Art Langeler blijft hoofdtrainer FC Zwolle

Zwolle – Art Langeler is ook gedurende het seizoen 2010-2011 de hoofdtrainer van de eerste selectie van FC Zwolle. Daarmee blijft de huidige technische staf ook het volgende seizoen intact.

Art Langeler was in het verleden trainer van de A-jeugd van FC Zwolle en vervulde anderhalf jaar, in samenwerking met Hans van Dijkhuizen, de functie van Hoofd Opleidingen. Daarnaast was Art de trainer/coach van de Zwolse C-jeugd. Vanaf 1 januari 2010 is hij de hoofdtrainer van het eerste elftal van FC Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Art Langeler blijft hoofdtrainer FC Zwolle”

  1. Super !!!
    Ik vind dit een hele goede keus.
    Waarom geld uitgeven als je een goede formatie in huis hebt.
    Heren gefeliciteerd !!!

  2. art langener kan best aanblijven,als de hele club blijft .Het schijnt goed te klikken met Stam en Boekweg.Dat laatste is toch een eerste vereiste.Toen hij aangesteld werd was ik geen voorstander,maar nu blijkt maar weer dat de beste stuurlui aan wal staan.Dit geldt ook voor Cees.

  3. Zelfde als Wichert, ook ik was geen voorstander maar hij doet het goed, moet alleen nog 1 ding leren, winnen van GAE uit.

    Art gefeliciteerd en zet hem op!:D

  4. Art gefeliciteerd! Ik lees ook op de supporterssite van FC Zwolle dat Dennis Bergkamp misschien de technische staf gaat versterken. Zeker een 1 april grap??

Reacties zijn gesloten.