Algemeen Log 107

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 108 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

.

Artikel delen:
Reacties 305
 1. Gefeliciteerd Ingrid :D:D:D

  Was heel ff kijken, dacht: “straks tik ik em nog binnen ook….snel inloggen”. Maar dit is béter. je eerste?


  ⚠️ Meld

 2. Ingrid we zijn vorig jaar naar Mexico geweest in maart. We gaan dinsdag naar Egypte:D Ik ga op voorverkenning voor Dick:P


  ⚠️ Meld

 3. Nee de 2ex volgens mij, dus de mannen inhalen op dat zal niet zo snel gebeuren, maar ik dacht het moet toch weer ens een keer lukken een vrouw aan de top.

 4. @ Zwolse Soortgelijke Stijllozen/TeleTroepToeTerT-ervaringen als jou Mooi beschreven blog trouwens.

  Doe je best Natascha!

  Mensen tot morgen alvast….
  @ Koko, gebeld nav mail: is ok, tot morgen.

  =============

  AdminEdit: bovenstaande “ervaringen” blijken gelogen (hetgeen ook blijkt in die onderstaande reacties daar). Na veelvuldige klachten van bezoekers graag ophouden met de hobby van het met regelmaat intensief zwartmaken van websites welke niet binnen je gedachtengoed vallen. We willen de sfeer hier graag ontspannen blijven houden. Dank!


  ⚠️ Meld

 5. Nu staan er veel woningen te koop in zwolle, maar wil je een huurwoning dan heb je zeker een wachttijd van 2 a 3 jaar. Dus meer huurwoningen in zwolle. 8)


  ⚠️ Meld

 6. Koko had er ff geen rekening meegehouden dat je op vrijdag altijd naar de vogellanden gaat, maar er wordt dus morgen iets bezorgd!;) en weet niet of het ochtend of middag is.

  Ingrid naar dezelfde plaats zelfs:D en ja dat is goed idee koko, die kamelen moeten ook alvast weten waar ze aan toe zijn deze zomer:P


  ⚠️ Meld

 7. En Natascha, vergeet NIET te duiken!! Dat is daar erg goedkoop maar ook de beste plaats in de wereld. Doen hoor!
  Alvast veel plezier gewenst!


  ⚠️ Meld

 8. Natascha je maakt me wel nieuwsgierig hoor. Mijn vrouw is morgen ook thuis en anders de buren wel.

  Ik sta er niet van te kijken dat als Dick in Egypte is er geen kameel te bekennen zal zijn 😉


  ⚠️ Meld

 9. Zegt de ene dromedaris tegen de ander, kijk ik heb er nog een waterzak bij gekregen. Zegt die ander, nee man dat is Dick die werkt bij het waterschap


  ⚠️ Meld

 10. Tussenstand log-openers t/m dit log:

  wij van de nachtfelicitatiedienst feliciteren:

  ingrid met haar tweede!

  met 4: ja-tja en Drama123

  met 5: Tim

  met 6: Gezellig

  met 7: Joppuh

  met 15: Dick
  :D:D:D


  ⚠️ Meld

 11. @Koko ; ‘k heb twee zakken meel verzonden, en volgens mij blijven die een beetje onderweg steken c.q. zijn verdwenen. Helaas, count me morgen out.


  ⚠️ Meld

 12. Vanavond Krista van Velzen van de SP in P&W gezien en gehoord. Wat een verschil met die Hamer van de PvdA gisteravond zeg. Jammer dat Krista de politiek gaat verlaten. Ook Bart Chabot was aanwezig en was in het bezit van het PvdA programma waar hij hard om moest lachen om alle onduidelijkheid die in het programma stond. Het versleten zijn van mensen waar die Hamer het gisteravond over had kwam ook nog ter sprake. Ook dat was weer lachen met die Bart. Hij had weleens gehoord van versleten broeken maar niet van versleten mensen. Dat was ook het eerste waar ik gisteravond aan dacht toen ik die Hamer het hoorde zeggen. Het programma van de PvdA zal volgens mij straks wel weer aangepast moeten worden om nog meer onduidelijkheid te geven. ;D;D En die pakken die Job Cohen draagt zijn volgens Chabot door een oom van Job gekocht. :(:( De juiste man op de juiste plaats in een progressieve partij zoals de PvdA zich doet voorkomen. Gaaaaap, krijg slaap van die saaie man. Welterusten.


  ⚠️ Meld

 13. Goedemorgen allen,

  Drama123 tot op heden geen meel gezien in de brievenbus, misschien in de ijssel gevallen en nu ri Kampen:)

  ASSENDORPER ik heb die Krista en Bart ook gezien en gehoord.
  Met al die onduidelijkheden kunnen ze nog alle kanten op en dat vertrouw ik nie.

  Ik vond trouwens dat zowel Krista als die Bart wel behoorlijk veel zenuwtrekken hadden in het gezicht (Bart nie alleen in zijn gezicht)
  Die playborstel van een Gorden had wel thuis mogen blijven, wat geeft die nu voor’n meerwaarde?
  Lapzwans

  Maar goed even over tot de orde van de dag.
  Koko gaat zo ri birdsland en niet langs Stado.

  Genodigden ik zie jullie vanmiddag:D


  ⚠️ Meld

 14. @ Koko, goeiemorgen kerel:

  Bericht door Koko Hattem, op 8 april 2010 om 22:26
  Zegt de ene dromedaris tegen de ander, “Tjonge wat een trage bende hier….we lopen nu gelijk op….die Dick hoefde er alleen maar naast te lopen en ik zat gewoon een uur eerder aan het water als die dromedaris waarmee is startte”

  :o8):D


  ⚠️ Meld

 15. @ Marianneke, hou jij ook van sauna? :D:D:D

  ’t kan ons niet heet genoeg zijn. In de sauna is er nog een bijkomend voordeel. Goh, hebben we toch nog wat gemeen Marianneke 8)


  ⚠️ Meld

 16. @ Admin, goeiemorgen,

  Kan natuurlijk de ervaringen van de gelinkte blogger niet verifiëren maar kan wel een boek schrijven over de stijllozen en De Telegraaf. Vond je De Telegraaf bijvoorbeeld van de week niet aan politieke propaganda doen?
  Mag een Assendorper hier wel reclame voor de SP maken?
  Als bij P&W Jeroen Pauw (bekend als niet-PvdA-er) Bart Chabot dito en Gordon (nog nooit door iemand serieus genomen….een staaltje beeldvorming opvoeren van heb ik jou daar…..mogen we er daar nixxx meer van zeggen omwille van een goede sfeer?

  Vrees dat je dan veel posts zult moeten schrappen. Een goede sfeer is namelijk nogal subjectief?


  ⚠️ Meld

 17. Bijzonder treurig dat er in het programma van p&w tijd wordt ingeschoren om het liefdesleven van deze valse nicht uitvoerig door te nemen.


  ⚠️ Meld

 18. Goedemorgen allen! Bedankt voor de tip Marjan maar verder dan snorkelen zal ik niet komen denk ik, vind alleen het idee al heel benauwend en heb het daarom ook nog nooit gedaan maar wie weet als ik daar eenmaal ben.

  Koko niet te groots denken hoor op het te bezorgen ”iets”;) Gewoon een kleinigheidje omdat ik er vreselijk van baal dat ik er niet bij kan zijn, heb al allerlei scenario’s bij langs gelopen maar t ik kan echt geen tijd vinden helaas. Dat is dus het nadeel van een schoonmaakster, die werken vaak als iedereen thuis is.

