Algemeen Log 110

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 111 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Artikel delen:
Reacties 286
 1. Het is donders mooi weer! Heb ook al heel wat uurtjes in de zon gezeten. Maar moest ff telebankieren en ben hier bijna 2 dagen weg…had eigenlijk verwacht meer gemist te hebben. Maar we gaan de zon weer in admin.: aan te bevelen 😀


  Maak melding

 2. Tussenstand log-openers t/m dit log:

  wij van de felicitatiedienst blijven feliciteren:

  Dick, met z’n 17e gouden plak

  met 4: ja-tja

  met 5: Tim en drama123

  met 6: Gezellig

  met 7: Joppuh

  met 17: Dick

  :D:D:D


  Maak melding

 3. Gefeliciteerd Dick. Enne wat betreft D1; woensdagavond toch de kampioenswedstrijd. En als ze spelen zoals vandaag gaat het lukken.:D


  Maak melding

 4. Dit is in tegenstelling tot vorige berichten.
  Ken geen COOP o.i.d.
  Hoop dat Assendorp een Jumbo wordt.

  Vandaag werd ook bekend dat in Lemelerveld de enige supermarkt (nu nog SdB) een C1000 wordt. Ook donderslag bij heldere hemel voor iedereen.


  Maak melding

 5. Bedankt mensen. Mooi Appie….Kampioenen! Moeten we maar eens kijken of we woensdag o.i.d. in Nijkerk kunnen zijn. Van de week maar eens overleggen.


  Maak melding

 6. @Dick, alles is nog steeds mogelijk, maar het gelijk spel was meer dan terecht.
  Dus ja de druk neemt nog meer toe, ze staan nu 1 punt acher op BQ,
  en zullen alles moeten blijven winnen, en dan word de wedstrijd tegen BQ waarschijnlijk beslissend.
  Maar het was heeeeeeeeerlijk weer om aan de kant te staan.
  Wichert nog even gesproken maar die moest weg, iets in de privé sfeer, heeft wel iets gezegd maar misschien weet jij het ook wel. Vind het niet echt iets voor op het log.


  Maak melding

 7. @ Ingrid…oh dus je was er wel. Mijn vrouw was er, begreep dat ze met weinig ouders waren. Zij heeft ook genoten. Ons zoontje speelde nu eens linksbuiten, waar speelt die van jullie? Jij wou toch ook nog wat van dat Zwolse A1-kampioenschap zien? Als jullie en BQ alles blijven winnen, heeft BQ nu dus genoeg aan een gelijkspel.


  Maak melding

 8. Bericht door Tim, op 17 april 2010 om 16:40
  Pffffff.

  Trouwens, de INTERTOYS heeft vandaag iPads verkocht in nederland…. :O :O

  En eentje gekocht?

  BTW Koko is op het moment niet zo goed dus die zal wat minder reageren Hij is nu aan het bed gekluisterd.

  Koko beterschap van fam Derk

  Maak melding

 9. @ Dick, die van ons speelde eerst rechts achter naar een kwartier moest te naar rechts midden omdat de jongen die daar stond aangaf dat ie het middenveld niet kon belopen.
  Waren er bij jullie niet zoveel ouders?
  Bij ons waren er nog wel redelijk wat. Zij er inderdaad wel meer geweest.


  Maak melding

 10. @ Tim, lees ook liever een echt boek. Maar op vakantie lijkt het me wel makkelijk, niet zoveel extra kilo’s mee te slepen.

  @ Derk, heeft dat van Koko te maken met wat er op de camping gebeurt is.

  Koko beterschap, Hou je taai.


  Maak melding

 11. Bericht door ingrid, op 17 april 2010 om 18:52
  @ Derk, heeft dat van Koko te maken met wat er op de camping gebeurt is.

  Koko beterschap, Hou je taai.

  Nee niets met de camping, gewoon een van zijn mindere dagen heeft die nu. Triest hoor als je altijd gewoon fit en gezond geweest bent en ineens door je lichaam beperkt wordt. Het zal je maar gebeuren…….. ik weet niet of ik dan dat optimisme zoals koko heeft dan ook zou heben.


  Maak melding

 12. Hé Derk jongen…deftig weer idd. Maar wij gaan vanavond eerst even een vriend en vriendin ophalen om gezamenlijk naar het 30+ feest in Berkum te gaan.


  Maak melding

 13. @ingird @derk we hebben het over de iPad, niet over een e-reader. Met een e-reader kan je alleen boeken lezen, de iPad kan muziek afspelen, internet bekijken, enzovoort, enzovoort. Programma’s op draaien. That’s kinda noticeable difference 😉


  Maak melding

 14. @ Ingrid. Volgens mij zijn WVF-team altijd met veel ouders. Wij ook normaal gesproken. Haha

  die van ons speelde eerst rechts achter naar een kwartier moest te naar rechts midden omdat de jongen die daar stond aangaf dat ie het middenveld niet kon belopen.

  😮 Toch niet omdat onze linksbuiten te goed was ;););)

  Aanvulling op Derk, 19:07:
  Optimistisch en vrolijk is Koko, met een onaflatend gevoel voor humor…kop op maestro!

  @ Joppuh, hier op ’t terras was ’t ook heerlijk ruim, lekker warm en met een hoge gluurheidsgraad. Waarom was er donderdag nog voor middernacht helemaal geen zak te doen bij Stap?  Maak melding

 15. Was het zo rustig bij Stap, Joppuh? Ik heb vanmiddag driekwart van de Pierik afgestruind voor die dekselse Hotspot. Die visser heb ik nergens kunnen ontdekken en ben maar op het terras van de Pierik gaan zitten.

