Openluchtbad Zwolle vervangt riool

Zwolle – Er loopt op dit moment een onderzoek voor een uitgebreide renovatie van het Openluchtbad Zwolle. Het is niet te verwachten dat er dit jaar al gestart zal worden met de uitvoering daarvan. Eén van de onderwerpen in deze renovatie is de vervanging van het riool. Deze stamt nog uit 1933, het jaar dat het Openluchtbad gebouwd is. De afgelopen jaren zijn er vaak problemen (verstoppingen) geweest, met name tijdens drukke dagen, in het zwemseizoen.

08-04-2010_riolering_vervangen_openluchtbad__4.jpg 

Dit is voor de veiligheid en hygiëne van de leden absoluut een onwenselijke situatie. Onderzoek door een gespecialiseerd bedrijf leverde op dat alleen vervanging van het riool tot een duurzame oplossing zou leiden. Daarom heeft het bestuur van de vereniging Openluchtbad Zwolle vastgesteld niet langer te kunnen wachten en de Firma Hekkert opdracht gegeven om vóór het nieuwe zwemseizoen én vooruitlopend op de renovatie het riool geheel te vervangen.

08-04-2010_riolering_vervangen_openluchtbad__2.jpg

08-04-2010_riolering_vervangen_openluchtbad__3.jpg

08-04-2010_riolering_vervangen_openluchtbad__1.jpg

De voorverkoop van de abonnementen vindt in zijn geheel plaats voorafgaand aan de meivakantie. De voorverkoop wordt gehouden om bestaande en nieuwe leden de mogelijkheid te geven om tegen een lager tarief een abonnement te krijgen. De data zijn 22,23,26 en 27 april tussen 18.00 en 20.00 uur. Op zaterdag 24 en woensdag 28 april is de mogelijkheid om langs te komen tussen 14.00 en 16.00 uur.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Openluchtbad Zwolle vervangt riool”

  1. goeie zaak, dan is het riool er ook aan toe. toch leuk om te zien dat het openluchtbad weinig is veranderd in de loop der jaren. dat het er nog jaren mag staan.

  2. @ verdieping, moets even goed lezen, ben het zomaar met je eens, dat het openluchtbad nog maar lang mag blijven bestaan.

Reacties zijn gesloten.