  Hoe is het eigenlijk met oma Yvonnne? Die is nog niet weer gespot nadat ze oma is geworden, is natuurlijk reuze druk met haar kleinzoon 😀


  ⚠️ Meld

 19. Verdieping 8:51 :D:D:D Pauw haalt zichzelf naar niveautje Story en Ronnie Tober. Jammer, maar we kunnen blijkbaar volgende week Patty Brard verwachten, of Geer die als 1 april-mop door uberhumor-koning Giel werd vastgezet in de lift. Terwijl hij claustrofobisch is…..

  Video met Koot & Bie, Sjef van Oekel en Wim T.Schippers maar weer aanslingeren >:(


  ⚠️ Meld

 20. Gaat Weblog Zwolle nog iets doen met de expositie van de Muzerie in de Broerenkerk?

  Gisteren even langs geweest omdat mijn vriendin er ook een cursus doet en ik het resultaat toch wel even wilde zien! 🙂

  Alleen met de kids van de acteeropleiding die er rondlopen heb ik niet zo veel… Ik weet niet goed wat ik er mee aanmoet…


  ⚠️ Meld

 21. Moet je zooooo mee uitkijken he…als je het over Gore Geer of Gelikte Goor hebt……Dit soort dingen NOOIT hardop zeggen in hun omgeving:

  Gordon (nog nooit door iemand serieus genomen)….

  Dan krijg je toch een echte ouderwetse lachzak-grap 😮


  ⚠️ Meld

 22. Dick, ik moet zeggen dat ik het wel een beetje met de admins eens ben…

  Vond je De Telegraaf bijvoorbeeld van de week niet aan politieke propaganda doen?

  Ja und?!? Er zijn ook sites die ronduit racistisch zijn.
  Ik denk dat het eigenlijk pas relevant wordt hier andere sites te noemen in de context waarin jij ze noemt als ze ook gelieerd zijn aan Weblog Zwolle.

  In het verleden is er ook regelmatig discussie geweest over het forum van de site van Lijst Willem Lucht. Dat lijkt me al iets relevanter aangezien het direct de Zwolse politiek raakt.

  Als we hier op het Weblog (zelfs het algemene log) stelselmatig bepaalde sites, organisaties enz afvallen denk ik dat het de gezelligheid wel degelijk beïnvloedt. En dat durf ik best te stellen zonder het begrip “gezelligheid” meetbaar te maken 😉


  ⚠️ Meld

 23. Ben ik ook hardstikke zat QM: Felix….veel te veel voor de buhne. Beetje popie-jopie in zijn eigen nest skijten.

  Wat dacht je van Jan overkill Mu met zoon natuurlijk
  of Linda en Beauuuuuu samen?

  Zijn Hepie en Hepie nog te boeken?
  En de Havenzangers?
  Geer Cox dan? Heeft vast wel een mening over de politiek in Rotjeknor. Anders neemt ie die VVD-kraanmachinist mee?
  Vader Abraham? Wil misschien zo tegen Songfesitval wel ff wat over de jurering zeggen én natuurlijk over de kracht van zijn lied.
  Vanessa, ook al een tijd niet gezien. Kan misschien een college over opvoeding geven?


  ⚠️ Meld

 24. En terug naar een tv zender, volgens klein rechts, houd automatisch ook in terug naar hennie huisman, viola holt en hans van willigenburg& mireille bekooy…de kiezer is gewaarschuwd.


  ⚠️ Meld

 25. Natascha,Koko en de rest allen bedankt voor de tips het is Borger geworden,een mooi park voor heel weinig euris en dat lijkt ons wel wat .we slapen er toch alleen maar en hebben geen behoefte aan zwembad sauna etc.


  ⚠️ Meld

 26. je kan er ook schitterend wandelen, echter het boomtoppenpad is af teraden. er zit veel ongedierte bovenin de bomen.


  ⚠️ Meld

 27. Skerpe aanvullingen QM 9:43! Chiel Montagne dan bestaat die nog of Johan V….groot geworden door jens em er eens in? Ria Valk? Man ze kunnen nog een eeuwigheid vooruit en tegen die tijd wel fuseren met het meest serieuze programma van Powned, Tros, Max, Avro, BNN en Snurkend NL.


  ⚠️ Meld

 28. Bericht door verdieping, op 9 april 2010 om 10:30
  Ja dick. we kunnen nu wel hele flauwe grappen maken over tieten van zwolse, maar laten we daar niet aan beginnen.

  Voor alle duidelijkheid Verdieping. A daar heb jij de capaciteiten niet voor en B daar praten alleen echte kerels over,en helaas kwalificeer ik jou daar niet onder.

  Schoenmaker hou je bij je leest,in jou geval met steek en scepter.


  ⚠️ Meld

 29. Verdieping…wil jij niet bepalen waar ik aan begin? Dank je.
  Als BEA in eigen persoon een onderwerp aankaart. Kan ik het niet anders lezen als “in het algemeen”. Temeer omdat BEA hoogstwaarschijnlijk een trol is. Die ken je toch wel van carnaval: trollen?


  ⚠️ Meld

 30. @ Drama; sowieso zou dat “spreken namens anderen” mogen stoppen.

  Ben het ook niet met QM eens 10:57, maar vind het wel “humor”; dat dan weer wel.


  ⚠️ Meld

 31. Wichert ik zeg altijd maar zo als je het maar naar je zin hebt en plezier moet je zelf maken! Dus heel veel plezer tzt!

  Ah Dick ga je weer eens heen? Leuk hoor, ik laat mijn familie uit Nijverdal ook overkomen om een wedstrijdje te bezoeken. Me neefje is de enige op de voetbaltraining van SVVN die een Zwolle shirt draagt, de rest is Twente, wel lachen toch?!:D


  ⚠️ Meld

 32. @ Natascha, leuk idd. Weet alleen niet waar, een maat had kaarten.

  🙂 Grote klasse Natascha 😀

  Me neefje is de enige op de voetbaltraining van SVVN die een Zwolle shirt draagt, de rest is Twente

  . Bovendien laat ie zo ook merken dat ie geen kuddedier is….nogmaals 😀


  ⚠️ Meld

 33. Had niets gescheeld of we hadden gisteren een bericht gehad over een kettingbotsing van 5 auto’s.
  Woensdagavond, kruising Willemsvaart en Emmawijk, verkeerslichten knipperden, het was nog licht.
  Er komen 5 auto’s uit de richting van de Westerlaan, 2 netjes op 50 km/u, 3 iets daarachter met wat hogere snelheid.
  De voorste wil galant 2 voetgangers voorrang geven, wat niet hoeft, want geen zebrapad.
  Het is dat de 3e auto nog wist uit te wijken, anders hadden auto 4 en 5 te weinig ruimte gehad om nog met piepende banden tot stilstand te komen….

  Kortom: al zit je op een voorrangsweg, blijf opletten!


  ⚠️ Meld

 34. Volgende maand duidelijkheid voor me schoonvader, de werkplaats in Zwolle gaat so wie so sluiten als ik het goed begreep.


  ⚠️ Meld

 35. Via Twitter: vr 09 april 2010
  Het was te verwachten. VVD wil uitgaven ontwikkelingssamenwerking en EU halveren om rechtse hobby’s als meer asfalt mee te betalen  ⚠️ Meld

 36. Minder politiek gebonden info van Joop kan ik niet plaatsen….nu dus ook al de verkorte url onderschept door de admin :o:o:o

  Doen we het anders.


  ⚠️ Meld

 37. Kortom: al zit je op een voorrangsweg, blijf opletten!

  Eens!

  Maaaaar…uiteindelijk is het natuurlijk stom van sommige mensen om voetgangers die geen voorrang hebben toch voorrang te geven. Daarmee is in dit verhaal een gevaarlijke situatie gecreëerd.

  Bericht door dick, op 9 april 2010 om 12:34
  Via Twitter: vr 09 april 2010
  Het was te verwachten. VVD wil uitgaven ontwikkelingssamenwerking en EU halveren om rechtse hobby’s als meer asfalt mee te betalen

  Ah! Mooi zo! Meer asfalt is goed! 😀


  ⚠️ Meld

 38. Excuses Nederland aan overlevende concentratiekamp
  Selma Wijnberg overleefde als enige Sobibor maar Nederland wilde haar uitzetten

  Selma Wijnberg (87) komt maandag naar Nederland om de herdenking van de bevrijding van gevangenenkamp Westerbork in Drenthe bij te wonen. Ze is de enige Nederlandse overlevende van concentratiekamp Sobibor.

  De NOS schrijft:

  Selma Wijnberg was de enige Nederlandse die wist te ontsnappen aan de gruwelijkheden van het Duitse vernietigingskamp Sobibor in Polen. Maar toen ze na een gevaarlijke vlucht en maanden van onderduiken terugkwam in haar woonplaats Zwolle, dreigde ze te worden uitgezet.

  Daar bleef het niet bij. Haar man, een Poolse jood met wie ze samen ontsnapte en naar Nederland vluchtte, moest onderduiken omdat de Nederlandse autoriteiten hem uit wilde zetten naar Polen. Selma Wijnberg wachtte een zelfde lot omdat ze door te trouwen met een Pool haar Nederlandse nationaliteit kwijtraakte. Uiteindelijk vluchtte het stel naar de Verenigde Staten. Selma Winberg wilde nooit meer naar Nederland terugkeren.

  Minister Klink zal Selma Winberg persoonlijk excuses aanbieden namens de Nederlandse regering voor de slechte wijze waarop ze is behandeld.

  Ad van Liempt schreef over haar lotgevallen het boek Selma. Zondag wordt door de NOS een documentaire over haar leven uitgezonden.

  Historiek: Selma, de vrouw die Sobibor overleefde

  NOS: Officiële excuses voor Sobibor-overlevende

  Beelden van het NOS-journaal
  Gezien, ik vond het een heftige reportage.


  ⚠️ Meld

 39. @ Plantje, goed voor je longen? Goed voor het milieu? Goed voor de staatskas….of gewoon goed voor jou? Denk je dat je er dagelijks veel tijd mee gaat verdienen?


  ⚠️ Meld

 40. De VVD is wel de club voor de gewone man Dick(vanaf 150.000 euro per jaar).
  Het klootjesvolk mag gewoon door de marktwerking (dank hoor VVD) de stijgende onbetaalbare zorgstelsel blijven betalen.
  Als de VVD nu ook nog even de huursubsidies voor het gewone klootjesvolk reduceerd zijn ze helemaal de gewone partij voor de gewone man.:o:o:o


  ⚠️ Meld

 41. Dat was gister al bekend Dick over mevrouw Selma Wijnberg, er komt ook een boek over haar, geschreven door Ad van Liempt. Die staat hooog op mijn verlanglijstje! Moet toch eens zien dat ik naar de plek kan waar al deze gruwelijkheden hebben plaats gevonden zowel Auswitz als Sobibor.

  De werkplaats van het spoor!


  ⚠️ Meld

 42. Zwolse; als jij zegt VVD….denk ik het eerst aan al die verantwoordelijke hufters bij de Dirk Scheringa Bank >:(>:(>:(

  Daarna aan Marky Mark….ernstig dat ze juist hem gewoon die kapitalistenclub laten trekken.

  Daarna aan dit draadje….waar ik veel plezier op beleefde; maar wat helaas ineens plotseling knapte Die ex-burgemeester Opstelten kende het draadje niet eens….terwijl beloofd was dat hij me persoonlijk een gratis VVD-lidmaatschap zou bezorgen 😮 wat ik natuurlijk zou weigeren. Maar: ONBETROUWBAAR OOK NOG DUS[/url]


  ⚠️ Meld

 43. Nee, verder wil ik niet aan die club denken. Kom al veel te snel bij de VVD-gerelateerden TON en Geert uit. Bedoel, ’t is wel vrijdagMIDDAG :D:D:D


  ⚠️ Meld

 44. @ Natascha, wist dat het oud-nieuws is. Dit was echter mooi omschreven mét de bewuste video. En écht oud is het niet….we mogen best een keertje extra met ons verleden geconfronteerd worden.

  Volgens mij zijn de excuses maandag.

  Dit wist ik niet over mevrouw Selma Wijnberg: er komt ook een boek over haar geschreven door Ad van Liempt.
  Aha hier staat het

  Ad van Liempt schreef over haar lotgevallen het boek Selma. Zondag wordt door de NOS een documentaire over haar leven uitgezonden.

  En een docu zondag….helaas staan er geen tijd en zender bij. Denk op 2 tegen 20.30 uur.
  ——-
  Staat zijn baan bij de werkplaats van het spoor, op de tocht?  ⚠️ Meld

 45. Ja baan is onzeker, als je de 50 gepasseerd bent en er gebeurd zoiets bij je bedrijf ben je vaak t haasje 🙁

  Mon excusez! Ik heb je verhaal niet gelezen wat je post had.


  ⚠️ Meld

 46. De man van de interieurverzorgster hier, (dichter bij de 60 als de 50)zou er ook uit moeten. Mocht uiteindelijk toch blijven bij NS-Zwolle. Was nogwel een vakman. Hij was zo blij dat hij mocht blijven! Maar iets anders zoeken valt idd lang niet altijd mee op die leeftijd!
  Wordt je oom daar wel goed in begeleid en geholpen?


  ⚠️ Meld

 47. Me schoonvader 😛 weet nog niks…..

  Drama, ik was al aan het zoeken gister, kon helemaal nergens kopen, ik boos >:( even verder zoeken, oops is nog niet uit;D


  ⚠️ Meld

 48. Vind het jammer dat ik niet kan, maar heb zo meteen een heel vervelend gesprek op de school van mijn jongste. Jammer maar helaas.


  ⚠️ Meld

 49. Drama heb jij die helikopter besteld?

  Natascha ik spreek net als de Paus: Bedankt veur die bleumen ;):D
  Mooi boeket hoor:D


  ⚠️ Meld

 50. Bericht door BEA, op 9 april 2010 om 16:07
  Quizvraagje: Wie wordt de nieuwe wethoudert van Sportzaken in Zwolle?

  r reinders


  ⚠️ Meld

 51. Ingezonden

  Weblog Zwolle had graag een reactie van Driezorg gehad. Helaas was i.v.m. het weekend niemand meer te bereiken.

  Uitstel Driezorg Westenholte

  Op 15 April zou de eerste heipaal de grond in gaan van het Driezorgcomplex nabij de Voorsterweg. Deze heeft echter behoorlijke vertraging opgelopen, doordat er Bezwaren zijn van twee omwonenden. Planschade wordt geeist. Nu moet het hele project weer naar de Provincie (duur 6 weken) en vervolgens weer naar de gemeente ook dat duurt weer 6 weken. Hierdoor loopt de bouw een vertraging op zodat ze niet voor de bouwvak kunnen beginnen. Ook heeft dit als gevolg dat er niet 1 winter maar 2 winters vallen in de bouwtijd. Vervolgens wordt het project zoveel duurder dat het nog maar de vraag is of er gebouwd gaat worden.
  De direktie van Driezorg die al een hele tijd keihard aan deze zaak gewerkt heeft is hier uiteraard zeer gefrustreerd over. Wat dit betekend voor het verdere verloop is nog onbekend.

  Wichert aan het Rot
  Burgerraadslid Swollwacht


  ⚠️ Meld

 52. @koko, dat was het minste wat ik kon doen toch?

  Zow nu gauw eten dan nog 1 pand en dan vacancione:D

  @Wie is D.van Mol, Duncan?:P De laatste klassieker voor de wereldreis;)


  ⚠️ Meld

 53. Ja-tja,
  Het was hier vanmiddag erg gezellig met Marleen+dochter en Dick maar vanwege nu nog onduidelijke reden heeft de webmaster Derk het nog laten afweten.
  We vinden dit zeer jammer:(
  Dus nu nog geen site

  Wel hebben we lekker samen aan de kokogakballen gezeten (zijn ook op nu) en borreltje erbij.

  Ondanks dat Derk er niet bij was hebben we het zeer gezellig gehad.  ⚠️ Meld

 54. Jammer Koko, ging er net even voor zitten om te kijken hoe de site er uit ziet.
  Moeten we nu en oproep doen voor Derk bij opsporing verzocht, of is ie al boven water.


  ⚠️ Meld

 55. @ Dick, je hebt het team van je zoon toch wel instructie gegeven dat ze vanavond op tijd naar bed moeten enz. Zich goed moeten voorbereiden op de match van morgen.:D
  En dat ze volgende week vrijdag rustig er een latertje van mogen maken.:D


  ⚠️ Meld

 56. GOED NIEUWS,
  Derk is boven water, had vertraging opgelopen.
  Komt nu morgenvroeg in .attem.

  Als het nu niet goed komt gaat ie voor lange tijd koppie onder;):D:D


  ⚠️ Meld

 57. @Koko, als Derk het morgenvroeg door omstandigheden weer laat afweten dan wil ik dit weekend wel proberen of ik die site in de lucht kan krijgen. De afgelopen tijd heb ik aardig wat ICT-kennis opgedaan dus ik denk dat het wel lukt.:)

  Heb je al een schatting gemaakt van de inkomsten die je bent misgelopen met al deze vertragingen?


  ⚠️ Meld

 58. Opstellingen @ FC Zwolle – FC Volendam.

  FC Zwolle: D. Boer, Z. Kapralik, E. Botteghin, G. Tissingh, D. van der Wal, E. Reijnen, E. Bakker, E. Rojer, B. van Polen, C. Lopes, D. Schreurs.

  FC Volendam: D. Embriqs, R. Ruiter, T. Bakens, M. Boots, H. Schilder, M. Sterk, K. Maynard, A. Meijers, D. van Dijk, P. de Lange, J. Tuyp.

  Scheidsrechter: D. van Egmond.
  Ass. Scheidsrechter: A. Inia en R. Polman.
  4e Official: T. Klein Zieverink.


  ⚠️ Meld

 59. Bericht door Koko Hattem, op 9 april 2010 om 19:38
  GOED NIEUWS,
  Derk is boven water, had vertraging opgelopen.
  Komt nu morgenvroeg in .attem.

  Als het nu niet goed komt gaat ie voor lange tijd koppie onder

  Ben er weer :D:D:D

  @Assendorper deze dingen had jij ook niet zo snel klaar kunnen krijgen. Waren problemen met de hosting en als je dan toch in de buurt bent ga er toch even langs :D:D

  Inkomsten??? Hmmmmmmmmmmm LoL


  ⚠️ Meld

 60. Wat is er aan de hand in Zwolle-Zuid. De ene na de andere politie auto rijdt voorbij . Op de Hoge Spoorbrug rijden ze (ja op) en rond het Zwembad.

  Verder onderweg naar huis kwam ik er ook al vier tegen. Anders zie je ze zelden (wou eigenlijk zeggen nooit).


  ⚠️ Meld

 61. Nou Henk, breng verslag uit zou ik zeggen! Hier is het vrij rustig.

  Hoe lang doen we er tegenwoordig trouwens over om een Algemeen Log vol te krijgen? Dat gaat wel niet zo ontzettend hard soms!

  En is Tim op vakantie?


  ⚠️ Meld

 62. 13′ Goal FC Volendam: D. van Dijk. [0-1].
  40′ Goal FC Zwolle: D. Schreurs. [1-1].
  43′ Goal FC Zwolle: C. Lopes. [2-1].
  44′ Goal FC Volendam: J. Tuyp. [2-2].
  51′ Goal FC Zwolle: E. Rojer. [3-2].


  ⚠️ Meld

 63. Soms gaat het inderdaad niet snel om het Algemene Log vol te krijgen Plantje. Zeker niet als de knechten dick en QM het af laten weten. Als het richting de 250 reacties loopt dan komen de sprinters ja-tja, appie, koko, joppuh en drama in beeld om als eerste het nieuwe Log te openen. :):):)


  ⚠️ Meld

 64. @ Ingrid; 7 uur uit ’t mandje en mijn zoontje kon wel eens meer hebben dan griep. Hmmm, nee dat ga ik ook allemaal niet uitschrijven. Denk wel dat ze morgen niet veel aan hem hebben en we lauw kans maken bij BQ.

  Wist je dat het bestuur van BQ op is gestapt, tenminste zo gingen de geruchten 😮

  Alle succes van de wereld morgen met ZAC…Hans ten B. al eens ontmoet daar. Of De Karre?


  ⚠️ Meld

 65. @ Koko & Marleen…was zeker gezellig! Bedankt familie Koko!
  Heerlijk in het ‘Attemse zonnetje aan de perfecte ballen (ja, ja meervoud!). Niet te versmaden anekdotes en koffie met ’n kuukie.
  De befaamde HJ-fabriek had ook wat uitstekend koud sap gebotteled. Ach, je zou dat draadje bijna vergeten. Maar…. het komt er binnenkort, gelanceerd en omkleed door ambitieuze en betrokken plannen. Zet em op Derk :D:D:D


  ⚠️ Meld

 66. Bericht door dick, op 9 april 2010 om 22:57
  @ Ingrid; 7 uur uit ’t mandje en mijn zoontje kon wel eens meer hebben dan griep. Hmmm, nee dat ga ik ook allemaal niet uitschrijven. Denk wel dat ze morgen niet veel aan hem hebben en we lauw kans maken bij BQ.

  Beterschap ermee in ieder geval. Dokteren is niemand zijn hobby!


  ⚠️ Meld

 67. @assendorper,
  Ik zal er even een extern bureau opzetten wat betreft de inkomstenderving;)
  Mochten er wat problemen ontstaan en Derk en ik weten de juiste knopjes niet te vinden dan hoor je van me.

  ICT met assendorper: Internet Compleet Ten gronde :D;)


  ⚠️ Meld

 68. @ Dick, wat vervelend voor je zoon, als jullie dan maar weten wat er wel aan de hand is en er wat mee kunnen.
  Hoop dat ie in ieder geval even kan voetballen.
  Ook wij er vroeg uit 9.00 uur bij HTC, weet nog niet of ik mee ga.

  Hans ten B en Karre, misschien wel maar ben niet echt een ingewijdde bij ZAC ben nog steeds meer een SVZwolle supporter.

  Ga je morgenavond naar de stadsderby, kan zelf niet morgenavond naar de spiegel.


  ⚠️ Meld

 69. Assendörpert, dat valt me ernstig van je tegen dat je mij daarvan verdenkt, ik ben geen alibi poster, chek onder mijn profiel de historie er maar op na. Dat ik 7 x als runner up ben geklasseerd heeft puur met klasse te maken, in alle bescheidenheid. ;D


  ⚠️ Meld

 70. loat ze maar lullen joppuh, ik heb het afgelopen week ook nie afgewacht en wie was er tot het laatst online? juustem assendörper.
  En s’morgens in de keet maar klagen over het zware werk maar ondertussen tot diep in de nacht op WLZ;)


  ⚠️ Meld

 71. Ik duik er zo in, morgenvroeg even de schuur aan kant maken want Derk houd niet zo van rommel.

  Dick next time de HJtjes geserveerd in de kokoschuur;):D


  ⚠️ Meld

 72. @ Ingrid, wat is er morgenavond in De Spiegel? Gezellig zeg!

  Ook omdat de stadsderby morgen om 17:30 is kon ik niemand meekrijgen….Niet echt heel erg, een keer lekker rustig op zaterdag.

  Denk dat De Karre je wel eens een rondleiding door de gewelven van ZAC wil geven. uiteraard met historisch onderbouwde monoloog over het verleden van de gewezen (?) “ondernemersclub”.

  Hmmm welkom terug bij de samenvattingen….Schapenkoppen nu na de zoveelste reclame, lekker belangrijk >:(>:(>:(


  ⚠️ Meld

 73. Wat een boefje die buurman van je….beetje buiten slijpen terwijl de buren ook buiten zitten 😮 En met een tol nog wel….uh van het werkwoord tollen? Liet ie zijn vrouw van het slijpen tollen? Mamma Mia!

  Held of buurt…


  ⚠️ Meld

 74. Ja Ingrid en nu kreeg ik gisteren weer bericht dat ons plan (Cda En Swollwacht)op de plaats waar een school stond ,die ze nu aan het afbreken zijn ook niet doorgaat.Dat plan waren 55 plus woningen met daar boven op 1 persoons huizen.Betaalbare woningen waar zoveel behoefte aan is .Redenhiervan is dat er geen woonbestemming op zit.Wel een maatschappelijke.Als er over twee jaar nog geen maatschappelijke doelstelling voor gevonden is gaan ze kijken als het als nog een woonbestemming kan krijgen.Terrein blijft dan braak liggen midden in een woonwijk met alle gevolgen van dien.


  ⚠️ Meld

 75. Hans.j.C.Smit wel raar dat Driezorg 8 dagen weekend heeft .Dit ingezonden stuk heb ik verleden week zaterdag al verzonden en er heeft ook al in De Stentor gestaan dat er nieuwe tekeningen ingedient zijn.Toch bedankt voor het plaatsen.


  ⚠️ Meld

 76. Appie naar de Siggels??? 17.30 voetbal,wat een tijd normaal was ik wel gegaan maar nu ben ik net aan de derde helft bezig en beginnen ze daar in Ittersum aan de eerste helft.


  ⚠️ Meld

 77. @ Wiechert, je kan de 2e helft, van de derde helft, ook spelen op de Siggels. Ik denk dan dan het buiten terras ook nog wel open is.
  Wel even vervoer regelen uiteraard, Veel voetbal plezier.;)
  Ik, zit met enkele vrienden, (eerst) op Spakenburg.


  ⚠️ Meld

 78. @koko
  Bedankt! Ik zal hier van de week nog wel even te vinden zijn voor we vertrekken.

  Ingrid, Dick, Appie, Wichert, veel voetbalplezier! Ik had het gisteravond ook erg naar me zin ( ook al was het spel best belabberd) en me neefje helemaal, hij vond het zoooo groot. Ik heb hem beloofd eens naar de kuip te gaan.:D

  Eens even kijken of ik Plantje nog kan spotten zometeen in het HC en dan vanmiddag in optocht naar Spakenburg:D


  ⚠️ Meld

 79. M?gge!

  Eens even kijken of ik Plantje nog kan spotten zometeen in het HC en dan vanmiddag in optocht naar Spakenburg

  Dat is wel de bedoeling Natasha! Ik ben nog even de koffie en mijn ontbijtje (hmmm…Bambix) naar binnen aan het werken en dan is het toch de bedoeling dat ik weer ga sporten.

  Maar ook eerst een beetje opruimen, zodat het vrouwtje niet alles in het huishouden hoeft te doen!


  ⚠️ Meld

 80. Klopt plantje, lang niet “gesproken”.

  Plantje, gaat het in “we shall see” om aan te geven dat iets in de toekomst gaat gebeuren? Of worden er plannen gemaakt op het moment van spreken?

  Volgens mij de eerste. Het is dan géén voorstel, en je vraagt ook niet naar iemands voorkeur of besluit; dan wordt het will. Het mág wel (we shall), maar dan moet het óf een voorstel zijn, of je moet vragen naar iemands besluit/voorstel…

  Nee, dit weet ik niet uit mijn hoofd. Het voelde gewoon verkeerd, en ik moest de argumenten even uit mijn engels boek halen 🙂


  ⚠️ Meld

 81. @ Wichert, dat is flink balen, had inderdaad gelezen over deze woningen. Zovelle kleinere woningen (en dus ook betaalbraar) zijn er niet in Westenholte. En nu minstens 2 jaar wachten, en dan hopen dat de financieële middelen er nog voor te vinden zijn


  ⚠️ Meld

 82. @ Tim, niet te egoïstisch, als het lekker weer is kun je ook buiten leren. En naar schhol fietsen doe je toch ook liever in de zon dan in een dikke regenbui.
  Ook al moet ik werken, dan nog vind ik mooi weer prima, lekker in je vrije momenten even buiten zijn.Droog op je werk aankomen.
  En ik gun het diegene die wel vrij is ook, en hoop dan maar dat het op mijn vrije dagen ook mooi weer is.


  ⚠️ Meld

 83. @ingrid, dat bedoel ik: buiten leren. Da’s veel beter dan binnen.

  En ik gun het diegene die wel vrij is ook, en hoop dan maar dat het op mijn vrije dagen ook mooi weer is.

  Mee eens 🙂


  ⚠️ Meld

 84. @admins
  kunnen jullie iets veranderen aan die RSS ding? Want er komt in de titels alleen … te staan. Vrij irritant, als je wilt zien of er nieuwe reacties zijn, want ik zie dan alleen de titels (dus … [volgende regel] … [volgende regel] … [volgende regel] …enzovoort)


  ⚠️ Meld

 85. Voor Dick:

  Blije vrijheid
  Tijdje geleden had ik een discussie met een feministische vriendin, die boos was op een gerenommeerde Amsterdamse voetbalclub omdat ze daar niet aan vrouwenvoetbal doen. Ik zag dat, ook om de vriendin te stangen, als een verademing en zei dat ik voetballende vrouwen een belediging van die sport vind. En het is volgens mij ook slecht voor het gras. Daarbij wil ik er ook niet per ongeluk naar kijken. Dus dat mijn zoon zijn wedstrijdje speelt en dat ik op het veld erachter onbewust een stel strompelende vrouwen met een bal moet gadeslaan. Vrouwenvoetbal is in mijn ogen een misverstand. De door God gezonden Messi heeft dit gietijzeren vooroordeel afgelopen dinsdag nog eens stevig bevestigd. Voetbal is een jongensdingetje.

