Aanhoudingen voor winkeldiefstal

Zwolle – Op dinsdagochtend 13 april werd aan de Luttekestraat een 31-jarige vrouw uit Curacao aangehouden voor winkeldiefstal. De vrouw had bij een winkel aan de Diezerstraat cosmeticaspullen weggenomen, vermoedelijk met een geprepareerde tas. De vrouw werd voor nader onderzoek ingesloten.

politienieuws_logo.jpg

Op dinsdagmiddag 13 april werd bij een winkel aan de Nieuwstraat een 25-jarige vrouw uit Zwolle aangehouden voor winkeldiefstal. Zij had cosmeticaspullen uit de winkel zonder deze te betalen. De vrouw werd overgebracht naar het bureau en voor nader onderzoek ingesloten.

Op dinsdagavond 13 april werd bij een winkel aan het Maagjesbolwerk een 31-jarige vrouw uit Venlo aangehouden voor winkeldiefstal. Zij had een aantal mobiele telefoons uit de schappen genomen en deze overgegeven aan een man met een kinderwagen die ermee vandoor was gegaan. Op basis van het signalement werd de man op het station aangetroffen. De man bleek in het bezit te zijn van een aantal mobiele telefoons en andere electronica-spullen. De man, een 26-jarige inwoner van Venlo, werd aangehouden en man en vrouw werden voor nader onderzoek ingesloten.

Artikel delen:

Reageer