Leerlingen De Twijn bouwen mee aan nieuw onderkomen

Zwolle – Vrijdagmiddag kregen enkele leerlingen van De Twijn de gelegenheid om samen met de leerlingen van Knol Bouw mee te bouwen aan hun nieuwe onderkomen. Knol Bouw realiseert aan het Boterdiep (AA-landen) in Zwolle een nieuwe locatie voor Onderwijscentrum De Twijn.

twijn_8744_470.jpg

De Twijn is een onderwijscentrum voor leerlingen met een lichamelijke, een verstandelijke of een meervoudige beperking. Bouwbedrijf Knol is hard aan het werk om voor de toekomstige leerlingen van deze locatie een mooie, uitdagende leeromgeving te realiseren. Daarbij zetten zij ook enkele leerlingen in die een opleiding tot timmerman volgen en in de praktijk de kneepjes van het vak leren.

twijn_8756_470.jpg

twijn_8888_470.jpg

Vrijdagmiddag werd door de leerlingen van het bouwbedrijf en leerlingen van De Twijn stelwerk verricht en werden er enkele stenen voor de hoofdingang gemetseld, waarop een wens voor het nieuwe gebouw was geschreven. Een gezellige happening, waarbij de stralende leerlingen van De Twijn lieten zien, niet onder te doen voor de professionals in het vak.

twijn_8874_470.jpg

twijn_8725_470.jpg

twijn_8714_470.jpg

twijn_8959_470.jpg

twijn_8964_470.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Leerlingen De Twijn bouwen mee aan nieuw onderkomen”

  1. Wat een goed idee om de leerlingen er zo bij te betrekken, dit gebouw blijft op deze manier de rest van je leven nog speciaaler voor ze.

Reacties zijn gesloten.