Nieuwbouw Van der Valk Zwolle stap dichterbij

Zwolle – De bouw van het nieuwe hotel van Van der Valk in Zwolle  is weer dichterbij gekomen: de gemeente legt het bestemmingsplan voor het hotel ter inzage. Burgemeester en wethouders hebben dat besloten.

Het hotel, met meer dan tweehonderd kamers, komt ten noordoosten van Zwolle langs snelweg A28 en aan het begin van bedrijventerrein Hessenpoort. Het hotel van Van der Valk krijgt ook een horeca-voorziening, vergader- en congresaccommodaties en eigen parkeergelegenheid. Uit onderzoek blijkt dat Zwolle behoefte heeft aan extra hotel capaciteit. Het bestemmingsplan ligt zes weken ter inzage.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

16 gedachten over “Nieuwbouw Van der Valk Zwolle stap dichterbij”

  1. Dick, hoe kan je dat nou zeggen, zo’n blokkendoos, functioneel ja, maar mooi??? Ik vind dat ABN gebouw bij Zuid ook al zo’n gedrocht en nu met die stoel van Electrabel erbij is het helemaal geen ponum meer. Geef mij maar het zicht op de olde mooie P????perbussùùùùh!!!

  2. Fantastisch nieuws. in berkum veroorzaakt van de valk veel overlast doordat de parkeerplaats als hang-out wordt gebruikt door taxibussen uit de gehel regio.
    Op de zondag hoef je bij van de valk niet te gaan zitten, dan is de keuken onderbezet en lijkt het erop dat de kok de menu’s de votige dag al klaargezet

  3. @ Joppuh, bedoel eigenlijk vooral mooi dat er zoiets groots en multifunctioneels aan de rand van Zwolle gerealiseerd is. Vind die stoel mooi, vind dat blokkendozen ook niet lelijk kunnen zijn. Bovendien moet je ook wat als je grote plannen hebt:
    – een hotel van Van der Valk
    – horeca-voorziening
    – vergader- en congresaccommodaties
    – eigen parkeergelegenheid

    Uitstekende locatie vind ik, denk dat ons vorige huis in de slagschaduw was gekomen.
    Maar uit onderzoek blijkt dat Zwolle behoefte heeft aan extra hotel capaciteit……Berkum: lekker toegankelijk! Laat ze er nog maar meer bouwen, er is al zoveel beslag gelegd op bouwgrond elders in onze mooie stad.;)

  4. Bericht door verdieping1, op 30 maart 2010 om 15:45
    Fantastisch nieuws. in berkum veroorzaakt van de valk veel overlast doordat de parkeerplaats als hang-out wordt gebruikt door taxibussen uit de gehel regio.
    Op de zondag hoef je bij van de valk niet te gaan zitten, dan is de keuken onderbezet en lijkt het erop dat de kok de menu’s de votige dag al klaargezet

    Ja, dat krijg je als je op zondag met al je medewerkers komt.
    :D:D:D

  5. Begrijp ook wel dat dit de enige eettent waar je als berkummer terecht kan, maar in die veredelde eetschuur zal je mij niet vinden.
    Service is vaak ver te zoeken door de mentaliteit van: “Voor u tien anderen”.

  6. Dat ‘ie op poten staat is een vereiste: het mag het landschap vanaf de weg niet te erg beïnvloeden: dan maar op palen zodat je er onder door kunt kijken 🙂

Reacties zijn gesloten.