Algemeen Log 108

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 109 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

 

.

Artikel delen:
Reacties 291
 1. @dick, @joppuh; Meer dan eens.

  en check de website afca.nl ff hoe ze daar naar de bikerfinale “toeleven” Walgelijk gewoon, alhoewle je overal van dit soort ééncelligen hebt.  Maak melding

 2. 😉 BeeldBuisBode:

  Studio sport (N1, 18:10)
  – Atletiek: de Marathon van Rotterdam
  – Wielrennen: wielerklassieker Parijs-Roubaix
  – Hockey: wedstrijd Kampong – Bloemendaal (mannen) – Golf: de US Masters in Augusta
  – Honkbal: het openingsweekend met de return Sparta/Feyenoord – DOOR Neptunus
  – Voetbal: the day after bij FC Twente

  Studio sport (N1, 19:00)
  Met samenvattingen van:
  – PSV-Feyenoord
  – FC Utrecht-ADO Den Haag
  – Ajax-VVV Venlo
  – FC Groningen-Willem II

  Zembla (N2, 21:45)
  – Afl. ‘Antibiotica alarm’, over hoe de intensieve veeteelt problemen veroorzaakt voor de volksgezondheid

  Studio voetbal (N1, 22:50)
  – Fred Rutten, trainer van PSV

  SLOT:

  DOCU: Van Moskou tot Moermansk (N2, 20:15)
  Naar deze slotaflevering hebben we al een hele tijd uitgekeken: niet omdat de prachtserie van JBC nu alweer ten einde komt natuurlijk, maar omdat ons een reportage is beloofd over zwerfhonden die de metro nemen in Moskou en ook nog weten bij welke halte ze uit moeten stappen. U leest het goed: zwerfhonden. Die de metro nemen. In Moskou!

  FILM: Marie Antoinette (RTL8, 22:05)
  In dit biografische kostuumdrama (2006, Sofia Coppola) is een perfect gecaste Kirsten Dunst het stralende middelpunt als de jonge Oostenrijkse prinses Marie Antoinette die koningin van Frankrijk werd. Met wezensvreemde elementen (let u op de jaren 80-soundtrack) en prachtige art direction, camerawerk en kostuums die met een Oscar bekroond werden

  COMEDY: Bored to death (Comedy Central, 23:00)
  Zie deze trailer en u zit waarschijnlijk klaar vanavond voor deze nieuwe HBO-hitserie over een schrijver-in-crisis die besluit om privé-detective te worden en zijn ‘vakmanschap’ haalt uit detectiveromans. Deze mix van film-noir en zwarte komedie heeft een sterrencast: Jason Schwartzman (The Darjeeling Limited), Zach Galifianakis (The Hangover) en Ted Danson (Cheers)

  Kunststof tv (N2, 17:35)
  – Acteur Jack Wouterse speelt King Lear
  – Pianist Cor Bakker heeft een nieuwe cd en theatertour: Elettra
  – Sopraan Eva-Maria Westbroek

  De wereld draait door (N3, 19:00)
  Het beste van de afgelopen week

  Spuiten en slikken (N3, 22:00)
  – Liza Sips, actrice
  – Horace Cohen, komiek

  Frénk 30 hoog (N2, 23:15)
  – Keith Bakker, ervaringsdeskundige in drank- en drugsverslavingen/presentator Family matters

  BeeldBuisBodeBeschouwing:

  Thuis bij Carlo Boszhard gaat het vrijwel alleen maar over de succesvolle RTL4-comedy De tv-kantine (vrijdag, 22:29 uur, 1.404.000 kijkers); Boszhard en zijn vriend Herald doen bijna alles zelf aan het programma, zo vertelt Boszhard in een interview met Het Parool: ‘We zijn echt een eiland in het programma. Het kleurcorrigeren van de afleveringen, de audio-nabewerking, het licht ’s avonds uitdoen en ’s ochtends weer aan – dat doen we allemaal. En allemaal samen. Ik heb een klein saunaatje in de tuin, en daar zit ik vaak met Herald in te brainstormen. Ineens zien we dan het licht: dát moeten we doen met Harry Mens! Of we zitten samen Shalalie shalala te zingen. En dan zitten we te gieren met zijn tweeën.
  —-
  Godenzonen 7-0 :D:D:D


  Maak melding

 3. Bericht door ja-tja, op 11 april 2010 om 14:47
  plantje nu naar áttem ?

  Huh? Nee, pa, ma en oma zijn langsgekomen. We zijn een keer de binnenstad in geweest. Mijn ouders en oma hadden Zwolle nog nooit echt gezien.


  Maak melding

 4. @Admins… Ik heb een ideetje. Ik weet zo niet of het veel werk is hoor, maar toch… Ik merk bij mezelf vaak, dat ik (doordat ik nog niet helemaal bekend ben met alle straten in de stad) even op Google maps kijk waar een bepaalde straat ligt in Zwolle. Als ik een nieuwsbericht lees kan ik het daardoor beter plaatsen. Is het misschien een idee om telkens wanneer er een straatnaam in een nieuwsbericht genoemd wordt er even een linkje naar de betreffende straat/plek in Google maps van te maken? En dan bij voorkeur een extern linkje waardoor de pagina van Weblog Zwolle niet gesloten wordt!


  Maak melding

 5. @ Plantje: goed idee 17:02! Waren je gasten onder de indruk van Zwolle? Al is het natuurlijk op een niet zonovergoten zondag niet super-sfeerrijk :'(


  Maak melding

 6. Ingezonden door Wichert aan het Rot

  Wiekslag

  Nu de gemeente heeft aangegeven dat op de plek van de oude school ,die nu afgebroken wordt geen woningbouw wordt toegelaten hoop ik wel dat er snel een bestemming voor komt. Ook zou het de gemeente sieren om de mensen in de direkte omgeving en vooral aan de Asterweg teinformeren. Dat is tot op heden ook nog niet gebeurd.Uit de krant (twee regels) hebben ze kunnen vernemen dat de school afgebroken gaat worden. Deze mensen komen nu wat vrijheid betreft heel raar te zitten. De school was immers hun afscheiding.Bang ben ik dat het een puinhoop wordt zo midden in het centrum als er niets gedaan wordt.Hangplek jongeren,vuilnisbelt enz. Tevens wijs ik wethouder Kastelein erop dat er veel te weinig betaalbare woningen zijn voor 55 * en voor alleenstaanden, dus vraag ik met klem om nog eens goed nate denken over de prima lokatie voor deze z.g CDA woningen zoals die ook in de aalanden zijn gebouwd


  Maak melding

 7. Ze vonden het zeker interessant Dick! Ik vond het ook leuk om te laten zien. Zeker oma was (met haar 89 jaar) zeer gecharmeerd van de oude gebouwen.
  Ik wil ook nog een keer met mijn vriendin samen de stadswandeling gaan lopen die we kregen toen we hier kwamen wonen. En dat is toch beter te doen op een minder drukke zondag.

  We hebben bovendien nog even in de Broerenkerk gekeken waar we ook het schilderij van mijn vriendin nog een keer bewonderd hebben 🙂

  Hoe is het met je zoontje Dick?


  Maak melding

 8. gefeliciteerd dick. jammer dat er geen prijs is voor het aantal neer te tikken reacties. had je ook zonder twijfel bovenaan gestaan.


  Maak melding

 9. @ Appie, leuk zeg! Gaat ie volgend jaar ook naar de C’s? F. is de enige die ik ken vandaar 😉 Potverdorie die woendag 21/4, dat ze eventueel kampioen kunnen worden, moeten ze al redelijk op tijd naar Sparta Nijkerk. Met CL ’s avonds. Nou ja, maar eens zien hoe het loopt.


