Greijdanus organiseert grootse reünie

Zwolle – Op zaterdag 10 april 2010 organiseert het Greijdanus in Zwolle een grootse reünie voor oud-leerlingen en –personeel. De reünie is het hoogtepunt en tevens afsluiting van de festiviteiten in het kader van het vijftigjarig bestaan van de school. Inmiddels hebben zich meer dan 1200 oud-leerlingen aangemeld. Inschrijven is nog mogelijk tot en met maandag 5 april 2010.

In 1959 – 1960 startte het eerste schoolseizoen van de Prof. Dr. S. Greijdanusschool voor (M)ULO in Zwolle met 85 leerlingen. Vijftig jaar later en heel wat ontwikkelingen op het gebied van onderwijs verder hebben in totaal meer dan 15.000 leerlingen in Zwolle gereformeerd onderwijs gevolgd. Het jubileum is een bijzonder moment om eens terug te kijken. Een ‘gouden’ aanleiding om een bijzonder weerzien met oud-leerlingen en –docenten te organiseren.

Alex van Winkoop, organisator van de reünie, over het programma: "We organiseren een programma met activiteiten zoals inlooplessen door oud-docenten, je kunt nog een keer meezingen met het koor en er is een fototentoonstelling. Maar zoals een echte reünie betaamt staat vooral het ontmoeten van oude bekenden centraal. Samen herinneringen ophalen en praten over wat je na je schooltijd hebt gedaan."

 

Aanmelden voor de reünie van Greijdanus kan via de website www.greijdanus.nl/50jaar

Artikel delen: