Kaartverkoop nieuwe K3 show van start

Zwolle – Dit najaar zal K3 met een gloednieuwe najaarsshow door Nederland en Vlaanderen touren. In de nieuwe shows zullen Karen, Kristel en Josje er als vanouds een muzikaal feestje van maken. 

k3_affiche_470.jpg

Samen met de kinderen gaan ze vooral lekker veel zingen en dansen op oude- en nieuwe K3 hits. Alle vorige shows waren in een mum van tijd uitverkocht. Wees er snel bij,  want de tickets vliegen ook nu de deur uit! Op 2 en 3 oktober zijn de meisjes te zien in IJsselhallen Zwolle. K3 is populairder dan ooit! Met de single MaMaSe! verbraken Karen, Kristel en Josje vorig jaar alle records en de gelijknamige CD (inmiddels meer dan triple platina) staat drie maanden na release nog altijd in de album top 10. Na het zwangerschapsverlof van Karen en de geboorte van diens zoontje Sky deze winter, is K3 dit najaar terug in Nederland met een fonkelnieuwe show! De K3 shows in het najaar van 2009 (MaMaSe! shows) waren tot op de laatste kaart uitverkocht en met de nieuwe K3 show lijkt het al snel dezelfde kant op te gaan.  

Kaarten bestellen
Kaarten voor de K3 shows zijn te bestellen via Seetickets: 0900-300.5555 (€ 0,45 p.m.) en www.seetickets.nl of de Nationale Theater Kassa:  0900-9203 (€ 0,45 p.m.) en www.ntk.nl.   Speeldata: IJsselhallen Zwolle Za 2 oktober 2010 – shows om 11u, 14u en 17u Zo 3 oktober 2010 – shows om 11u, 14u en 17u   Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internet tickets voor de K3 shows worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen die variëren van 15 tot 26 euro ex. reserveringskosten. De officiële kaartverkoop voor de K3 shows gaat enkel via See Tickets en de Nationale Theaterkassa. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen.   Meer informatie is te vinden op www.studio100.nl of www.k3.be

Artikel delen:
Reacties 27
 1. even off topic

  "Na het zwangerschapsverlof van Karen en de geboorte van diens zoontje Sky"

  diens?

 2. weet je wat die kaarten kosten?! ze zijn te krijgen vanaf 45 euro! 😮
  mijn dochter is fan van k3. maar die kaarten zijn voor mij als alleenstaande bijstandsmoeder niet te betalen! hoe graag ik dit ook zou willen. vind het echt een belachelijke prijs. het is zo massaal dat ie kids niet eens fatsoenlijk wat kunnen zien. mja andere x dan maar. 🙂

 3. @zwollenaartje ; ?? 45,00 is dat de prijs via via? Hoe verhoudt zich dat tot de hierboven genoemde 15 tot 26 euro? Iksnapput dus niet; maar 't blijft hoe dan ook veel geld.

 4. snap het 15,-euro
  maar met zo k3 gebeuren zijn de ouders er ook bij
  in dit geval denk ik oma 8)

 5. heb net kaarten besteld 2 kaarten 1e rang incl verzenkosten voor 60 euro dus dat zijn de dure kaarten maar wel mooi vooraan 2e rij!!!!!

 6. @ drama: ik heb dan vast de verkeerde prijzen gezien. had het al eerder opgezocht. omdat ik via hyves een mail had gekregen dat ze te bestellen waren. daar kreeg ik dus die prijzen door. kijk voor de prijzen die ik nu zie is het nog een x te doen. misschien gaan we er dan toch maar heen 😉

 7. @Zwollenaartje: Let op met dat soort kaartjes. De gebeurt vrij veel bij muziekconcerten. Bedrijfjes geven ruim vantevoren al aan over kaarten te beschikken (terwijl ze nog niet in de voorverkoop zijn) en vragen er veelvouden van het origineel voor! Bovendien kunnen de kaartjes die ze uiteindelijk verkopen zomaar ongeldig verklaard worden!

  Kaartjes kun je het beste bij de officiële voorverkoopadressen kopen op het moment dat deze officieel in de voorverkoop gaan.

 8. Helaas zie je via de officiële site geen verkoop-prijzen. Daarvoor moet je gaan bellen.
  Maar ik weet dat ze in Groningen (rij 12) 28,- per stuk kosten. En als ze hier 1e rang 60,- zijn… Dan ga ik toch veel liever met kinderen naar de schouwburg naar een leuke toneelvoorstelling voor de helft van het geld. Ookal is K3 hier helemaal "hot".

 9. Ik heb mijn buik eventjes vol van K3. Verleden jaar december hadden we kaarten voor de kleinkids, maar net op die dag werd er geadviseerd (weeralarm) niet te rijden ivm de zware sneeuwval. Omdat de kleinkinderen uit Coevorden moesten komen: zwaar teleurgestelde kids, en zij niet alleen. Vele kindertjes konden niet komen. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat K3 zo netjes was geweest om nog een keertje voor die kindertjes een extra optreden te verzorgen. De kaartjes hadden ze al…

 10. @marieke de tweede; groot gelijk.
  ga hier vaak naar kinderfilmhuis, of voorstelling voor de kinderen -laatst nog een poppespeler want daar ben je nooit te oud voor- kaartjes 7?? per stuk…zokanhetook.

  Ook de prijzen bij de efteling zijn ronduit afzetterij, ben dan ook een voorstander van lagere tarieven tijdens rustigere periodes in pretparken…een betaalbare entree is het vrij nemen wel waard:)

 11. Het is nooit opgelost. Ik heb gemaild naar Studio 100 en kreeg een mailtje terug dat het jammer was voor de kindertjes, maar dat het buiten hun macht lag. Ja, logisch, dat was niet moeilijk in te vullen…. Maar van zo'n 'kindvriendelijk' bedrijf als Studio 100 verwacht je toch eigenlijk wel dat ze iets voor die teleurgestelde kindertjes zouden regelen. Nee dus… >:( Krijg nu wel steeds mail van ze over Plopsaland, nieuwe cd's ed, iets waar ik niet om gevraagd had. Ze zouden wel denken: heeft ze toch iets! >:( Toevallig een paar weken geleden de kaartjes weggegooid. Kan er toch niets meer mee.

 12. Helaas zie je via de officiële site geen verkoop-prijzen. Daarvoor moet je gaan bellen.
  Maar ik weet dat ze in Groningen (rij 12) 28,- per stuk kosten. En als ze hier 1e rang 60,- zijn… Dan ga ik toch veel liever met kinderen naar de schouwburg naar een leuke toneelvoorstelling voor de helft van het geld. Ookal is K3 hier helemaal "hot".

  ik heb dus voor 2 kaarten 60 betaald dus veel duurder is het niet en zit wel 1e rang

 13. @ Marieke, echt gewoon gaan, het is zooooooooooo leuk voor een paar jaar terug ook geweest, en vind het bedrag dat Ikke2 noemt een bedrag dat mij voor de kaartjes bekend in de oren klinkt, en ij hebben ook altijd voor een soortgelijk bedrag op de 1e of 2e rij gezeten.

 14. Wij zitten met z'n vieren eerste rang voor 116 euro, dat is inclusief reserveringskosten, exclusief annuleringsverzekering.
  Dat is dus 26 euro per kaartje excl. alles.

  Wanneer je iets denkt mee te maken als sneeuw dan is een annuleringsverzekering een idee, maar in oktober leek ons die kans klein en wanneer we toch onverwachts zelf niet kunnen, dan verkoop ik de kaarten wel door aan vrienden van ons.

  Dat je zegt teleurgesteld te zijn dat er niks te regelen valt naderhand bij die sneeuwval: ja daar heeft dit bedrijf natuurlijk alle recht toe, want waarvoor is anders nog die annuleringsverzekering, als mensen naderhand toch nog vergoeding gaan vragen en dat zouden krijgen bij zoiets?
  Natuurlijk hadden ze van Studio 100 uit kunnen zeggen: "ach wat sneu, laten we hen een cd geven voor het zeer" maar dat ze dat niet doen, is ook begrijpelijk.
  Niet dat ik niet zou balen, natuurlijk, maar ik denk dat je wel reëel moet blijven hierin!

 15. @Marieke de tweede:
  Registreer je bij de ntk.nl en je krijgt mailtjes over voorstellingen. Ik heb dus direct een mail ontvangen toen de voorverkoop van K3 werd gestart. In het mailtje stonden de prijzen genoemd (exclusief reserveringskosten à 3 euro per kaartje en eventueel annuleringskosten à 2,50 euro per kaartje).

