De Pelikaan heeft primeur met Sportpas Zwolle

Zwolle – Als eerste NOC*NSF proeftuin in Nederland introduceert Stichting Samenwerkende Sportclubs De Pelikaan de sportpas in Zwolle. Olympisch schaatser en Zwollenaar Ronald Mulder zal dinsdag 6 april aanstaande de eerste sportpassen symbolisch overhandigen.

Wat de sportpas zo uniek maakt, dat houdt De Pelikaan nog even voor zich. Tijdens de presentatie wordt dat uit de doeken gedaan. Vaststaat dat deze pas zowel de kaarthouders als de aangesloten sportverenigingen bijzondere voordelen biedt, en de manier waarop sportinstructeurs én de deelnemers hun sport beoefenen zal definitief veranderen. De omgeving van sportpark De Pelikaan is ideaal om dat zichtbaar te maken.

In Amsterdam wordt op schoolniveau al succesvol gewerkt met deze sportpas, in Zwolle zal voor het eerst ook een gevarieerde groep sporters op een sportpark ermee kennismaken. De potentie van de sportpas reikt ver, ook voor activiteiten buiten de sport biedt het unieke geautomatiseerde systeem dat achter de pas schuilgaat mogelijkheden.

Artikel delen:
Reacties 6

Reacties zijn gesloten.