Queendance Zwolle “We love all stylez”

Zwolle – Koninginnedag in Zwolle zal nooit meer hetzelfde zijn. In navolging van steden als Amsterdam, Utrecht maar ook Arnhem en tal van grote en minder grote steden heeft Zwolle nu ook een echt Oranje Dance Event: Queendance 2010. Het hart van Zwolle zal op Koninginnenacht én Koninginnedag ingenomen worden door dance liefhebbers uit Zwolle en wijde omgeving!

In samenwerking met de HESZ en de Stichting Centrale Commissie Oranje organiseren High Energy Events en de Joffer een gratis Dance party “Queendance, we love all stylez” op het Rode Torenplein in Zwolle. Dit plein ligt naast de Mediamarkt. Er zal volop house, club, trance, hardtrance, hardstyle en techno het hart van Zwolle ingeblazen worden. Dit nieuwe plein, gedeeltelijk gebouwd in de voormalige stadsgracht biedt ruimte aan een groot aantal bezoekers en is speciaal aangelegd als grote evenementenlocatie. Queendance is het eerste grote evenement op deze locatie. De organisatie wil Zwolle als hoofdstad van de provincie weer op de Nationale Dance kaart van Nederland zetten. Het nieuw aangelegde Rode Torenplein zal omgetoverd worden in een stampende dance arena.  Op Koninginnenacht zal dj Cuzco met zijn weergaloze latin inspired house sound de nacht laten swingen. Samen met onder andere dj Zanzy, G-Roon, dj Curteez, bekend om zijn funky sets en Mark la Rocca die ons de Koninginnenacht in zal leiden met onvervalste electro en techno overgoten house. Na deze onvervalste groovy house inwijding zal het Rode Torenplein nooit meer hetzelfde zijn …… 

Op Koninginnedag zelf gaan de geluidsschuiven open op klokslag 12.00 uur. De organisatie heeft er deze dag bewust voor gekozen om verschillende dance stijlen te presenteren aan het Oranje publiek. Van de subtiele deeptechno sound van Joshua Kayn tot de stampende High Quality techno sound van Davy D. Oók uit de techno corner dj The Wizard,  hij heeft zijn credits in de Zwolse techno scène al lang verdiend en zal ons zeker verrassen met een nu sound-techno set. Imad-Jay, die inmiddels geen opkomend talent meer genoemd mag worden zal het publiek verrassen met een gecombineerde techhouse en trance set. 

Er is ook volop aandacht voor de Hardstylers. Dj The Guardian heeft op Megabase én Fusion of Dance al laten horen dat hij een lekkere harde set kan neerzetten. Armenian Boy zal hier zeker niet voor onder doen, zoals hij in februari nog op Hardstyle Motherfuckers liet horen. Ook dj. Da Virus zal ons besmetten met een vette Hardstyle set. Trance O Matic zal zoals de naam al zegt Trance laten horen, maar zij zijn ook niet vies van een twist progressive en techhouse. Deze mannen draaien niet alleen, maar produceren ook. Eén van hun meer recente releases brachten zij uit op Black Hole. Het label van Tiësto. Tommygoff, producer en dj, is een vaste waarde voor High Energy Events en wij kunnen van hem een onvervalste bouncy hard/trance set verwachten. Onlangs bracht hij nog een track uit op Blackhole records. Samon B. is het trance alter ego van dj. The Guardian.

Hij zal zijn publiek zeker verrassen met zijn nieuwe sound. Dj. José, the king in mixing, die al 25 jaar in het dj-vak zit en de fameuze club Lexion regelmatig volkomen op z’n kop zette, komt bij zonsondergang het publiek opzwepen. Hij bestormt momenteel de dance charts met zijn nieuwste release Killer Emotion. Ook scoorde hij verschillende hits met G-Spot. Ook dj én producer Ron van den Beuken zal de High Energy dj-booth induiken. Hij zal zeker zijn nieuwste track, supported by Tiësto, genaamd Her tears (Namira) draaien. Ron heeft remixen gedaan voor onder andere Armin van Buuren en scoorde zelf hit na hit in de Nederlandse dance chart. We kunnen hem met recht een trance kameleon noemen. Hij zal een stevige spacy trance set de Zwolse nacht in knallen! Dance in het hart van Zwolle…. Don’t miss it!!! Voor meer info kunt u terecht op High Energy Events.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Komt er hier nog een overzicht van alle activiteiten in de binnenstad 29 en 30 april?

    ———————————————-

    Zie de agenda Dick, daar staat alles!


    Maak melding

Reageer