  Maak melding

 10. Wat een positieve berichten Plantje; mooi zeg!

  Hangt er een schilderij van je vriendin in de Broerenkerk? Nog lang?

  Oeps, deze eerst posten. Om andere info van het vorig blog te halen.


  Maak melding

 11. @ Appie. Dat zou een geweldig strak plan zijn: wedstrijd verzetten!
  Als je last van die jongen van de trainert of technische man Marco hebt moet je het hier maar melden 😉


  Maak melding

 12. @ Plantje; over mijn zoontje: Het leek beter. Gister nog een hele wedstrijd gespeeld, best redelijk. Maar vanmiddag weer thuisgebleven vanwege buikpijn. We hopen op een verwaardeloosde, hardnekkige griep. Hij wil morgen naar school en trainen. Dinsdag bloedprikken. Ff afwachten.


  Maak melding

 13. Hier is wat meer informatie te vinden. Tot 22 april zo te zien.
  Mijn vriendin was niet helemaal te spreken over wat er van haar hangt, maar dit was nu eenmaal de opdracht. Wel leuk dat ze dit doen in ieder geval!


  Maak melding

 14. Toch even bij de dokter langs lijkt me raadzaam Dick!

  Ik ga eens kijken of het weer nog mooi genoeg is om nog wat te frezen buiten. Ik wil nog eens een verwarmingsombouw maken. En anders ga ik maar binnen-klusjes doen!

  Sjuss maar weer!


  Maak melding

 15. @ Plantje, wat leuk zeg zo’n crea vriendin.

  We zijn al bij de huisarts geweest, die adviseerde eerst bloed te prikken.

  Freez ze, met grote freeze. Vergeet je niet te eten!
  Later


  Maak melding

 16. Dick ik ben nog nie weg heur;):P Heb wel zojuist de koffer ff vol gestouwt!

  Wij zijn na de eerste helft weggegaan Dick, ik vond er werkelijk niks aan! Komt ook, doordat ik echt helemaal niks kon zien, Spakenburg was (1e helft) niet echt best. Dus jammer maar helaas. Wilde eigenlijk nog naar SVI -WVF doorgaan maar moest nog ff gauw wat boodschappen doen en toen was het kwart over 6 dus dat hebben we ook maar overgeslagen.


  Maak melding

 17. Hallo mensen, één goedenavond op deze zondag.

  Fam Koko net terug van de camping.
  De bedoeling was dat koko jr in zijn tent zou overnachten maar om 2.30uur is ie toch verhuisd naar de kokocaravan.
  De temperatuur is in coucancé afgelopen nacht gezakt naar -4 (volgens de gradenmeter op de scootmobiel)


  Maak melding

 18. Tussenstand log-openers t/m dit log:

  wij van de avondfelicitatiedienst feliciteren:

  Dick (uit Stadshagen) met z’n 16e!

  met 4: ja-tja en Drama123

  met 5: Tim

  met 6: Gezellig

  met 7: Joppuh

  met 16: Dick  Maak melding

 19. Drama123,
  Ik denk dat er eerder een vriendin in die tent ligt dan een borstrok:D
  Mijn zegen heeft ie:)
  Handig voor de afwas op de camping zegt vrouwe koko


  Maak melding

 20. dick…Wesley LOL

  morgen weer ’n nieuwe…19.40u man bijt hond, na de 1e 2 of 3 items…want postings op YouTube gaan traag.

  de kabouter…nog tot eind mei, dan houd hij er een jaar mee op…moeten we het weer met vree en dree doen (abjecte humor)


  Maak melding

 21. Koko…kan ook ;D

  pvda doet aan ‘canvassen’ zag ik op YT, maar is het niet eigenlijk ouwerwets schóóien om een paar extra stemmen.

  de pvv linken aan de nsb is zinvoller, scheelt in ieder geval een paar schoenzolen.


  Maak melding

 22. Het volgende wat ze uit de USA gaan overnemen zijn zogenaamde ‘robot- calls’…dat je door een automatisch bandje opgebeld word.Wat een onzin allemaal, hoop geld weggooierij en ze kunnen blijkbaar zelf niet op het idee komen dat het weinig zoden aan de dijk zet…


  Maak melding

 23. Goedemorgen allen,
  Die Koos kon aardig babbelen zo goed zelfs dat ik de gedachten kreeg: worden ze allebei niet door PR de V betaald.

  Maar goed,

  Dick vroeg mij vrijdag of de camping vlak bij het waterstation van Echten lag.
  Nou Dick volgens mij word dat gebruikt als mindervalidentoilet.
  En laat ik het netjes houden, Koko heeft daar al aardig wat negers op de trein gezet;):D:D


  Maak melding

 24. Moirgenochtend ;D, hang nu in de wacht bij de dok. Heb nog steeds last van uitslag, heb het nog kunnen voorkomen dat ik het kapot krap:(


  Maak melding

 25. Goedemorgen Koko, “t lijkt weer een mooie dag.

  Die PRdV heb ik nog nooit vertrouwd; past trouwens mooi bij die zender, met programma’s als “onderbuik van nederland”. PRdV vind zich zelf onder en boven de wet staan; een gedeelte van de Nederlanders smult! er van. Ik vind het verschrikkelijk.>:(


  Maak melding

 26. Eens Drama, zowel dat het een mooie dag word als die PRdV.
  En dan laten ze ook nog zien hoe het er aan toe gaat in Vugt.
  Zal me niet verbazen dat er mensen zijn die nu denken, Ziet er best relaxt uit. Dit geheel tegen beter weten in.


  Maak melding

 27. Natascha jou bloemen doen het goed, ik heb ze naast m’n bed staan in de kamer.
  Mooie kleuren uitgezocht hoor.
  Hopelijk blijven ze lang staan, ik praat er regelmatig tegen dus daar ligt het niet aan;)


  Maak melding

 28. hahahaha die zal ik zeker niet vergeten Drama, en k zal het ook zeker op het lopen zetten als ik dat hoor!

  Koko, ik ben blij dat je ze leuk vind, ben zelf dol op turkse nederlandse tulpen. En wat past er nou beter bij oerhollandse kokogakballen?;)


  Maak melding

 29. @drama 123; was echt opgelucht toen ik je reactie zag, want idd, het komt toch altijd weer op hetzelfde neer; kijkcijfers en ego likkerij.
  Kan er niks anders van maken.
  En mensen die er zo nodig naar moeten kijken mogen zichzelf ook best eens afvragen wie of er mee gediend is, slachtoffertjes komen er niet mee tot leven hoor.
  Pas als we met z’n allen de rug naar prdv en z’n maatje stegeman keren houd het miss. een keertje op, al die sensatie zoekerij, maar ik vrees dat dat laatste teveel gevraagd is…omdat het blijkbaar no matther what, belangrijker is ‘om mee te kunnen praten’.

  afz. een der laatste kritische geesten der lage landen (hetgeen me niet altijd in dank word afgenomen…)


  Maak melding

 30. Thanks plant!

  Mooi verhaal: Kom ik bij de dok, niet lachen jullie!! heb ik gewoon last van zonneallergie in het gezicht>:( Mag ik niet in de zon met m’n gezicht….

  Maaaaar dat gaat de pret niet drukken!:D


  Maak melding

 31. Ach Natas onder een parasol met een hapje en drankje zal Egypte toch ook wel te doen zijn.
  Alleen met die kamelentocht onder zo’n beest hangen om in de schaduw te blijven zal nie meevallen:o


  Maak melding

 32. Zo is dat koko! En ach heb een goede sun block gekocht bij de aptheek dus dat in combi met de parasol zal wel wonderen doen toch?

  @Joppuh
  S’oches et s’avons sachies belle!


  Maak melding

 33. Drama, ik heb het altijd bij het eerste zonnetje alleen nooit eerder in me gezicht gehad 😉 Meestal me armen en net onder me hals maar ja nu ben ik dus de sjaak. Bedankt iig.

  Heb bij de apotheek een factor 50 zonder parfum gekocht.


  Maak melding

 34. Ik zou zeggen, laat die factor 50 thuis en trek een boerka aan. heb je ook geen last van vervelende kerels en gegarandeerd geen after sun nodig!


  Maak melding

 35. heb net de beelden gezien Tim, echt vreselijk!

  5 x xl is inderdaard wel een beetje groot voor me, maar met 2 of 3 x xl moet het me toch lukken ;):D


  Maak melding

 36. Bericht door verdieping, op 12 april 2010 om 15:06
  of zonder laarzen in de sloot.

  O, wat een gein zal die carnavalsmuts wel zijn.


  Maak melding

 37. Wat jammer Natas!

  Wij zijn na de eerste helft weggegaan Dick, ik vond er werkelijk niks aan! Komt ook, doordat ik echt helemaal niks kon zien, Spakenburg was (1e helft) niet echt best. Dus jammer maar helaas. Wilde eigenlijk nog naar SVI -WVF doorgaan maar moest nog ff gauw wat boodschappen doen en toen was het kwart over 6 dus dat hebben we ook maar overgeslagen

  Het staat er idd wel een rij of 3, 4 dik op sommige plekken. Lieten ze niemand voor? Geniet ze!


  Maak melding

 38. @ Koko Hattem, op 12 april 2010 om 06:47; heb er nog niet zo heel vaak rondgeleid….maar ik vertel de mensen altijd wat heel anders 😮


  Maak melding

 39. @ Koko; Lekker veel buiten geweest idd. Vanavond visite voor onze 19e trouwdag :D:D:D

  PS vind burka’s wel zo’n triest gespreksonderwerp in NL….hoeveel zouden we er “in bewegende vorm” hebben nog geen 10? Laat ze toch net als die meid destijds in die zwemburka….heerlijke stunt 😉


  Maak melding

 40. Ben absoluut geen fan van Peter R’s pedante toontje….maar dit 3-luik is echt interessant! Die verboden beelden van dat monster Koos H. volgens mij. Deel 3 betr. de link tussen dader en rechter….wil ik wel weer zien.  Maak melding

 41. QM, gister op RTV Twente genoten van….Boh Foi Toch :D:D:D Ze speelden een aardig setje nummers! De nieuwe cd heet “Gries Gedraaid” geloof ik.

  Het nummer “Gien donder” was aansprekend. “Ik hol oe vast met beide oog’n. En ik? Ik doe gien donder en buut’n greut….Moar ik bin hier vannacht etc etc.

  Gezellig hoor! Al dachten we er niet beiden hetzelfde over 😉


  Maak melding

 42. Hé Ingrid, gefeliciteerd :D:D:D Was het in 1990 ook zo’n mooie dag? Harry heeft nog wel veel bewijsmateriaal van een zonovergotendat in 1991 geschoten. Langs deze onsympatieke weg wil ik ook De Henze en L. feliciteren met hun trouwdag :D:D:D


  Maak melding

 43. @ Dick, de derby was in de eerste helft voor de “rooien”. De “blauwen” leken wel verlamd te zitten. Veel lange ballen en daardoor balverlies. Hun middenveld draaide niet in de eerste helft. Na de thee ging het beter voor hun, twee ballen achter elkaar op de lat en tegen de paal. Zij scoorden 2 keer en konden net niet de derde maken. Duncan van M is wel een van de belangrijkste spelers van de “blauwen”. Ook onze Claus Bw was nog aanwezig. Zelfs onze minister van def. nog gespot. Maar ja, derby’s staan vaak niet bekend om hun hoogstaand spel. Dat was het in de Zwolse derby (horen zeggen) ook niet het geval. Ik heb wel gelachen om het spektakel erom heen. Wil de scheids, beginnen, loopt er een varken op het veld. T’ja, en deze moet dan eerst gevangen worden, maar in eerste instantie is er uiteraard niemand die dat beest wenst te vangen. Moeten uiteraard de stuwards optreden. Voor het laatste fluitsignaal mag er in geen enkele kroeg alcohol worden geschonken, ook in de restaurants niet. Dus als je gaat lunchen, geen wijn bij de lunch.
  Ook veel publiek, afkomstig van enige eredivisie clubs. Voor enige jaren terug is dat flink uit de klauw gelopen. Daarom ook heel veel politie op de been. Op zich lopen de meeste “rooien ” en “blauwen” door elkaar en feliciteren elkaar, met de toevoeging, de volgende keer, wij weer. 😉


  Maak melding

 44. Goedemorgen allen,

  Dick en Ingrid alsnog gefeliciteerd met jullie 19 en 20 jarig huwelijk.

  Dick wat jij die mensen verteld tijdens die rondleiding zal minder vragen oproepen dan dat verhaal van mij denk ik;)
  (Nerger? Trein? in Echten):D

  Natas ik weet niet hoe laat je ri vliegveld gaat maar ook van Fam Koko een fijne vakantie.

  Tim ben je nog aan het leren of inmiddels toch de slaap gevat?

  Wij zijn gisteravond naar een infoavond geweest van Talentstad.
  Koko jr gaat daar na de zomer naar toe, hij niet alleen want de hele klas heeft zich collegiaal opgesteld en gaan allemaal naar talentstad.
  Was een leuke avond met goede info en uitleg, denk dat ie daar wel op z’n plek zit.


  Maak melding

 45. Dick en Ingrid, gefeliciteerd!

  Wat een uitzwaai comité 😀

  Kan ik jullie ook tegemoed zien volgende week in de aankomst hal? 21e 01.15uur?:P

  Hoorde dat het weer hier jullie niet in de steek gaat laten, gelukkig maar, niets is leuker dan dat als wij op vakantie zijn dat het in die Heimat ook goed weer is 😀

  Mensen goede week!


  Maak melding

 46. Bericht door Natascha, op 13 april 2010 om 07:27Kan ik jullie ook tegemoed zien volgende week in de aankomst hal? 21e 01.15uur?smilies/tongue.gif

  Natascha ik kan wel voor koffie zorgen zo tegen een uur of 3.30 / 4.00 (in .Attem);):D


  Maak melding

 47. Dat is een mooi gebaar koko, alleen we gaan met de trein, en die gaat pas rond 6 uur voor de eerste x deze kant op:o

  We hadden graag met de auto gegaan maar smart parking kan alleen als je een creditcard hebt.


  Maak melding

 48. Natascha,
  Helaas is Schiphol gezien de gezondheid te lang zitten voor mij maar anders had ik je wel willen halen met de Kokobus. Echt
  Dat word dus gezellig lang ontbijten in Schiphol plaza.


  Maak melding

 49. Ohw dat is hartstikke lief koko maar was ook echt niet nodig geweest hoor, ik bedoel wij willen zo nodig op vakantie daar hoeft een ander zijn nachrust niet voor op te geven;)

  Daarom ben ik ook niet gaan zitten, zoals die man met de telefoon in de hand kennissen en familie af te bellen hahaha


  Maak melding

 50. dick, op het account van omroep gelderland (youtube) staat een hele leuke special over Boh foi toch… ik heb de laatste cd in huis gehaald en het is echt een aanrader!

  maargoed, daar is men op 3FM nog niet achter, die geilen maar door op het afgrijselijke geschreeuw van anouk.


