Opening Italiaanse winkel in de Pelsertoren

Zwolle – Aan de Pletterstraat opende burgemeester H.J. Meijer maandagmiddag het nieuwe Italiaanse winkel La Torre.

29-03-2010_hjm_opend_la_torre_in_de_pelsertoren_3.jpg

La Torre is op de begane grond van de Pelsertoren gevestigd en wordt gerund door Emilio Parella en zijn dochter Shéren. Parella was eerder eigenaar van een Italiaanse supermarkt aan de Vechtstraat. In de nieuwe winkel worden tal van Italiaanse producten als pesto, tepenades en diverse pasta’s verkocht. Ook gaat de winkel Italiaanse bollen verkopen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

15 gedachten over “Opening Italiaanse winkel in de Pelsertoren”

  1. Zie mij nog niet speciaal naar de stad gaan om ingredieënten voor een italiaanse maaltijd te halen.
    Op de vechtstraat was de winkel uiteindelijk geen succes, toen ben ik wel een paar x geweest.

    Maar ik hoop dat ik ongelijk krijg.

  2. Ik in ieder geval wel, Ingrid. Op het Italiaanse vak bij de AH ben ik uitgekeken en ik wil het niet steeds in Italië hoeven in te kopen. Ik zie mij dus wel speciaal de stad in gaan ervoor. Aan de Vechtstraat ben ik dan ook vaak geweest. 😀

  3. Leuke locatie, hoop dat ze het nu wel gaan redden, en niet te duur zijn. Zoals andere delicatesse zaken die belachelijk veel vragen voor een stukje Parmezaanse kaas.

    Daarnaast mag ik aannemen dat ze nu wel netjes op de datums gaan letten. In de Vechtstraat heb ik een aantal keer zaken zien liggen die over datum waren.

  4. @ mensje, hoezo dat niet, parkeerruimte voor de deur, of eventueel achter super de Boer.Goed met de fiets te bereiken.
    Was volgens mij geen probleem. Vind het Pelsertorentje qua bereik ongunstiger.

  5. @Roland ; in de Assendorperstraat zat ook zo’n winkel met exotische levensmiddelen. Regelmatig zagen wij er ook “over de datum-artikelen”; maar wij zagen dat verkeerd, want de uitbater wist ons altijd overtuigend te vertellen: isse ploekdatum!

  6. Prachtige winkel, op een toplocatie.
    De broodjes zijn echt top, en ook niet onbelangrijk, goed betaalbaar. En de huisgemaakte lasagne is ook heerlijk, handig als je niet wilt koken.

    Kortom superwinkel

Reacties zijn gesloten.