Secretaresses worden in het zonnetje gezet

Zwolle- Iedere derde donderdag van april is het Secretaressedag. Secretaressedag bestaat in Nederlands sinds 1989, maar in Amerika al sinds 1952 en is voortgekomen uit de Administrative Professionals Week. ROC Menso Alting Zwolle zet studenten en stagebegeleiders op 15 april in het zonnetje.

img_0035.jpg 
stagebegeleider mevrouw R. Linde van Dimence in Zwolle en student Ellis de Haan krijgen een bloemetje

11 studenten van de opleiding Secretarieel (niveau 2, 3 en 4) die op stage zijn, en hun stagebegeleiders, ontvangen deze dag een verrassing. Door het aanbieden van een bloemetje aan de studenten en een geschenk aan de stagebegeleiders wil ROC Menso Alting Zwolle haar waardering uitspreken voor de prestaties die de studenten dagelijks leveren en de dank uitspreken richting de stagebegeleiders die dit mogelijk maken.

Volgende week, 22 april, zullen ook de 2e jaars studenten flink in de watten worden gelegd; ze krijgen die dag een workshop over visagie en kleurenleer en ook een diner aangeboden in het restaurant van Landstede aan de Fuchsiastraat. Tijdens dat diner zullen de studenten moeten laten zien dat ze de tafeletiquette onder de knie hebben.

Artikel delen:

Reageer