Zwolle bij laatste 4 steden voor Glazen Huis 2010

Zwolle – De acties om het Glazen Huis naar onze stad te krijgen, hebben effect gehad: Zwolle hoort bij de laatste vier steden die in de race zijn voor het Glazen Huis van 3FM!

26-03-2010_zwolse_delegatie_naar_3fm_ivm_glazen_kooi_8.jpg

Vrijdag 26 maart 2010 is burgemeester Henk Jan Meijer naar Hilversum gegaan om het bidbook te overhandigen aan 3FM (zie foto). Met een geleende Rolls-Royce van Van Renselaar Cars en onder begeleiding van Bloemink Security was het een mooi entree. Na de overhandiging van het bidbook mocht burgemeester Henk Jan Meijer in de Coen & Sandershow vertellen waarom het Glazen Huis naar Zwolle moet komen. Zwolle, Nijmegen, Eindhoven en Leiden strijden nu om het Glazen Huis naar eigen stad te halen. Eind april zullen we te horen krijgen waar het Glazen Huis daadwerkelijk zal komen te staan. Houdt de voortgang in de gaten en laat 3FM weten dat Serious Request 2010 naar Zwolle moet komen!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Zwolle bij laatste 4 steden voor Glazen Huis 2010”

  1. Hartstikke leuk!! Alleen ben ik bang dat Zwolle niet wordt uitgekozen als het Glazen huis op het rodetorenplein komt. We maken veel meer kans, en het is leuker, als het Glazen huis op de grote markt of op het grote kerkplein komt.

  2. Volgens mij heeft de Gemeente al een glazen huis aan de Marsweg!

    Je weet wel, met van die rooie auto’s

    maar ze willen nu een huis met mensen er in8)8)8)

  3. Mogguh! Geen enkel probleem Koko gister 22:16. In schooltijd veel ervaring met allerhande productiewerk. Snelheid en secuur te werk gaan combineren; ging me goed af….kom maar op. Dit is ook nog voor het goede doel 😀

  4. De vier kandidaten voor het gastheerschap van het Glazen Huis zijn bekend. Eindhoven, Leiden, Nijmegen en Zwolle zetten vanaf vandaag hun strijdmiddelen in, waaronder YouTube en Hyves.

    3FM heeft de shortlist woensdag bekend gemaakt. ‘We hebben vier goed uitgewerkte plannen ontvangen’, aldus manager Bart de Voogd. Van de 13 kandidaten, die allen aan hadden gegeven het Glazen Huis in hun stad te willen hebben, zijn er vier geselecteerd.

    Het huis, dat onderdeel is van de jaarlijkse actie ‘3FM Serious Request’, is elke kerstperiode drie weken lang de woonplaats van drie dj’s van radiozender 3FM. Luisteraars kunnen nummers aanvragen, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat.

    Actie
    Nu is het de taak aan de vier steden om voor eind april zoveel mogelijk actie te voeren om hun stad aan te prijzen, want dan kiest het radiostation welke stad het wordt.

    Deze actie zal zich voor een aanzienlijk deel online afspelen. Via YouTube en Hyves roepen de steden hun inwoners op om bij de 3FM voor hen te pleiten. De steden posten filmpjes op YouTube en voeren campagne via Hyves en eigen websites.

    Vorig jaar stond het huis in Groningen.

  5. Het zou heel mooi zijn voor Zwolle als Het glazenhuis naar Zwolle komt. Maar wat is het plan dan? Wordt het huis ergens in de stad neergezet en dat is het? Of mogen de winkels van dit gemeentebestuur dan wel extra open. Het glazenhuis zorgt voor heel veel extra bezoekers naar de stad. Gemeente !!! Zorg dat je dan ook een plan hebt wat je met deze bezoekers gaat doen. Alleen dan heb je als stads iets aan dit soort promotie. Probeer de bezoekers zoveel en zo lang mogelijk in de stad te houden. Extra koopzondagen zijn daar 1 van. Maar er zijn meer mogelijkheden te bedenken.

Reacties zijn gesloten.