Opgepakt na vele overtredingen

Zwolle – In de nacht van donderdag 15 op vrijdag 16 april kreeg de politie een melding dat een personenauto met een man erin midden op de weg stilstond op de Emmawijk. Ter plaatse bleek de man behoorlijk onder invloed te verkeren. Daarnaast trof de politie op de bijrijderstoel een op een vuurwapen gelijkend voorwerp aan.

Bij zijn fouillering bleek de man ook nog in het bezit van een vlindermes. Beide voorwerpen werden inbeslaggenomen. De man werd aangehouden in het kader van de Wet Wapens en Munitie en ingesloten op het bureau.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Ik vrees het wel Remy!

  De teksten van de politie zijn wel vaker vaag en overdreven moeilijk. Soms doen ze zelfs zo hun best er een lang verhaal van te maken dat ze er allerlei fouten in bakken.


  Maak melding

 2. en een paar uur later weer vrij gelaten met een briefje dat hij dat niet meer weer mag doen , anders krijg hij nog een briefje met de zelfde tekst


  Maak melding

 3. Ja, maar dan zit hij met twéé van die briefjes opgescheept. Moet je nagaan wat er gebeurt als hij het 100000x doet. Wordt een aardige stapel dan 😉


  Maak melding

Reageer