Vacature avond voor jongeren

Zwolle – Dinsdag 20 april zijn alle jongeren tot 27 jaar die op zoek zijn naar werk, van harte welkom bij de vacature avond op Werkplein De Lure. Jongere werkzoekenden kunnen deze avond van 18.00 tot 19.30 uur in contact komen met diverse werkgevers.

Werkgevers uit verschillende branches die onder andere BBL vacatures (een combinatie van werken en leren) hebben, zijn aanwezig. De avond wordt georganiseerd door de jongerenadviseurs van het UWV WERKbedrijf en het jeugd- en jongerenteam van de gemeente Zwolle. De medewerkers raden geïnteresseerde jongeren aan om hun CV mee te nemen.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. @ Tessa, Het lijkt er niet op Tessa want BBL komt uitsluitend in het MBO voor. Ik ben ook erg benieuwd welke werkgevers er staan. Ik gok op: 1. schoonmaakbranche 2. vleesslagterijen 3. callcentra ?


    Maak melding

  2. Reactie via de mail terug van het UWV: Wij hebben geen werkgevers deze avond die HBO banen aanbieden Tessa. Helaas! Wel ben je natuurlijk welkom. We kunnen ook in ons bestand kijken of er op dat moment banen/vacature’s open staan.


    Maak melding

Reageer