  Maak melding

 51. Tim, gepromoot om d’r uiterlijkje dan…net als lady gaga…

  ze doet ook zo zogenaamd ‘rock&roll’ maar veel burgelijker en nepper als anouk zul je niet vinden… kwestie van door dat opgelegde imago heenprikken.

  maargoed, ze kan nog altijd ‘lingo’ gaan doen op tv…


  Maak melding

 52. Mogguh Koko, bedankt (Natascha ook) en vragen-oproep verhaal klopt zondermeer 😉
  Eens Natasch, over goed weer voor de heimat! Hoe laat vertrek je ook alweer>


  Maak melding

 53. Tim, indirect speelt uiterlijk toch een rol, bij 3fm dj’s… en natuurlijk helpt het ook als de muziekbuisness wat pusht, zo van hier heb je 1000 anouk cd’s, zie ze maar kwijt te raken.
  Dus als ze die meuk niet draaien zitten ze ermee… zie je.


  Maak melding

 54. dick…S I G M U N D

  alhoewel, die aflevering van gisteren was net iets beter.

  en we hadden het over jan…wie stond er in het vk. magazine afgelopen weekend…een intervieuw met jan!!!

  hahahahahaha;D;D;D


  Maak melding

 55. Papa val, op 13 april 2010 om 02:57
  Oh, verlamde “blauwen”. Toen wij er waren speelde Duncan van M niet best. Hij verspeelde nog eens de bal waaruit gescoord werd.
  Geweldig: een varken op het veld. :D:D:D

  Gaat Natascha de volgende keer ook weer mee? Ze kon het toch niet goed zien? Vogels schieten na de 2-3 nu mooi op kampioen te worden. 😀


  Maak melding

 56. Aardig id Sigmund[/url]. Waarom link je ze hier trouwens niet QM?

  Ach overkill-Mu, gister vond iemand het nodig er een heel blog aan te wijden…dat heeft ie geweten 😉


  Maak melding

 57. ff oefenen, dick…dan komt er vast wel eens een linkje van deze kant, ooit:)

  ben al blij als het posten lukt:):)
  wil je nog eens iets gaafs zien op YT, kijk dan naar 50 cent’s ‘crime wave’ official movie music video

  8)8)8)8)


  Maak melding

 58. Altijd wat bij D66

  ⤽Er heerste grote chaos bij de partij die overbevolkt is met mediadeskundigen en transparantie hoog in het vaandel heeft staan. De deur ging wekenlang op slot.⤝

  Wat is dat toch met D66? Als ze niet op en neer jojo??end van de ene verkiezingsuitslag naar de andere voorthobbelen weten ze wel een verkiezingswinst vakkundig te verknallen. De nieuwste aflevering in de continuing story of D66: in Amsterdam heeft Ageeth Telleman, tot aan afgelopen weekend fractievoorzitter van de afdeling aldaar, met een winst van 5 zetels (2 naar 7), waarbij haar partij echt nodig was (en eigenlijk is) om een progressief college te vormen met PvdA en GroenLinks, PvdA-voorman Lodewijk Asscher en zijn partij danig voor het hoofd gestoten.

  Toen er in het begin naar gevraagd werd, gaf ze niet aan dat het waarnemend burgemeesterschap van Asscher een principieel breekpunt voor haar partij zou zijn. Later werd het dat toch weer wel (naar sommigen zeggen nadat ze ingefluisterd werd vanuit Den Haag door Alexander Pechtold), waarna ze openlijk harde kritiek op tv bij Pauw & Witteman leverde op Asscher, notabene tijdens een lijmpoging, waarna D66 later toch weer probeerde om het goed te maken, wat niet meer hoefde voor de PvdA. Enzovoorts, enzovoorts. En nu is het exit Telleman. Je zou bijna denken: Ageeth, het is de hoogste tijd om zo??n enig antiekwinkeltje te beginnen.

  (Bron: Sargasso)  Maak melding

 59. hallo,
  sinds zondag 11 april is mijn kat niet meer thuis gekomen, ik denk dat ze is verdwaald. Ze is wit met een rode gloed en ze luistert naar de naam kaylee. Ik woon in de leliestraat, dus vermoedelijk struint ze ergens in assendorp rond. Als iemand haar gezien heeft wilt u dan bellen met: 0642014845, ik mis haar namelijk erg.


  Maak melding

 60. dick; fijn dat je mijn afgrijzen voor Linda deelt:), maar OMG als het 9 juni fout gaat, dan staan we strakjes verplicht met vlag in de poot elleke avond naar deze chauvinistische troep te kijken en moet je het nog leuk vinden ook!

  Nee dan good old Discovery channel, gisteren ‘the Colony’ gezien…wel veel reclame tussendoor maar het expiriment (mensen afsluiten van de wereld) is boeiend.


  Maak melding

 61. Mag ik even off-topic mekkeren?
  Ik heb ergens gehoord, dat alle gescheiden afval (ik zei al, off topic) toch weer bij elkaar op 1 grote hoop beland op de vuilnisbelt?
  Wie weet of dat waar is?
  Ik wordt zo vreselijk flauw van het scheiden van Rest, GFT, papier, glaswerk, frisdrankflessen, chemisch afval en nu ook weer plastic! Ik heb 3 containers in de tuin (Rest, GFT en papier), 2 kratten in de gangkast (glas en plastic flessen), de chemische box in de schuur. Ondertussen kan ik al bijna geen gewone spullen meer opruimen! En door al dat specifieke gedoe merk ik, dat ik verslons in al die regeltjes! We hebben bijna geen GFT afval, dus die moeite om het te scheiden doe ik al nauwelijks meer. En dan het plastic? Vreselijke specifieke eisen! Daar heb ik me ook nog niet toe kunnen verzetten om dat te gaan scheiden!
  En als ik nou het gevoel had dat het zin had? Maar als alles weer op 1 grote hoop terugbeland, waar doe ik het dan voor?


  Maak melding

 62. Verdieping, ik houdt veel van verrassingen. Ben de laatste doordeweekse dagen ’s avonds ook niet/nauwelijks online. Dit is van gisteravond: dick, op 12 april 2010 om 23:08
  @ Ingrid, Lekker veel buiten geweest idd. :D;)8)

  Nu is het trouwens nog lekkerder. Net geluchwandeld….over een markt (dat was minder) met (hebben ze dat ook in Zwolle) een mobiele- snack en drinkenman in een zeer puntig karretje. Hij heette Appie Happie 😀


  Maak melding

 63. zaterdag as 12.15 uur Kampioenswedstrijd VV Berkum 2-IJVV 2. Een punt is genoeg voor het kampioenschap!
  Dick wist waarschijnlijk al.


  Maak melding

 64. Bericht door Eva, op 13 april 2010 om 12:12
  Mag ik even off-topic mekkeren?
  Ik heb ergens gehoord, dat alle gescheiden afval (ik zei al, off topic) toch weer bij elkaar op 1 grote hoop beland op de vuilnisbelt?
  Wie weet of dat waar is?
  Ik wordt zo vreselijk flauw van het scheiden van Rest, GFT, papier, glaswerk, frisdrankflessen, chemisch afval en nu ook weer plastic! Ik heb 3 containers in de tuin (Rest, GFT en papier), 2 kratten in de gangkast (glas en plastic flessen), de chemische box in de schuur. Ondertussen kan ik al bijna geen gewone spullen meer opruimen! En door al dat specifieke gedoe merk ik, dat ik verslons in al die regeltjes! We hebben bijna geen GFT afval, dus die moeite om het te scheiden doe ik al nauwelijks meer. En dan het plastic? Vreselijke specifieke eisen! Daar heb ik me ook nog niet toe kunnen verzetten om dat te gaan scheiden!
  En als ik nou het gevoel had dat het zin had? Maar als alles weer op 1 grote hoop terugbeland, waar doe ik het dan voor?