 16. Wat betreft de kosten. Goed, zo'n K3-voorstelling kost dan misschien meer dan een film maar ik vind het niet te vergelijken. Ik geef graag iets meer geld uit aan iets 'live' zoals dit of een theatervoorstelling (2 jaar geleden naar Nijntje op Vakantie geweest met onze oudste die toen 3 jaar was).
  In ieder geval heb ik daar heel wat meer geld voor over dan voor een filmvoorstelling. Die kan ik ook thuis doen voor de TV. Een beetje cultuur bijbrengen kan geen kwaad. En elke dag doen we het ook niet ;D
  En dan poppenvoorstellingen van 7 euro. Daar kan een kind zich uiteraard ook goed vermaken.
  Maar om héél eerlijk te zijn vindt deze pappa het niet erg om zich dan ook te vermaken. Dat was in ieder geval bij Nijntje goed gelukt en dat zal bij K3 vast ook lukken 😀

 17. Ik ben net eens aan het googlen geweest naar die woekerprijzen.
  Bij Viagogo betaal je dus bijvoorbeeld 55 euro voor 2e rang voor één kaartje in de IJsselhallen. Ik heb dus 29 euro betaald voor de 1e rang.

  Wil je dus kaartjes, eventueel in de toekomst voor iets, schrijf je dan inderdaad in bij bijvoorbeeld http://www.ntk.nl

 18. @WFvN, ff voor de goede orde; het was een poppespeler -mime- met poppen…echt geniaal.

  Ik ben een beetje afgeknapt op studio 100 vermaak, sorry, zo glad en commercieel, de kinderen zijn er gelukkig te oud voor en de jongste kijkt – gelukkig- liever dvd's van in the night garden of teletubbies.

  Naar plopsaland hasselt gaan we NOOIT meer, wat een armoedige bedoening.Zoontje was jarig maar toen 'ie buiten op het verkeerspleintje in een auto'tje wilde stappen werd hij tegengehouden…zogenaamd te oud.Terwijl links en rechts grotere en zichtbaar oudere kinderen WEL gewoon in konden stappen.
  Wat een debiele lui… prettige verjaardag heb je dan zeg.

 19. @QM:
  Er is allerhande vertier voor kinderen. Gezien ik een man ben en net als menig ander kerel bij de geestelijke leeftijd van ongeveer 5 jaar ben blijven steken 😉 ben ik met wel meer simpel spul te vermaken en dus wellicht ook die poppenspeler. Ik ben er niet bij geweest (ben wel benieuwd trouwens) en kan dus geen oordeel vellen.
  Maar wat ik me wel afvraag is bijvoorbeeld ook de duur van zo'n voorstelling (geldt net zo goed voor K3). Ook dat maakt uit voor de prijs. Kwaliteit voor kinderen maakt uit maar ook kwaliteit voor begeleiders vind ik van belang (hoewel de eigen kinderen soms méér interessant zijn door hun ingespannen en meelevende snoetjes, houding, etc). Stel dat iets 4x zo goedkoop is en 2x zo kort en de begeleider heeft er niets aan, dan is het verhoudingsgewijs even duur.

  The Night garden? Ow, droomtuin 😀
  Dan blijf ik erbij: een keer een live-voorstelling van K3 vind ik dan toch wel een verrijking in vergelijking met een DVD van de TT of de droomtuin. En wat betreft het commerciële? Boeit me weinig. Ik vind dat Studio100 gewoon prachtig en onschuldig kindermateriaal produceert.

 20. maargoed,WFvN…als je die teleurgestelde koppies in plopsaland gezien had…op een verjaardag nota bene, dan snap je mijn allergie voor die kabouters ook een beetje.

  Wat ging er door die koppen van die werkstudenten die daar de boel een beetje proberen te regelen, op zo een verkeersplein??? Het is in ieder geval alles behalve klantvriendelijk en het zegt veel over hoe zo een bedrijf werkelijk over de mensen denkt; zoveel mogenlijk aan verdienen en voor de rest bekijk je het maar.

  Nou, dan komen we niet terug…en ik zal het niemand adviseren ook nog want dit kan iedereen gebeuren.

  Bij deze.

 21. Een annuleringsverzekering is wassen neus. Ze beroepen zich ook op overmacht door weersinvloeden. Lees de kleine lettertjes maar eens in het piepkleine foldertje wat je krijgt van de verzekering bij je boeking… 🙁

 22. is er iemand die al kaarten heeft ontvangen voor de voorstelling van K3 in Groningen van Seetickets? Ik heb de mijne nog steeds niet ontvangen.

Reacties zijn gesloten.