Middeleeuwse rondwandeling van en door CCC leerlingen

Zwolle –  Woensdag 14 april organiseren de 1ste klas leerlingen van het atheneum/gymnasium van het Carolus Clusius College een 1 ½ uur durende rondwandeling.Ze nemen u mee langs oude Zwolse gebouwen en Middeleeuwse personages. De rondwandeling start om 10.00 uur in het centrum van Zwolle, vanaf het Grote Kerkplein (oude stadhuis)

Familieleden en geïnteresseerden zijn van harte welkom om deze reis door het verleden mee te maken.  De leerlingen die onderweg op de route staan  zullen als Middeleeuwse personages verkleedt hun verhalen vertellen. Op het CCC zijn deze week leerlingen uit Brescia en Saluzzo (Italië) aanwezig  in verband met uitwisselingen van de scholen. Vanaf 11.00 uur zullen de gidsen uit klas 1 de stadswandeling voor de Italiaanse leerlingen in het Engels vertellen en uitleggen. Belangstellenden zijn van harte welkom om aan de stadswandeling mee te doen en kunnen zich opgeven via info@hetccc.nl / tel: 088 850 7500

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Geweldig dat geschiedenis leeft bij veel jongeren, dus Gemeenteraad …..zuinig zijn op onze Zwolse monumentale binnenstad he?;)


    Maak melding

Reageer