  In de eerste plaats: in het algemene log is niets off-topic! 🙂 Zolang je je maar aan de regels van het weblog houdt.

  Ik heb ook wel eens gehoord, dat alles weer op 1 grote hoop belandt, maar volgens mij is dat toch een broodje aap verhaal.
  Hier kun je wat meer info vinden…


  Maak melding

 65. @ Platte; Van harte gefeliciteerd jongen! Wat zijn de attracties dan? Nog een gezellige topperT van Zieleman in de gelederen? Of is sportfotograaf ook aan 2 verbonden? Begrijp dat de leider dezelfde succesvolle persoon is als dege die onder Eduard zo goed presteerde. Zie R. eerst donderdag bij De Dijk.

  Richard komt toch niet op sollicitatiegesprek 😮

  Ben laat terug van Preston Palace, bovendien speelt WVF-1 thuis tegen AZSV. Als ik nog wat wil/kan zien wordt dat de bestemming.

  Maar neem er vooral geen schuimer minder om!

  Komen jullie na het feest allemaal buis in DeWeyenbelt? Oh nee, de + van 30 is vast nog niet voor iedereen weggelegd.


  Maak melding

 66. @Eva, maar ik ga er helemaal in mee, vooral dat smééérige GFT, de warme dagen komen er weer aan en voor je het weet komt de bak weer tot ‘leven’…je hoeft’mzelfnietaandekantvandewegtezetten:):):)…

  wie nog een miljeuvriendelijk middeltje weet om het krioelende gespuis doodstil te houden; ik hou me aanbevolen!
  Vooralsnog, ja sorry ik walg zo erg van die witte dingetjes, spuit ik er een of ander amerikaans middel in… het is niet goed, ikweethet


  Maak melding

 67. En plastic verzamelen, word ook onregelmatig opgehaald, dus wat krijg je…soms waait zo een zak weg, moet je er heel armoeiig achteraan maar eigenlijk zou je het ding het liefst laten gáán, alleen dat is zo aso.


  Maak melding

 68. @eva afval wordt niet bij elkaar gemieterd… Glas wordt zeker gerycled, papier al helemaal en over plastic kan ik gewoon zeggen: daar hebben ze hele hallen voor gebouwd om te verwerken.

  @


  Maak melding

 69. QM in zwolle wordt het toch niet opgehaald, maar moet je het weg brengen? En ik Kampen is de ophaal wel regelmatig opgehaald (=met regelmaat, je weet wanneer).


  Maak melding

 70. Maar vertel eens… wie van jullie heeft 5 verschillende vuilnisbakken naast elkaar staan in de keuken? Want daar komt het toch ongeveer op neer?


  Maak melding

 71. Mooi 15:01-eerste link bleven even steken….maar staat er toch. Het taalgebruik was immers veel netter dan dat stijlloze relaas. Maar het gaat om het nieuwsbericht! Skande!!


  Maak melding

 72. Ik werd er laatst op gewezen door iemand, dat ik nog veel meer moest doen om afval te scheiden. Daar werd ik wat kribbig van. Een schuldgevoel kwam in een opwelling, maar eigenlijk wil ik er verder ook geen echte moeite meer voor doen, en daarom weer een schuldgevoel.
  Gedoe. Blegh!


  Maak melding

 73. @Eva, moeternietaandenken.
  Wel heeft de gemeente zo een speciaal klemmetje voor alle bewoners alhier, om de zak plasticverzameling in de gft bak te kunnen hangen…jippieee, speeltuin voor al wat leeft of gaat leven aldaar.


  Maak melding

 74. 🙂 Eva, ik ken niet anders van je als je avator. Aha, hij gaapt. Nou je het zegt herinner ik me de gevaarlijke uitdrukking ook van onze kat als hij liet zien hoe lui hij was. Altijd handig zo’n bescherm-poes.

  Idd QM wat een niveau die gemeente. Grenst aan de niveauloze PVV-er in 15:01 & 15:03.


  Maak melding

 75. Zo’n foto hebben wij ook van onze (inmiddels overleden) kat Azraël. Altijd geinig.

  Ik moet zeggen, dat ik ook wat scheidingsmoe word. Maar glas, gft, restafval en papier gaat bij ons wel apart. Toen ik nog in Maastricht woonde werd de vuilniszak 1 euro per stuk, maar je kon al je gescheiden afval gratis aanbieden. (Zodoende kreeg je het idee:”De vervuiler betaalt”)

  Maar dat werd me teveel van het goede. Als plastic en blik ook nog apart moet wordt het volgens mij te lastig. Als je eens ziet wat er allemaal wel en niet kan. Melkverpakkingen moesten bij blik enz enz.


  Maak melding

 76. Okee, glas en papier vind ik geen punt om te scheiden. Glas zelfs heel logisch, want dat is gevaarlijk als het stuk is. Een extra container voor het tuinafval is idd ook nog wel handig (onze grijze is namelijk na 2 weken tjokvol en dan kan er geen tuinafval meer bij).
  Maar euh… wordt het restafval niet ook nog ergens gekuist bij de ROVA? Oftewel… zitten we met zn allen nu dubbel werk te doen?
  Zo niet, is het niet een idee, om bij de ROVA te gaan kuizen? Wordt het afval toch gescheiden en hebben wij er niet te veel om te doen.
  Of klinkt dat wel heel erg lui van me 😉


  Maak melding

 77. Wacht maar ff dan kom je wel verder….ze waren zondagavond nog met een special bij Edwin nogwat van RTV Twente
  Een willekeurig nummer.
  Ze hebben nota bene in het voorprogramma van Normaal gestaan. En check de levensverhalen van de gezichten van de mannen! 😮


  Maak melding

 78. dick; vriend drinkman teruggezet naar no. 13, zelfs gee-wee gelooft er niks meer van, maar hoezo géén pvv achtige toestanden???
  als er ééntje is die aan de stoelpoten knaagt van gee, is het drinkman wel!!!


  Maak melding

 79. Las het ja…Drinkmannetje, mooi spul Dionneke de strafontduikert….heeft zijn hele wiki al tegen. Deze nr 5 van een denkt dat ie in Amerika is

  Volgens Vrij Nederland maakte Markuszower deel uit van ‘Bij Leven en Welzijn’, een joodse organisatie die synagogen en feesten bewaakt.


  Maak melding

 80. Dionneke ontsnapt voortdurend aan strafvervolging. Zie zijn Wiki
  Die eerder gelinkte nr.5 (Markuszower) met wapen hoort volgens Vrij Nederland bij de vage organisatie ‘Bij Leven en Welzijn’, een joodse organisatie die synagogen en feesten bewaakt.

  Jammer dat vorige post is tegengehouden overigens. Maar nu staat de info er nog.


