hebben we te maken met veel bewolking en vooral voor zaterdag wordt regen verwacht. Er zit een dalende trend in de temperatuur. Zaterdag komen de maxima nog uit tussen 13 en 15 graden, zondag stijgt het kwik nauwelijks boven de 10 graden uit.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Het enige wat ik soms doe is wat contrast toevoegen, zo te zien heb ik dat ook gedaan. Maar verder is het origineel 🙂


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.