Werkzaamheden aan Blaloweg

Zwolle  –  Er wordt gewerkt aan de Blaloweg, aan het gedeelte van de Russenweg tot en met de kruising met de Grote Voort in de periode van 16 april tot en met 21 mei. De werkzaamheden maken deel uit van de reconstructie van de het kruispunt Russenweg en de herinrichting van de Russenweg.De werkzaamheden bestaan uit het herstellen van het asfalt. De oude lagen asfalt worden weg gefreesd en de weg wordt opnieuw geasfalteerd.Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid met behulp van borden.

In deze periode wordt er ook gewerkt aan de IJsselallee, namelijk aan het deel tussen de Spoolderbergweg en het kruispunt met de Burgemeester van Walsumlaan en aan het kruispunt met de Burgemeester van Walsumlaan. Ondanks de werkzaamheden blijft op de IJsselallee buiten de spits per rijrichting één versmalde strook beschikbaar. Tijdens de spitsuren zijn er twee rijstroken per rijrichting beschikbaar.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. typisch zwolle.. alles in 1x .. het is nu zeker een probleem om van noord naar zuid te komen. en anders om..
  nadenken bij de gemeente zit er helaas niet bij.
  als het nou structureel aangepakt zou worden met zo min mogelijke overlast..
  maar nee..
  we gooien alles tegelijk op de schop..

  de ijsselallee heeft stagnatie.. de ceintuurbaan ook.. en ze zijn lekker aan het bouwen aan de bisschop willebrordlaan, gaat lekker.. 3 van de belangrijkste noord zuid verbindingen..


  Maak melding

Reageer