  Maak melding

 81. Goedemiddag allen. Hele dag geen internet wegens gecrashte card in één of andere centrale. >:(>:(

  Vanavond 3 punten in ’n tuk:D:D


  Maak melding

 82. “De liefde is een zak patat”? Zo heb ik 1 van de nummers van Boh Foi Toch goed vertaald?
  Geinig.
  Lijkt het me erg goed doen op Piratenfestival?  Maak melding

 83. Weet het eigenlijk allemaal niet Eva, ik promoot ook alleen de muziek van QM maar. Och best (even!) gezellig. Vond dit sterke teksten: (voorzover ik het kon verstaan) ” van het nummer “Gien donder”: “Ik hol oe vast met beide oog’n. En “ik? Ik doe gien donder en buut’n greut ut….Moar ik bin hier vannacht etc etc”. ‘T zal wel met die club. Een man op leeftijd (daar ook vandaan) vroeg me eens mee te komen, want hij had hele mooie muziek….was dit ook. Mooi toch dat er zoveel lol aan beleven.  Maak melding

 84. Eva!!! Geen piratenfestival… gewoon het kleine zalen circuit en dat om mensen als dick en ik een plezier doen.

  Overigens zijn de heren al een dagje ouder, ze treden nog maar max. 3 x per week op.


  Maak melding

 85. Bericht door Eva, op 13 april 2010 om 17:04
  “De liefde is een zak patat”? Zo heb ik 1 van de nummers van Boh Foi Toch goed vertaald?
  Geinig.
  Lijkt het me erg goed doen op Piratenfestival?

  @Eva,
  Je gaat vooruit, van afval naar festival.:D


  Maak melding

 86. Bericht door Eva, op 13 april 2010 om 15:05
  Maar vertel eens… wie van jullie heeft 5 verschillende vuilnisbakken naast elkaar staan in de keuken?[/quote

  Eva bij ons in de schuur hebben we 1 bak voor papier, 1 voor glas, 1 voor blik ,1 voor plastic en 1 voor chemisch afval en buiten staan ook twee containers (1 voor groen afval en 1 voor rest afval). Ik moet zeggen dat het prima werkt.

  Komend najaar krijgen we nog een witte container (voor de sneeuw):D:D;)


  Maak melding

 87. Sinds vandaag krijg ik van elke reactie op de algemene log een mail.
  Nooit eerder gehad, hoe kan ik dat noe weer uut zetten.

  Wat een pruttel>:(:'(>


  Maak melding

 88. Boh Foi Toch iets voor komend bevrijdingsfestival?
  Ben benieuwd, zou prima passen….

  Maar ook ik houd wel van eigen dialect… maar om nou het Kamper Stedenlied te gaan promoten….
  Nou, vooruit dan 😉
  http://www.youtube.com/watch?v=HFzfKgrkajg
  http://www.stadkampen.nl/nl/kampen/lied_kamper_stedelied.html

  Die van youtube wel met schaamrood op de kaken, maar vind zo gauw even niets anders.

  Ik woon overigens al 12 jaar niet meer in Kampen. Westenholte is mn thuishonk.


  Maak melding

 89. Bericht door Koko Hattem, op 13 april 2010 om 17:43
  Sinds vandaag krijg ik van elke reactie op de algemene log een mail.
  Nooit eerder gehad, hoe kan ik dat noe weer uut zetten.

  Dat is ook de reden dat ik niet alles op het Algemene Log meer volg. Ik word suf van de mailtjes! 😉


  Maak melding

 90. Voor alle feijenooit (kakkerlakken) fans:

  Hieronder de tekst van ons aller AJAX clublied, zoals dat op 25 april 2010 door de kuip zal gaan:

  Een juichtoon da-vre langs de velden
  Voor ons dierbaar rood en wit
  De ploeg de dapp`re Meersche helden
  Onze vreugd` en trotsch bezit
  Alom Gevreesd in heel den lande
  Glorie onzer Amstel-stad …
  Ieder draagt ze op de handen
  Wie gaat niet op Ajax prat
  Hup Ajax Hup, Rood – Witte schare
  Dapp`re strijders fier en koen
  Geen club die ons kan evenaren..
  Rood en wit word kampioen!
  Hup Ajax hup, Rood – Witte schare
  Dapp’re strijders fier en koen
  Een roep die geldt, dat is je ware
  Rood en Wit wordt kampioen
  Hup Ajax Hup, Rood – Witte schare
  Dapp`re strijders fier en koen
  Geen club die ons kan evenaren..
  Rood en wit word kampioen!  Maak melding

 91. Nee, niet die PvdA-polonaise, maar die was (hoewel verwijderd) steengoed. Heel Nederland had het er over en dat is toch wel keigoede PR, lijkt me!


  Maak melding

 92. Bericht door drama123, op 13 april 2010 om 17:52
  Koko ; bij dat soort problemen neem ik meestal contact op met de helpside van ASSENDORPER

  Verstandig drama. Het probleem waar koko mee kampt is hardnekkig. Dit gebeurt meestal bij mensen die veel reageren. De programmatuur plaatst de reacties wel, maar raakt in de war en stuurt de reacties automatisch terug. Dit houdt ook niet op bij 250 reacties. Het enige advies dat ik hem kan geven is om een maandlang niet te reageren. Daarna ziet de programmatuur hem als een nieuwe reageerder en dan gaat het weer een hele tijd goed. 😀


  Maak melding

 93. Tjonge jonge, van je weblogvrienden moet je het maar hebben.
  Het vinkje van dat abonneren is elke keer uit en toch die mailtjes.
  Ben bang dat die assendorper nog gelijk heeft ook 😮

  Wat moet Dick dan wel niet krijgen.

  IK HEB OOK NIKS AAN JULLIE>:(;)

  —————————————–

  Helaas, als je het de eerste keer hebt aangevinkt, is het pas herstelbaar na een nieuwe log….
  Sterkte met de mail


  Maak melding

 94. dick, je toegenegen troll- ‘vriendje’ van ut Henk blog moest nog iets kwijt:D als je zijn inzendingen leest weet je waarom ik géén pvv stem…je zult maar zo eindigen in het leven…;D;D;D


  Maak melding

 95. Koko, het is vrij simpel… Nu nog even uitleggen 😀

  Als je reageert op een onderwerp kun je het vinkje bij “Abonneer via e-mail op dit artikel” aan zetten. Vanaf dan krijg je een mail bij IEDERE reactie op dat onderwerp.

  Je kunt hier echter vrij gemakkelijk weer vanaf komen.
  Doe daarvoor het volgende:
  -Klik in het linkermenu op “Reactieoverzicht”. (Dat is wel even scrollen als je dit leest :)) Voor het gemak zou ik nu adviseren om er een rechter muisklik op te geven en de link te openen in een nieuw venster (dan kun je dit nog lezen)
  -Klik dan op het tabblad “Abonnementen”
  -Klik achter het onderwerp waar je geen mails meer van wil ontvangen op “Verwijderen”. (“Afmelden” werkt niet)

  En klaar is Klara! (Of Koko in dit geval :D)

  Blij dat ik nog iemand heb kunnen helpen nu ik net terug ben van mijn werk. Nu eerst even brood smeren en dan een uiltje knappen! 🙂


  Maak melding

 96. Ik heb nu ook al die abonnementen verwijderd, Koko vanaf nu geen abonnee.
  BENDE, ZOOI, Ik mut da nie.
  En noe al die berichtn ff weg haaln.

  Doarie ik binne d’r maar druk met >:(


  Maak melding

 97. Er is maar één weerman da’s Erwin Kroll. PP is een publiciteitsge*le kwast die zijn dochters ook al heeft ingezet. Maar goed, ieder zijn/haar ding 😉


  Maak melding

 98. Ajax straks landskampioen en bekerwinnaar. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat het niet twee keer wordt gevierd maar alles in één keer.:)


  Maak melding

 99. Bericht door Plantje, op 13 april 2010 om 22:09
  Bedoel je dat “Afmelden” wel werkt Derk? Of de door mij voorgestelde oplossing?

