Gratis verkrijgbaar: tips voor uw vrije tijd in Zwolle

Zwolle – Zwolle Marketing informeert inwoners en bezoekers van de stad over alles wat Zwolle te bieden heeft. De VVV winkel ligt vol met handige gidsen, kalenders en leuke boekjes vol tips voor evenementen, groepsdagtochten en andere uitjes in 2010.

In de evenementenkalender 2010 staan de evenementen in Zwolle die u niet mag missen. Van sportevenementen tot cultuurevenementen en van theaterevenementen tot muziekevenementen, Jong of oud, er is van alles te doen en voor ieder wat wils.

Beleef Zwolle gids Een gids vol met goede ideeën voor toeristische activiteiten, evenementen en recreatieve uitstapjes in de stad. Leuk voor zowel de toerist als voor de Zwollenaar. Verder staan er allerlei wetenswaardigheden en interviews in die zeker de moeite waard zijn om te lezen.

Groepsdagtochtengids Even een dag, middag of een avond er tussenuit met vrienden, familie en collega´s? Energiek bezig zijn, cultuur snuiven of heerlijk ontspannen? Dat kan allemaal in de Overijsselse regio´s rondom Zwolle, Vechtdal, IJsseldelta en WaterReijk Weerribben Wieden. De gids biedt bijzonder leuke uitjes zoals o.a. een Herman Brood steptocht, culinaire stadswandelingen, interactieve kinderontdekkingstochten en meer. Een dagje uit kan helemaal naar wens worden ingevuld. Kijk voor meer informatie op www.overijsseltrips.nl

Leuk in Zwolle ‘Leuk in Zwolle’ is een complete gids met een overzicht van knusse winkeltjes en restaurants met een uniek karakter. Het geeft een impressie van alles wat Zwolle leuk maakt: bijzondere winkels, de rijke geschiedenis en het uitgaansleven. Het handzame en kleurrijke gidsje heeft een plattegrond en beschrijft de belangrijkste bezienswaardigheden van Zwolle.

Evenementenkrant Op 28 april verschijnt de voorjaarseditie van de evenementenkrant. Een leuke bewaarkrant waarin alle evenementen, die in het voorjaar en in de zomer van 2010 worden gehouden, staan vermeld! Ook tijdens de mei- en zomervakantie hoeft u zich niet te vervelen in Zwolle.

UITmagazine Met ingang van mei 2010 zal de 1e editie van het Zwols UITmagazine huis aan huis verspreid gaan worden in Zwolle. Ook in de VVV winkel zal het magazine verkrijgbaar zijn. Het UITmagazine is dé culturele uitgaansagenda voor Zwolle met interviews met bekende artiesten en de nieuwste voorstellingen op cultureel gebied!

Uitwijzer Maandelijks brengt het Zwols Uitburo de UITwijzer uit, de cultuuragenda met de beste uitgaanstips van Zwolle. Op een handzaam en herkenbaar formaat vindt de lezer agendapunten, interviews, filmtips en uitgaansfoto’s. De UITwijzer is al jarenlang een graag gelezen agenda in de Zwolse horeca.

UITladder op Rondje Swolle Om de twee weken verschijnt op de horecapagina in de Swollenaer de UITladder. Een agenda met daarin de meest actuele uitgaanstips. Samen met de UITwijzer en het UITmagazzine een uiterst waardevolle combinatie voor het vrijetijdsleven in Zwolle.

 

Artikel delen:

Reageer