Voetbalvrouwen opgelet!

Zwolle – FC Zwolle speelt met ingang van het voetbalseizoen 2010-2011 in de Eredivisie Vrouwen. Op maandag 19 april en dinsdag 20 april vinden de selectieavonden plaats voor het dameselftal van FC Zwolle. Is deze voorzet voor jou bedoeld en hoor jij thuis in het vrouwenelftal van FC Zwolle?

fczwollelogo.jpg

De competitie zal uit acht clubs bestaan, waarbij FC Zwolle op dit moment als enige Betaald Voetbal Organisatie uitkomt in de Jupiler League. Door de deelname van FC Zwolle aan de Eredivisie Vrouwen ontstaat een breder topsportplatform voor talentvolle speelsters en daarmee een sterkere competitie. FC Zwolle, Landstede en Be Quick ’28 hebben een basis gevormd om het vrouwenvoetbal bij FC Zwolle een unieke en structurele vorm te geven. FC Zwolle heeft als doelstelling om het vrouwenvoetbal naar een hoger niveau te brengen. Tevens biedt FC Zwolle de vrouwelijke voetbaltalenten uit de regio Zwolle de mogelijkheid op het hoogste niveau te acteren. Om bovengenoemde doelstelling te verwezenlijken wil FC Zwolle het merendeel van de selectie uit regionale speelsters laten bestaan. FC Zwolle zoekt vrouwen die de drive en ambitie hebben om hun droomwens uit te laten komen! Voel je je aangesproken? Dan nodigt FC Zwolle je uit op een van de geplande selectieavonden, te weten: maandag 19 april of dinsdag 20 april aanstaande. 

Aanvangstijdstippen op beide avonden zijn:
     – Welkomstwoord 18.30 uur
     – Aanvang activiteiten 19.30 uur

De trainingen vinden plaats op het hoofdveld van het FC Zwolle stadion. Je wordt ontvangen in het spelershome van FC Zwolle (entree hoofdingang) en je kunt je omkleden in de kleedkamers in het stadion. Let op dat de voetbalschoenen geschikt zijn voor spelen op kunstgras (rubberen noppen!) en je dient zelf je trainingskleding mee te nemen. Je kunt je inschrijven per e-mail naar info@fczwolle.nl o.v.v. naw-gegevens en in welk team je speelt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met FC Zwolle via telefoonnummer 038 – 4534948.

Artikel delen:

Reageer