  Die van jou


  Maak melding

 100. Bericht door Koko Hattem, op 13 april 2010 om 22:32
  Dick wat te denken als Sascha de Boer met het weer komt en voorspeld dat het morgen een natte dag word?

  Nat bij haar ? 🙂


  Maak melding

 101. Bericht door marieke de tweede, op 13 april 2010 om 23:07
  Derk: Nat bij haar ?

  haar in de zin van haar als vrouwelijk persoon óf
  haar in de zin van haar met een wortel??

  Laten we het op een plaatselijke bui houden
  😉


  Maak melding

 102. :D:D:D Elke dag Koko

  Bericht door Koko Hattem, op 13 april 2010 om 22:32
  Dick wat te denken als Sascha de Boer met het weer komt en voorspeld dat het morgen een natte dag word?

  En 10x in de herhaling 😮


  Maak melding

 103. mogge dick…beerput??? verklaar u nader…

  wieweet is het juist een leuk idee om voor youtube al ‘troll’s’ inzendingen hardop voor te lezen ihkv uitzending voor politieke partijen >>> pvv, blijft geen kiezer meer over.


  Maak melding

 104. Smet op PVV-nieuwelingen Van onze parlementaire redactie
  DEN HAAG –

  De PVV is in grote verlegenheid gebracht door een drietal nieuwe goudhaantjes, die hoog op de kieslijst staan.

  De nummer 3 op de kieslijst, Lilian Helder, verdedigde als advocaat een omstreden imam die volgens Geert Wilders het land moest worden uitgezet en de nummer 5, Gidi Markuszower, werd twee jaar geleden opgepakt met een wapen. Bovendien blijkt de nummer 9, Mellony van Hemert, niet de waarheid te spreken over haar diploma’s.

  Daarmee komt de nachtmerrie van de PVV-leider, die er alles aan heeft proberen te doen om met onomstreden kandidaten voor de Tweede Kamer op de proppen te komen, alsnog uit.

  Helder trad op als raadsvrouw van de Eindhovense imam Imraan Karimam, die in 2007 een preekverbod van twee jaar van de rechter kreeg wegens gewelddadig en ophitsend gedrag. Wilders vond die kwestie destijds aanleiding om uitzetting te eisen. Vorig jaar nog verdedigde Helder dezelfde imam bij een nieuwe zaak over een vechtpartij bij de moskee. Ze voerde toen aan dat haar cliënt zich steeds ‘voorbeeldig’ had gedragen. Markuszower werd twee jaar geleden door de politie opgepakt omdat hij als beveiliger bij de viering van 60 jaar Israël in de Amsterdamse Rai met een wapen rondliep. De PVV-kandidaat beschikte weliswaar over een wapenvergunning maar had het pistool niet mogen meenemen. Zijn zaak werd geseponeerd.

  Gepromoveerd

  De nummer 9, Van Hemert, was volgens een tekst op de PVV-site gepromoveerd op kindermishandeling’, maar dit bleek niet te kloppen.

  Wilders zei gisteravond dat deze fout bij de partij lag en dat het wel juist vermeld stond op Van Hemerts cv. Over Markuszower zei de PVV-leider dat deze zich “natuurlijk aan de regels had moeten houden en dat hij dat zelf ook vindt”. Over Helder zei Wilders niets.

  Mijn dag kon niet mooier beginnen.  Maak melding

 105. @plantje…da’s niet de issue, maar enerzijds wil men ‘absoluut geen lpf- achtige toestanden’ …anderzijds kun je ook denken ‘is dit alles wat ze de kiezer te bieden hebben?’ …opgeleukte cv’s, mensen met een bedenkelijke achtergrond…
  zeg dan ‘we calculeren lpf toestanden in’…ben je in ieder geval eerlijk naar de kiezer toe.


  Maak melding

 106. nee echt, als het niet veel sops is, mag het gerust gezegd worden…geen wonder dat geert ging:'( , toen Cohen het stokje van Bos overnam, dat was pas bálen.
  Wie zetten ze daar nu tegenover???
  graus zeker, of drinkman…


  Maak melding

 107. @ Plantje al eens een digitaal hok met PVV-stemmers bezocht en er dagenlang gepost? Sterker, jarenlang…toen ze nog twijfelden tussen TON en Geert? Misschien heeft QM de link nog.


  Maak melding

 108. Ik zeg helemaal niet, dat ik vind dat PVV het zo goed doet. Alleen dat het opvallend is dat velen er behoorlijk bovenop zitten alle foute kanten van PVV in de schijnwerpers te zetten.
  En dan moet je ook niet voorbijgaan aan het feit, dat ik ook noem dat PVV de negatieve aspecten van complete bevolkingsgroepen in de schijnwerpers zet. Dat vind ik ook een kwalijke zaak!

  Bericht door dick, op 14 april 2010 om 09:46
  @ Plantje al eens een digitaal hok met PVV-stemmers bezocht en er dagenlang gepost?

  Nope, ik kom er al nauwelijks aan toe om WLZ met goed fatsoen een beetje bij te houden!


  Maak melding

 109. Ik weet van niks, dick…maar je hebt Henk wel groot verdriet gedaan vandaag…maar ja, het leven is hard.

  Van de andere kant, een paar maanden een blog gevuld met inhoudsloze rechtse ruis, en Henk gaat vanzelf Cohen stemmen… ;D


  Maak melding

 110. Nou, groen links kwam ook over singh varma heen… maar over de pvv mag je blijkbaar alleen zalvende woorden schrijven anders zien pvv’ers metéén allerlei complotten en heeft ‘die linkse pers’ het weer gedaan… nou ‘de rechtse pers’ is anders ook aardig bezig maar om sjuul paradijs te vriend te houden zegt men er niks over.Wel héél opvallend hoor.


  Maak melding

 111. @ Plantje, misschien heb je hier wat aan?
  Omdat een verkleinde link naar joop zo lang werg vastgehouden, maar ff de originele tekst. Link kan niet, omdat mijn mailadres er dan bij staat:

  Sargasso introduceert moddermeter voor de verkiezingen
  14-04-2010 om 07:30 door de Redactie

  8 weken te gaan nog. Dan liggen de geslepen rode potloden op u te wachten. Dan zijn er de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Maar tot die tijd gooien de partijen alles in de strijd om u te overtuigen. Nu de programma??s zo??n beetje klaar zijn en de lijsten opgesteld, zal de campagne in volle hevigheid starten.

  Dan zullen de partijen en politici u via alle mogelijke kanalen bestoken met hun waarheid. En daar waar we in het verleden vooral verslag deden van wat er gebeurde, gaan we nu een stapje verder. We willen het niveau van de campagne op de voet volgen, met een acht weken durende peiling. En u kunt ons daarbij helpen.
  Waar gaat het dan om? Politieke partijen zeggen dat het om de inhoud draait. Maar dat is toch echt vaak niet het geval. Daarom willen we hier volgen als dit niet het geval is. Daarom vragen we u te melden als u een verre van inhoudelijke uiting leest/hoort van een politicus of een partij. Maar wanneer er sprake is van opzettelijk verkeerde weergave van de inhoud, of bij drogredenen in plaats van inhoud, of bij feitelijke onjuiste inhoud. En al helemaal als er op de man/vrouw gespeeld wordt, zonder inhoud. Meld ons dit gooien met modder!

  Vermeld in de comments de stoot onder de gordel, de vileine slip of the tongue, of andere campagneviezigheid. Maar ook de welgemeende lofuitingen aan het adres van de tegenpartij, of onverwachte vergezichten. Merk de uitzondering in aanpak, toon of gewoonte op. Kwalificeer deze vervolgens op de schaal van Verhagen(-10)/Obama(+10). Wij plussen en minnen en houden u van het verloop op de hoogte middels een wekelijkse presentatie van de moddermeter op een extra luxe wijze.

