Concert Kane in theater De Spiegel

Zwolle – Op 6 oktober 2010 staat zanger Dinand Woesthoff met de zijnen in Theater De Spiegel. De voorverkoop voor dit concert barst zaterdag 3 april om 10.00 uur los via www.odeondespiegel.nl! Met de ‘No Surrender’-theatertour is Kane dit najaar voor het eerst in de Nederlandse theaters te zien. Het is de uitgelezen mogelijkheid om Kane te zien zoals Kane nog niet eerder te zien was: intiem en akoestisch. De band kan inmiddels terugvallen op 5 zeer succesvolle albums met daarop meer dan 20 singles!

Kane lijkt gemaakt voor de grote festivals en poppodia. Misschien is het juist daarom dat de band tot op heden nooit een echte theatertour heeft gedaan. Met de huidige bezetting, die al ruim twee jaar met veel succes op het podium staat, is er echter meer dan ooit sprake van het echte bandgevoel. Kane is dus natuurlijk Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen, maar meer dan ooit ook toetsenist Nico Brandsen, gitarist Robin Berlijn, drummer Joost Kroon en bassist Ivo Severijns.

 “Een heuse theatertour ja! Spannend! De uitdaging is om groot te klinken door klein te spelen. Akoestische zwaartekracht lijkt bijna het tegenovergestelde van de grote rock gigs. Daarom doen we het; het is nieuw voor ons. Het vraagt om een hele andere benadering van de songs. En die gaan we zoeken in het theater”, aldus Woesthoff.

ReserverenKaarten reserveren voor het concert op 6 oktober in Theater De Spiegel kan vanaf zaterdag 3 april 2010, uitsluitend via www.odeondespiegel.nl.
Artikel delen:

Reageer