Muziek in de tent: The Fokkers

Zwolle –  Op zondag 11 april traden de Fokkers op in de muziektent op het Assendorperplein, wat ondanks het mindere weer goed werd bezocht. Inmiddels hebben zij 2 maal tijdens het Open Podium voor ons gestaan en een kort optreden verzorgd. Hierbij vielen zij zo in de smaak, dat de organisatie heeft gemeend ze in de programmering op te nemen. De driekoppige band bestaat sinds 2008 en speelt een dikke vette mix van punk, funk, ska en rock&roll. Het motto is lekker spelen en plezier maken en dat straalt er ook vanaf op het podium.

dsc07336.jpg

Met een spetterende liveshow speelden ze bij menig podium het dak er af! Op het repertoire staan alleen eigen nummers als: Runaway, over een jongen die niet accepteert dat zijn vriendin hem verlaat, MisterMister, over een tot pedofiel neigende man en MyHouse, wat de discussie over kraken maar weer eens ophaalt. Deze muziek is ook op hun demo getiteld "’ En we hebben je fiets ook meegenomen” te vinden. De vraag is niet of, maar wanneer deze band de wereld onveilig gaat maken, dus ga ze zien, en doe je fiets op slot! Meer info is te vinden op: http://www.defokkers.hyves.nl De Fokkers zijn: Joost Koppert – drums en zang, Ferri van de Vegte – gitaar en zang en triangel, Melvin Nuyen – Bas. Gastmuzikanten zijn: Riemer Den Ouden – toetsen en accordeon, Reinder van Raalte -toetsen en accordeon

dsc07338.jpg

dsc07342.jpg

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Samen met vrouw en dochter heb De Fokkers aan het werk gezien.

    Tijdens de songs “F*ck de buurvrouw” en “Ik wil je n*uken” heb ik de oren van mijn dochter vakkundig beschermd tegen de kou.


    Maak melding

Reageer