  Volgens mijn vriendin moest de in haar ogen oerconservatieve voetbalvereniging (een volgens haar naar ongewassen oksels en gematteerde sigaren riekend mannenbolwerk!) vrouwen als actief lid toelaten. De dames op de club hebben nu namelijk wel bardienst en sponsen de wc??s. Vrijwillig doen ze dit. Niet onder dwang. Ik opperde dat het vrouwen vrij staat om een eigen voetbalclub te beginnen. Het is dan aan de leden van deze vrouwenclub om ooit in een vergadering te besluiten mannen binnen de krijtlijnen te tolereren. Ik kan me heel goed voorstellen dat een vrouwenvoetbalclub geen mannen wil. Zelfs niet als supporter. Van deze laatste soort zullen ze overigens ook niet echt last krijgen. De vrijheid van vereniging is toch het hoogste goed in onze democratie? Als een stel potten een club opricht van linkshandige lesbiennes, die in hun vrije tijd rechtsdraaiende biologische yoghurt willen kloppen, dan moeten ze die club oprichten. Ik wil daar geen lid van worden. Ik haat yoghurt. Zeker als die ook nog eens rechts gedraaid is.

  Daarom begrijp ik de uitspraak van de Hoge Raad in de zaak van de SGP niet. Laat die mensen. In mijn ogen zijn die SGP??ers allemaal sneue godvrezende kneuzen, die zich gebukt onder zware Statenbijbels door hun eenmalige levens worstelen en ik zal ze nooit bellen om mij een inschrijfformulier te sturen. Maar als die mensen het in zo??n muf Veluws clubje prettig met elkaar hebben, waarom zouden wij ons daar dan mee bemoeien? Als een van hun beginselen nou het seksueel misbruik van misdienaars of het afranselen van demente bejaarden is, dan zou ik de bemoeienis snappen. Maar dat vrouwen binnen die club niet mogen stemmen is toch geen halszaak? Ik bedoel: in deze tijd van internet en andere jakkerende media voelt de meest muffe gereformeerde muts toch aan haar gebreide slip dat haar clubje middeleeuws is? En ze kan toch weg wanneer ze wil? Er vertrekt volgens mij ieder uur een bus uit Nunspeet. Ze worden toch niet gedwongen om bij die club te gaan? Dat vind ik nou het leuke van ons land. De vele, vele zaaltjes met wekelijkse en maandelijkse bijeenkomsten van sjoelbakbejaardenclubjes, snordragersverenigingen en wonderlijke pijprokersgezelschappen. En allemaal met hun eigen voorwaarden en regels. Binnen de muren van het clubhuis staat het toch iedereen vrij om te doen en laten wat hij of zij wil? Zolang het niet strafwettelijk verboden is. Als de snordragersvereniging geen vrouwen wil dan moeten ze dat vooral niet willen. Een club is een club en stelt zijn eigen regels. Net als een politieke partij. En het is aan de kiezer om er wel of niet op te stemmen.

  In Amsterdam staat D66 op dit moment voor Draaikonten66, maar moet de Hoge Raad nou binnenkort bepalen dat er binnen een politieke partij niet meer gedraaikont mag worden? Dan kan het CDA zichzelf onmiddellijk opheffen.

  Kortom: vrijheid blijheid. Ieder clubje zijn eigen regels. Hoe zielig en conservatief mensen ook denken, geef ze de kans om zielig en conservatief te denken. Zo hebben Telegraaf-lezers hun eigen krant en de muziekhaters Jan Smit. Wie ben ik om dat te verbieden?

  Laatst hoorde ik Mariëtte Hamer en Agnes Kant tegen elkaar stamelen en dacht ik heel stiekem: die SGP heeft het nog niet zo gek bekeken  ⚠️ Meld

 86. @Tim ; ook goedemorgen en bedankt.
  Dat RSS ding: Really en Simpel: dat wil nog, dank zij de vertaling gelijktijdig en eenvoudig. En Syndication wordt vertaald: indeling. Het is o.a. een format voor een weblog. OK. Ik was benieuwd naar jouw probleem met de ……. (volgende regel). Waar kan ik dat op dit blog vinden?


  ⚠️ Meld

 87. In Amsterdam staat D66 op dit moment voor Draaikonten66, maar moet de Hoge Raad nou binnenkort bepalen dat er binnen een politieke partij niet meer gedraaikont mag worden? Dan kan het CDA zichzelf onmiddellijk opheffen.

  @Tim, en wat dacht je van deze dan?


  ⚠️ Meld

 88. @ Wiechert, Als de derby is afgelopen is de markt op Spakenburg al dicht. Dan wordt het plein en de straat overspoeld door heel veel voetbal liefhebbers op zoek naar, o.a. de jou wel bekende goud gele rakker. De gehele wedstrijd die vis in mijn binnenzak lijkt mij ook niet, je van het.. Maar bij o.a. de viswinkel in het winkelcentrum in Zuid, wordt door de Spakenburgse fam. T. Mu….. ook vis verkocht. Heb je toch vis uit Spakenburg en iets meer hygiëne dan bij mij uit de binnenzak van de jas. ;)8)


  ⚠️ Meld

 89. zeker! ik ben nu pas net klaar. nog even wat stomen en de sauna in en ik ben weer helemaal de oude!
  Wel leuk om iemand van het weblog in het echt te zien


  ⚠️ Meld

 90. Ingrid het gaat niet om het geld want de grond is van de gemeente en Delta Wonen of SWZ willen er vast wel bouwen heb ik begrepen.Het gaat erom dat deze plek voor maatschappelijke doeleinden bedoelt is.Ze weten nog niet wat.Het wordt nu denk ik een vuilnisbelt.


  ⚠️ Meld

 91. @ Wichert, ok wist ik niet, maar ja toch weer verloren tijd, en inderdaad midden in een woonwijk, inderdaad te hopen dat het geen zooitje word.


  ⚠️ Meld

 92. Bericht door Joppuh, op 9 april 2010 om 23:33
  Assendörpert, dat valt me ernstig van je tegen dat je mij daarvan verdenkt, ik ben geen alibi poster, chek onder mijn profiel de historie er maar op na. Dat ik 7 x als runner up ben geklasseerd heeft puur met klasse te maken, in alle bescheidenheid.

  Ik heb nooit getwijfeld aan jouw kwaliteiten. Ik heb ook geconstateerd dat er bij jou nog geen sprake is van verzadiging ondanks dat je al zeven gouden plakken hebt. De honger naar de achtste gouden plak is nog steeds zeer groot. Dat blijkt wel uit het gebl?r van jou om de Logopener over te halen om een nieuw Log te openen. :D:D

  Maar huh, verdenken is een beetje een te zwaar woord voor dit, vind je niet? :'(


  ⚠️ Meld

 93. Ik heb vanavond contact gezocht met Koko omdat ik benieuwd was naar de laatste ontwikkelingen over zijn te openen gakballensite. Ik heb van Koko begrepen dat Derk zich vandaag wederom niet heeft laten zien. Gisteravond heeft Derk nog aangekondigd dat hij vanochtend naar Koko toe zou gaan om hem te helpen met zijn gakballensite. Zonder zich af te melden is hij weer niet komen opdagen.

  Derk wat ben je nu voor een kerel? Dit is de zoveelste keer dat je het laat afweten. De eerste paar keer had je nog het fatsoen om Koko af te bellen maar gisteren en vandaag heb je het gewoon af laten weten zonder Koko daarover in te lichten. Koko heeft al een paar keer de fotograaf van Weblog Zwolle af moeten zeggen omdat jij niet kon maar gisteren zijn Dick en Marleen voor noppes afgereisd naar Hattem.

  Ik heb hier geen goed woord voor over. Koko verheugt zich erop om zijn site te kunnen installeren maar door jouw toedoen gebeurt dit niet. Je hebt Koko zelf aangeboden om hem te helpen maar je laat hem zo maar mooi in de kou staan.  ⚠️ Meld

 94. Ik heb nooit getwijfeld aan jouw kwaliteiten. Ik heb ook geconstateerd dat er bij jou nog geen sprake is van verzadiging ondanks dat je al zeven gouden plakken hebt. De honger naar de achtste gouden plak is nog steeds zeer groot. Dat blijkt wel uit het gebl?r van jou om de Logopener over te halen om een nieuw Log te openen.

  Maar huh, verdenken is een beetje een te zwaar woord voor dit, vind je niet?

  Ja AssendörperT, ik mag het toeval graag een handje helpen, is toch nks mis mee? En verdenken moet je vertalen naar mild ironisch maar toch leuk!


  ⚠️ Meld

 95. Bericht door ingrid, op 10 april 2010 om 15:03
  Kokogakballen.nl nog niet in de lucht.

  Nee eerder als maandag zal niet lukken daar er geen mensen echt werken in het weekend

  @ASSENDORPER Kun je het beter?


  ⚠️ Meld

 96. @kOKO Ik zet de dns om en de hosting neem ik wel ook mijn naam. Morgen is die in de lucht Dit ben ik zat!!!!!!! Doeiiiiiiiiiiiii betweterers


  ⚠️ Meld

 97. Helaas maakt D66 zich weer waar van de partij die de carnavalskraker van voor naar achter van links naar rechts waarmaakt.  ⚠️ Meld

 98. @joppuh, n a v posting 10.16 u.
  ik hoop dat je vrouw je de dvd ‘bend it like beckham’cadeau wil doen…en dat je ooit – wie weet- van je dwalingen terug komt…
  Hoezo strompelen??? Al die oude aftanse voetballers die nog zo nodig ‘in de picture’ willen blijven dan niet???
  Om over al die le lij ke sportjoernalisten nog maar te zwijgen, die kunnen alleen elkáár afkatten.
  Vreselijk.

  Lang leven USA wrestling …dat is ten minste sport.


  ⚠️ Meld

 99. Bedankt voor Youpe Joppuh, ga em lezen!

  Trouwens “de Spaan” in De Peperbus van woensdag was ook weer goed. Lees net een column van Amsman oid van de Sensator in de Herbergkrant (voorm. daklozenkrant denk ik) ook aansprekend! Net als andere artikelen en gedichten: kopen mensen!!


  ⚠️ Meld

 100. De derby gangers Papa, Natascha (toch ook?) en Edwin hebben vast een leuke pot gezien en een nakend kampioenschap voor De Vogels :D:D:D


  ⚠️ Meld

 101. @ Appie, 07:16, heel moeite voor gedaan om mensen mee te krijgen….ieder had zijn reden om af te zeggen. Misschien ging de trainert van de thuisclub D1 (0-0 gespeeld) met de vrouwe; leek dan een onderdeel van een doorreis. Tijdstip vond ik ook niet ultra gelukkig, maar dat had de meesten niet in de weg gestaan.
  Was ’t gezellig of hang je er nu nog ergens in de buurt rond?


  ⚠️ Meld

 102. Bijzondere uitslagen bij onze Oosterburen. Twente wint en is een wedstrijd dichter bij de finish. Al was het moeizaam[/url]. Barca leidt met rust 0-1.

  Beide Zwolse hoofdklassers doen slechte zaken. BQ speelde thuis gelijk en Berkum verloor weer, bij Genemuiden. Dus verschillen ze nog maar 5 punten, terwijl de rood/zwarten nog in mogen halen. Ze spelen geloof ik de laatste speeldag tegen elkaar bij BQ?


  ⚠️ Meld

 103. @ Assendorper…’t was een heerlijke dag…dan moet je niet binnen willen zitten. Vanmorgen bij BQ ff. Mag ik dit aan je opdragen? Strak een week geleden mocht ik genieten van ze in De Spiegel

  Prut he, volgens mij smaken ze op zaterdag ook altijd het lekkerst 😉

  Doe je morgen nog een rondje tentmuziek? Laat het zelf nog ff in het midden, ook wel eens lekker om niet teveel te plannen. Met toevalligheden kun je het weekend ook heel goed doorkomen.


  ⚠️ Meld

 104. Jazeker mag je dat aan mij opdragen dick. De zaterdag vind ik de mooiste dag van de week. Eigenlijk zouden we om de dag zaterdag moeten hebben.

  Ach die Tentmuziek gaat morgen ook aan mij voorbij. Straks als ik daar lekker in een Tshirt rond kan hangen met een beugeltje Grolsch dan ben ik van de partij.


  ⚠️ Meld

 105. @ Assendorper…daar neem ik een paar slokken extra op

  Eigenlijk zouden we om de dag zaterdag moeten hebben.

  Zeer aansprekende tentmuziek-tekst ook!


  ⚠️ Meld

 106. @ Joppuh, 10:16; Youpie heeft enkele feiten weer geweldig verbonden en een strakke column afgeleverd 😀 Als ie nu zelf maar niet ergens in een “gebreide slip op de Veluwe” zit te frunneken 😮


  ⚠️ Meld

 107. @ Assendorper; Dat is helemaal een voorstel om eens serieus over te bomen en middels een brainstormsessie nadere invulling te geven :D:D:D


  ⚠️ Meld

 108. Op 1 of andere vreemde manier kan ik hier de bijna eindstand van Barca niet teleteksten. Doe het ff op de tv en ben weg. Laterrrr!


  ⚠️ Meld

 109. M?gge op deze mooie lentedag mensen!

  Bericht door Derk, op 10 april 2010 om 20:26
  @kOKO Ik zet de dns om en de hosting neem ik wel ook mijn naam. Morgen is die in de lucht Dit ben ik zat!!!!!!! Doeiiiiiiiiiiiii betweterers

  Ik heb niet de hele discussie gevolgd, maar bovenstaande komt een beetje over als een zuur bijsmaakje bij een mooi en leuk initiatief. Misschien heb je het te druk Derk en is er iemand anders die je een beetje kan ontlasten? Misschien kan ik iets betekenen?


  ⚠️ Meld

 110. Tim, goedemiddag. Connection dus completed:):)
  Betekent toetsweek ook eindexamen dit jaar, of zijn we daar voor al te ver in het schooljaar gevorderd?
  Nog even over dat RSS-ding. Als ik nu wacht op nieuwe postings, zorg ik dat in de linker kolom Laatste Reacties te zien is, en refresh ik handmatig. Kan dat ook automatisch met een nieuwe posting, of met een interval van een aantal seconden?


  ⚠️ Meld

 111. @drama123 ik weet niet welke RSS reader jij gebruikt… (of welke browser…) Heb je een screenshotje als je het niet weet?

  Je kunt nmlk ook de RSS bij je bookmarks (favorieten in IE) stoppen, en dan zie je de reactie titels; daarover deed ik mijn beklag: de titels zijn allemaal “…”. Dus daar kun je niet goed zien of er nieuwe posts zijn.

  Maar als je ze in je bookmarks (favorieten) hebt staan, kun je ze wel laten updaten; je klikt er dan op als een soort drop-down menu.


  ⚠️ Meld

 112. @Tim ;”Heb je een screenshotje als je het niet weet?”
  Meestal neem ik een dropshotje als ik het niet weet;)

  IE dus. We gaan het proberen. Bedankt.

  P.S. wel of geen examen dit jaar? En ik hoop dat de stille diplomatie (dus niet via dit blog) gaat werken.


  ⚠️ Meld

 113. En ik hoop dat de stille diplomatie (dus niet via dit blog) gaat werken.

  wat bedoel je?

  Volgens jaar examens. Heb twee keer V4 gedaan… Dus hoe dan ook volgend jaar examen.


  ⚠️ Meld

 114. @Tim ; ik bedoel een oplossing voor de gakbalsite. Ik hoop dat betrokkenen direct/rechtstreeks met elkaar (gaan) communiceren. 😀

  Succes met je toetsen!


  ⚠️ Meld

 115. Bericht door Joppuh, op 11 april 2010 om 03:27
  Alert en skerp, geodnenaacht allen!

  Heeeeeeel alert en sk?????rp Joppuh. Maar volgens mij ligt de Logopener op dat tijdstip op één oor. 😀


  ⚠️ Meld

 116. Hé Ap, wat moet jij bij D1…toch niet vanwege een bepaalde technische verantwoordelijkheid over meerdere teams 😮

  Geluk bij een ongeluk; met wat vlag-technische-omzettingen kan ik nu waarschijnlijk wel bij de kampioenswedstrijd zijn. Al had de Lowie-fan het over een vage woensdag…als mogelijke datum. Nu eerst nog ff doen…Er gaat er geloof ik ook 1 naar de FC. Nou ja, we horen wel.


  ⚠️ Meld

 117. @ Assendorper 23:43; Bedankt voor de belangstelling. Het leek beter. Maar vanmiddag weer thuisgebleven vanwege buikpijn. We hopen op een verwaardeloosde, hardnekkige griep. Hij wil morgen naar school en trainen. Dinsdag bloedprikken. Ff afwachten.


  ⚠️ Meld

 118. @Dick, punt is meer dan verdiend. Bovendien zijn door ons die lampekappen nu praktisch uitgeschakeld voor de titel en straks laten we lekker de 3 punten in Enschede en schakelen we zodoende Ajax ook heerlijk uit. Als ik die vieze duikelaar van Suarez weer ’s zie..bah! Als het lang 0-0 blijft bij Twente uit veroorzaken we gewoon ff een lekkere pingel voor de tukkers, komt helemaal goed!


  ⚠️ Meld

 119. & Joppuh, dat uitschakelen telt hopelijk voor alle prijzen (incl. voorrondes CL)… Langs de Lijn noteerde wel betere kansen voor Pisvee; mooi zo! Zet in op dinsdag: AZ-Twente.

  Ach, internationaal tuimelt iedereen. Zlatan speelt maar mooi en sterk bij Barca…Robben: oh genieten van zijn heerlijke technisch verzorgde spel; maar ondertussen tuimelt en jankt ie als een oud wijf. Die verwende kwast van Sneijder ook. Heb het al geaccepteerd. Niet geaccepteerd dat de tuimelaars, zeker internationaal, bijzonder weinig “geel” krijgen!

  Wel jammer dat Feyenooiders zo denken. Als ze zelf al meer dan een 1/2 jaar nixxx meer kunnen winnen helpen we een ander. Gelukkig weet ik wel beter. Maar uh; gewoon thuis gezellig gemaakt?


  ⚠️ Meld

 120. Heeeeeeel alert en sk?????rp Joppuh. Maar volgens mij ligt de Logopener op dat tijdstip op één oor.

  Ik heb pulletjes in huus dus geen openerT nodig. 😉


  ⚠️ Meld

 121. Bericht door verdieping, op 11 april 2010 om 10:00
  de gakballen site geeft nog geen hits bij ilse

  Ik snap het niet, is ilse je vrouw?


  ⚠️ Meld

 122. Zie ldl dat psv de betere kansen had? Ongelooflijk! feyenoord had de beste kansen, Wijnaldum, Cisee en vooral Bruins. Maar dat LdL (NOS anti Feynoord is en pro Ajax weten we al heel lang, en dan noem ik Jurrian Driessen van RTL nog niet eens, die doet geen enkele moeite om zijn voorkeur voor Ajax te verbergen. En nu wil die l*l van van Praag ook weer de bikerfinale in 2 wedstrijden laten spelen. NIET DOEN!!! Een finale hoort gewoon ??N wedstijrd te zijn!  ⚠️ Meld

 123. @ Joppuh 15:09. Heb lang niet de hele wedstrijd gehoord. Wel het laatste stuk en toen viel die conclusie. Maar Joppuh, zou het ook kunnen dat je bril (die van de brilstand) ietwat te gekleurd is? Zo vindt mijn Ajax-zwagert de scheids altijd anti-Ajax. RTL-commentatoren wil ik overigens niet kennen.

  Eens: 1 wedstrijd met evenveel supporters van beide partijen.


  ⚠️ Meld

 124. Nou kijk Dick, ik heb dus de hele wedstijrd op eredivisie live gezien. Feyenoord bleef vrij makkelijk overeind en had toch echt de beste kansen. Kijk straks maar ff naar de samenvatting op eredivisie live, want bij de nos weet ik niet of ze het wel realistisch samnvatten.  ⚠️ Meld

 125. en check de website afca.nl ff hoe ze daar naar de bikerfinale “toeleven” Walgelijk gewoon, alhoewle je overal van dit soort ééncelligen hebt.  ⚠️ Meld

 126. @ Joppuh, ik heb genoeg aan de NOS…heb geen betaalzenders meer. Moet zeggen dat ik met enige regelmaat van de klok bovendien moeite heb om 2x 3 kwartier naar een wedstrijd te kijken. Gel*l en reclame in de rust….vooraf en achteraf.

  Het kan ook anders:
  Het trieste dieptepunt van voetbalbeelden vertonen beleefde ik vrijdag rond middernacht: de FC, in 45 seconden 6 doelpunten en helemaal geen interviewtje…nog niet eens een situatieschets: nacompetitie of niet. Heb ik 3 reclames voor af moeten wachten. Nou als ik ergens een hekel aan heb is het wel die humorloze reclames.

  Vind NOS-met het bord op schoot weer uitstekend aan elkaar gemonteerd. Geen overbodig gel*l van Thomas. Ben tevreden over de commentaren, de interviews en de situatieschetsen. Géén reclame :D:D:D Alles kost je 50 minuten (?) van je kostbare tijd. En als dat grote hoofd van Sjek, glij em er eens in, vader en zoon Mu komt aankondigen ben ik al wat anders aan het doen. Efficiënter kan haast niet.

  Die opmerking op LdeL was ook een terloopse opmerking…ik geloof je in “de beste kansen”. Ben het met je eens dat samenvattingen nogal subjectief aan elkaar worden geboetseerd.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.