Deltion College organiseert ondernemersdag

Zwolle – Ondernemen = stoppen met iedereen te willen bereiken. Startende en gestarte ondernemers die deze uitdaging aan durven, zijn woensdag 14 april van harte welkom bij de ondernemersdag ‘Bepaal je positie!’ De ondernemersdag vindt plaats op de campus van het Deltion College in Zwolle.

De ondernemersdag start om 14.00 uur in het vergadercentrum van het Deltion College met een seminar over positiebepaling. Het praktijkgerichte seminar wordt gegeven door Frank Sorée, eigenaar van JOUW® / reclamemakers en Jacco Vonhof, eigenaar van PD-Direct personeelsdiensten, COO en Novon Schoonmaak. Aansluitend is het tijd om te netwerken. Dit wordt gedaan aan de hand van een informele ondernemersnetwerkborrel bij Grand Café Amadeus, één van de horecaleerbedrijven van het Deltion College. 

Speerpunt Deltion. Het Deltion College heeft ondernemerschap tot één van haar speerpunten van het onderwijsbeleid benoemd. Onder ondernemerschap wordt zowel het ontwikkelen van een ondernemende houding als het starten van een eigen bedrijf verstaan. Om dit te stimuleren heeft het Deltion College het programma ondernemerschap opgesteld. Dit programma bestaat uit bijeenkomsten, seminars en workshops, netwerkactiviteiten, coachingstrajecten, het Europees ondernemerscertificaat (EBC*L), mini-ondernemingen en stages. De ondernemersdagen worden iedere tweede woensdag van de maand georganiseerd. De ondernemersdagen zijn gratis voor studenten en medewerkers van het Deltion College en kosten 50 euro voor extern geïnteresseerden. De ondernemersdag ‘Bepaal je positie!’ vindt plaats op woensdag 14 april van 14.00 tot 17.30 uur bij het Deltion College, Mozartlaan 15 in Zwolle. Meer informatie over het programma ondernemerschap van het Deltion College en de ondernemersdagen staat op www.deltion.nl

Artikel delen: