Be Quick levert ondermaatse prestatie in Emmeloord

Emmeloord – Be Quick heeft de punten hard nodig en voor ieder punt zal dus gevochten moeten worden. Maar niets van dat alles vanmiddag in Emmeloord. Het elftal gaf niet thuis tegen het verrassend hoog geplaatste Flevo Boys. De thuisploeg kreeg de kansen en won verdiend.

Het geboorte van het eerste doelpunt van de ploeg uit Emmeloord wordt door de Be Quick zelf ingeleid. Bij een vrije trap op de helft van Flevo Boys wordt de bal slecht rondgespeeld. Na  balverlies van Matthijs Bremmer krijgt Van der Plaats in de 11e minuut de mogelijkheid om de thuisploeg op voorsprong te zetten en die faalt niet: 1-0. Be Quick kan er weinig tegenover zetten. Het creëert geen kansen en er wordt niet gevochten om de broodnodige punten binnen te halen. Na een zwaarbestrafte overtreding, weet Assa  in de loop van de tweede helft nog een penalty binnen te schieten: 2-0.

In het restant van de wedstrijd raakt Be Quick middels Aran Nijboer nog de paal, maar de ploeg scoort niet. Al met al een kansloze, terechte  nederlaag.

Gerco Grevers

Artikel delen: