Klamme handen in “Het Anker”

Zwolle – Op 16 en 17 april a.s. heeft toneelgroep “de Voorst” uit Westenholte weer haar jaarlijkse optreden in wijkcentrum “het Anker”. Met de komische thriller “Een Onbeschreven Blad” gooit deze toneelgroep het dit jaar over een heel andere boeg. Het worden dit jaar niet alleen biggelende tranen van het lachen, maar u zult ook op het puntje van uw stoel zitten van de spanning.

Een klein tipje van de sluier. Het hele ziekenhuis is in verwarring: Een jongedame is na een auto-ongeluk opgenomen en ze is haar geheugen volledig kwijt. Om erachter te komen wie ze is, plaatst Dokter Ernst een foto in de krant met de tekst: "wie kent deze vrouw". Al snel komen er allerlei mensen op bezoek, die haar zeggen te herkennen. Maar de bedoelingen blijken niet altijd even vreedzaam te zijn: ze willen geld zien en bedreigen het “onbeschreven blad”. Als er ook nog iemand blijkt te zijn vermoord is het hele ziekenhuis in rep en roer. Wat is het motief? Gaat het om geld? Gaat het om een potje scrabble? Gaat het om een erfenis? Kaarten zijn te koop voor de lachwekkend lage prijs van € 5,- (in de voorverkoop, bij de tabakshop van de C1000 op het Petuniaplein) of € 7,- (aan de kassa). De voorstellingen beginnen om 20.00 uur.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Allemaal komen,jammer dat het weer gelijk is met Stadshagen toneel.Heb al vaker gevraagd om samenwerking in bepaalde opzichten.Je kunt elkaar beter steunen dan in het vaarwater zitten.
    Het beloofd in Westenholte in ieder geval een hele leuke avond te worden gezien de reakties bij de uitvoeringen die ze al gehad hebben op andere lokaties


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.