Uit & Thuis krant weer verkrijgbaar

Zwolle – Vanaf april is bij o.a. de VVV kantoren, -agentschappen en toeristische bedrijven in Waterreijk Weerribben Wieden, Weerribben weer de VVV Uit & Thuis krant verkrijgbaar. Deze gratis uitgave staat boordevol evenementen, activiteiten en tips voor een dagje uit. In deze eerste editie zijn alle evenementen van de maanden april en mei verzameld.
De Uit & Thuis is een samenwerkingsverband tussen de vier toeristische regio´s WaterReijk Weerribben Wieden, Zwolle, de IJsseldelta en het Vechtdal Overijssel. Naast de activiteiten van Zwolle zijn tevens de evenementenkalenders van de andere regio’s opgenomen in de krant. Zo hoeven toeristen, maar ook de eigen inwoners geen activiteit te missen in 2010.

Opvallend dit seizoen is de ‘kleine metamorfose’ in de lay-out, waarmee de krant een moderne frisse ‘look’ heeft gekregen. De Uit & Thuis is te vinden op verschillende verspreidpunten in Zwolle en wijde regio, waaronder de VVV winkels en – agentschappen, horecagelegenheden, campings- en bungalowparken, winkels, de bibliotheek, etc.

De volgende Uit & Thuis krant komt uit op 1 juni.
Meer informatie: VVV Zwolle, Hoofdwacht, Grote Markt 20, Zwolle, tel. 038-4216198, www.vvvzwolle.nl
 

Artikel delen:

Reageer