  Zelf proberen we in ieder geval Telegraaf, Volkskrant, NRC, AD, NOS en RTL te volgen en de meldingen hier te plaatsen. Maar wijs ons gerust op de zaken die we over het hoofd gezien hebben. We richten ons vooral op de elf partijen die momenteel de meeste kans maken.

  Voor ons en de lezers is het wel zo handig als u bij de meldingen ook duidelijk een link meegeeft naar de uiting waar dan ook. En indien het om een falsificatie van de feiten gaat, dan stellen we het al helemaal op prijs als u een linkje biedt naar de juiste gegevens.
  O ja. Mocht u de moddervlek tegenkomen op twitter of op een weblog van de persoon of partij zelf, maak dan een screenshot. Die vermeldingen willen namelijk nogal eens plots verdwijnen na wat aandacht.

  Zie voor links in de tekst….www.sargasso.nl


  Maak melding

 112. QM, bedoel je zoiets? Zie voor links in de tekst….joop

  De ‘Bijlhout-factor’ van de PVV

  Gaat de PVV de LPF achterna?
  Onderzoek naar de kandidatenlijst van de PVV brengt een aantal onwaarheden aan het licht.

  In de Volkskrant van vandaag staat een overzicht van PVV-kandidaten met een luchtje. Het overzicht begint met de nummer 5 op de lijst, Gidi Markuszower en zijn aanvaring met de politie vanwege een wapen dat hij niet bij zich mocht hebben.

  Over de nummer 9 van de lijst, Mellony van Hemert, stond aanvankelijk op de PVV-website te lezen dat ze ‘psycholoog/gezinstherapeut’ was en gepromoveerd op het onderwerp kindermishandeling. Van Hemert werkte tot een jaar gelden als verpleegkundige in de geestelijke gezondheidszorg en bij het ACT-team jeugd in Rotterdam-zuid als gezinstherapeut. Daar is niet bekend dat Van Hemert psycholoog is. Ook komt haar naam niet voor in het BIG, bij het Nederlands Instituut van Psychologen of bij de Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie. De aanvankelijke mededeling is dan ook inmiddels verwijderd van de PVV-site.

  De nummer 23 van de lijst, James Sharpe werd aangekondigd als nationaal recordhouder op de 50 meter horden. Dat is niet zo. Volgens de Atletiek Unie heeft Sharpe het record in de categorie mannen tussen de 35 en 39.

  Arjan Brogt staat op 34. Hij is ooit door de rechter veroordeeld voor een economisch delict. Hij bleek als studentenraadslid van de economische faculteit in Amsterdam vergoedingen te hebben opgestreken zonder ooit aanwezig te zijn geweest.  Maak melding

 113. dick; linkje 9:59… logisch toch, dan tref je menig pvv’er of de kinderen daarvan.Het bekende ‘ons-kent-ons’.

  In de film ‘scent of a woman’ – met weergaloze Al Pacino krijg je daar een sprekend voorbeeld van; ben je middle class of rijk kind dan kún je het nooit fout doen, al doe je het fout…een ander (mindere) heeft het altijd gedaan.


  Maak melding

 114. Ajax nadert magische doelpuntengrens in Eredivisie
  14/04/2010 08:01

  Voor de dertiende keer in zijn historie kan Ajax een Eredivisieseizoen beëindigden met minimaal honderd doelpunten. De formatie van trainer Martin Jol schroefde zijn totaal afgelopen zondag met de 7-0 overwinning op VVV-Venlo op naar 96 treffers in 31 wedstrijden.

  In het seizoen 1997/98 passeerden de Amsterdammers voor het laatste de grens van honderd competitiegoals in één seizoen. Onder leiding van de Deense oefenmeester Morten Olsen finishten ze toen op 112 treffers in 34 optredens.

  Behalve Ajax slaagden in het verleden alleen PSV (drie keer), AZ (één keer) en Feyenoord (één keer) erin de magische doelpuntengrens te bereiken of zelfs te passeren. Het Ajax van 1966/67 is recordhouder met 122 goals in 34 duels.

  Ajax speelt in het restant van het seizoen nog tegen Willem II (uit, woensdag), Heracles Almelo (thuis, 18 april) en NEC (uit, 2 mei).  Maak melding

 115. Veelzeggend was ook dat op Henks blog naar mij werd gewezen, toen ons gezin een jaar geleden uit een dorp werd weggepest en weet je hoe dat komt… veel pestkoppen zijn nu ‘zogenaamd nette’ pvv- ers. Tel uit je winst.

  Voor de volledigheid mag wel vermeld worden dat we toch al van plan waren te verhuizen en dat de steeds slechter wordende sfeer in het dorp – vernielingen, terreur van jongeren uit naburige dorpen- het proces alleen maar heeft helpen versnellen.Dan gaat het er bij mij niet in dat je degene die weg MOETEN gaan gaat lopen beschuldigen, ipv het tuig wat dat op zijn geweten heeft…maar dat zal wel typisch peeveevee’s zijn.


  Maak melding

 116. Bericht door Plantje, op 14 april 2010 om 09:50
  Ik zeg helemaal niet, dat ik vind dat PVV het zo goed doet. Alleen dat het opvallend is dat velen er behoorlijk bovenop zitten alle foute kanten van PVV in de schijnwerpers te zetten.
  En dan moet je ook niet voorbijgaan aan het feit, dat ik ook noem dat PVV de negatieve aspecten van complete bevolkingsgroepen in de schijnwerpers zet. Dat vind ik ook een kwalijke zaak!

  Wat ik NOG kwalijker vindt Plantje,is dat de PVV zich op een schandalige en onbeschofte manier diverse keren uitlatingen in de media hebben geuit zoals tuig/tsunami/ onderdrukkers naar de gehele moslim bevolking toe.Dat de PVV er alleen op uit is om een enorme tweespalt in de samenleving te bewerkstelligen.Dat de PVV elke coalitie uit de weg gaat,met de insteek om zoveel mogelijk alles te ontregelen.De PVV in zijn totaliteit geen democtatische club is,maar een eenmansbeweging,waar alleen de alleenheerser (met een zeer dubieus en duister inkomensplaatje waar deze club zich staande mee houd) Geert de lijnen uitzet en een paar onverlaten het moeten uitvoeren.

  Naar mijn mening bestaat er in Nederland geen enkele partij, die zulke regels hanteren en waar de normen/waarden zover van de mensen afstaan als bij de PVV.

  Bij elke partij zullen zwakke schakels zijn,en daar mogen ze terecht op aangesproken worden,maar de PVV spant de kroon in zijn onrealistische manier van politiek bedrijven.


  Maak melding

 117. 🙂 de ironie is; eigenlijk moet je die eikels nog bedanken ook, aan de ene kant hoge verhuiskosten maar nu wel een groter huis, leukere buurt EN lagere energiekosten.
  Dus we zijn sowieso beter af.


  Maak melding

 118. Mag voor de volledigheid nog even vermeld worden dat DE grote aanhanger van de pvv, Henk Brés nu openlijk op zijn blog twijfelde tussen pvv en vvd???

  en zo zijn er zoveel kiezers, door de harde lijn te volgen en politieke realiteit uit het oog te verliezen isoleert de pvv zichzelf helemaal…


  Maak melding

 119. Weer zo’n klinkend politiek advies van qm, hiervoor hulde. zit de questionmaster zelf ook in de politiek en zo nee, waarom niet?


  Maak melding

Reageer