File tussen Zwolle en Hoogeveen

Zwolle – Door een ongeluk op de A28, tussen de afslag Nieuwleusen en Staphorst zijn er momenteel onvangrijke files in beide richtingen op de A28 tussen Zwolle en Hoogeveen.

Tussen de afslag Nieuwleusen en Staphorst is een vrachtwagen door een vangrail geschoten. De chauffeur kwam daarbij om het leven. Rijkswaterstaat verwacht nog 4 uren nodig te hebben om de A28 bij Staphorst weer vrij te maken. Het verkeer wordt in beide richtingen verzocht om te rijden via Emmeloord en Joure (A50, A6, A7). Alternatieve routes zijn: via Zwartsluis / Hasselt of via Raalte / Ommen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

18 gedachten over “File tussen Zwolle en Hoogeveen”

  1. 10km (gelijk) Hoogeveen richting Zwolle tussen De Wijk en afrit Nieuwleusen, Stilstaand verkeer

    16km (gelijk) Amersfoort richting Hoogeveen tussen Zwolle-Zuid en Staphorst, Stilstaand verkeer

  2. Waarom wordt het bericht niet aangepast? Dat er iemand is overleden lijkt me toch niet iets om aan voorbij te gaan. Die files dat is niks nieuws, dat komt weleens vaker voor!

  3. DOOR EEN HARTAANVAL DOOR DE VANGRAIL,GELUKKIIG NIET MEER GEWONDEN OF ERGER,STERKTE VOOR DE FAMILIE VAN DE VRACHTWAGENCHAUFFEUR.

  4. Ik vond de file gisteren vervelend. Ben over Ommen omgereden. Dus ik heb er geen last van gehad.
    Als je dan leest dat er iemand overleden is is het toch allemaal weer een beetje te relativeren. Dan stelt zo’n file niks meer voor!

    Sterkte voor de familie van de chauffeur en de mensen die dit wellicht hebben zien gebeuren.

  5. File is inderdaad relatief als je leest dat iemand is overleden. Het bericht zou daar eigenlijk mee moeten beginnen. Ik hoorde op de radio over het fileleed. Ik kwam zelf vanuit het noorden terug, maar had het geluk dat ik eerst elders in Salland moest zijn, dus reed ik sowieso over Ommen terug.

  6. Fijn dat het bericht later wel is aangepast! daarvoor hulde! btw, gezien de eerdere reacties had ik toch echt wel goed gelezen. Maar dat doet niet meer terzake. Veel sterkte voor de nabestaanden

  7. Rouveen ?? Een 55-jarige man uit Hongarije is dinsdagmiddag 30 maart rond 16.00 uur overleden. De man is vermoedelijk onwel geraakt terwijl hij een vrachtwagen bestuurde. Hij reed op de A28 richting Zwolle en raakte de vangrail in de middenberm. Andere weggebruikers hebben geprobeerd de man te reanimeren, maar dat mocht helaas niet meer baten. Er is vastgesteld dat het gaat om een natuurlijke dood. Tijdens de aanrijding is een deel van de lading op de weg terecht gekomen. De rijstrook is enige tijd afgesloten in verband met onderzoek en het vrijmaken van de weg.

Reacties zijn gesloten.