  Koko beterschap.


  Maak melding

 16. Merkwaardige volgorde Assendorper. Op het terras had je ook een hotspot. Geef het al tijden op…heb oog voor hotspots, maar niet voor de digitale WLZ-hotspots.


  Maak melding

 17. Had de volgorde terras—eventueel vanaf je terraszetel hotspot kijken logischer gevonden. Als ik bij mezelf af ga geef ik elke WLZ-hotspot al bij voorbaat op. Maar jij bent er tenminste wel voor gegaan, :D:D:D daarvoor.


  Maak melding

 18. Kreeg er met het weer van vamidddag wel dorst van en dan is het toch heerlijk om zo’n café met een zonovergoten terras in de buurt te hebben.:)


  Maak melding

 19. Woensdag feestavond in de Assendorperkerk. Ook niet bewoners kunnen er naar toe tegen betaling van 7,50 euro. Wil samen met mijn buurman Joep de overige buren beter leren kennen. 🙂


  Maak melding

 20. Bericht door dick, op 17 april 2010 om 19:41
  @ Tim, hoef ze geen van beiden. Jij wilt ze beiden graag, zo te lezen?

  😮 moet je beter lezen dick

  Bericht door Tim, op 17 april 2010 om 18:04
  @derk nee niet gekocht. Ik koop niet van die gehypte zooi  Maak melding

 21. De KLM voert in elk geval tot 20.00 uur vanavond geen intercontinentale vluchten uit en tot middernacht geen Europese vluchten. De KLM loopt daarmee vooruit op een langere sluiting van het Nederlandse luchtruim door de inspectie Verkeer en Waterstaat. Die sloot het luchtruim vanochtend tot 14.00 uur.

  KLM vliegt vandaag wel zeven toestellen van D?sseldorf naar Schiphol. Deze vluchten dienen ook als testvluchten.

  Bij testvluchten gisteren en vanochtend bleek dat de vliegtuigen geen enkele schade opliepen. Er werd gevlogen op verschillende hoogtes. In de filters van de motoren werd geen as aangetroffen.  Maak melding

 22. ‘N Kufo zet Twente op 1-0. Siem de Jong heeft er al 2 voor Ajax in liggen (de 99e en 100e dit seizoen voor De Godenzonen). ‘T was een schitterende dag…tot Twente ging scoren. Het zonnetje maar weer eens opzoeken 😀


  Maak melding

 23. @ Derk, is Sneeuwwitje er ook? Zoek een plaatsie in de zon jongen! Goed uitzicht gewenst en een paar lekkere schuimers. Kinderen vermaken zich daar wel. Zoek m’n plekkie zo ook weer op.


  Maak melding

 24. @ Joppuh, het is idd lastig om nog wat van de Feyenoorders te verwachten. ADO blijft in de eredivisie, vind ik mooi: Den Haag hoort eredivisievoetbal te hebben. Pisvee maakte gelijk…is het spoor ook bijster.


  Maak melding

 25. Ajax hoeft niks van ons te verwachten, doen we zelf ook al niet, ze (we) hebben al zo vaak dit seizoen zo lamlendig gevoetbald dat ’t niet eens opvalt, laat staan verschil maakt voor ’t resultaat.


  Maak melding

 26. Ok, maar je mag van profvoetballers op het hoogste nivieau mimimaal verwachten dat ze alles geven voor het beste resultaat. Anders ben je het niet waard daar te spelen.


  Maak melding

 27. Vroeg Natascha laatst ook al, nadat ze oma is geworden hebben we haar bijna hier niet meer gezien.
  Wie woonde er nu vlak bij haar Joppuh?  Maak melding

 28. @ Ingrid, ben je echt fan van Feyenoord? Kom morgen hopelijk ook weer een meisje bij de bloedbank tegen. Was vroeger fanatiek Feyenoord-supporter. Moppert de laatste tijd echter meer op de ploeg uit Rotjeknor…..Die anderen …van Aadsje (Sparta) kunnen zich opmaken voor de nacompetitie. Staan 2-0 achter.


  Maak melding

 29. Voorronders CL is tenminste iets…Ingrid. Hadden we een paar maand geleden niet durven dromen…8 en 9 punten achter?

  Een ploeg als Feyenoord mag natuurlijk nooit tevreden zijn met een 4e plaats, ben jij het wel? Wie denk je dat de KNVB-beker (troosprijs welliswaar) wint?


  Maak melding

 30. Ja Dick, als je het hebt over voor welke ploeg ben jij in de eredivisie, dan is dat toch echt Feyenoord.Hoewel ik soms grote moeite heb met hoe zich supporter noemende individuen zich gedragen, maar dat is bij Ajax helaas ook zo.


  Maak melding

 31. Waren Ajax & Feyenoord maar de enige verenigingen met die van alles en nogwat losgeraakt halve criminelen! Zijn er weer in geslaagd voor maatschappelijke onrust te zorgen. Een club is er klaar mee als dat spul jouw club uitkiest om te zieken.


  Maak melding

 32. Dat zeg ik Feyenoord de beker en Twente kampioen. En tevreden hier mee? Ja de feiten zijn nu eenmaal zo.Je zult moeten roeien met de riemen die je hebt. Em Mario die doet dat knap vind ik.
  En v.w.b. Ajax je hebt gelijk we hadden ze al een paar maand gleden al helemaal afgeschreven.

  twente 2-0 voor.


  Maak melding

 33. Ja, da’s gespeeld daar in Tukkerland. Maar Ajax wint de beker, Feyenoord heeft natuulijk wel de laatste thuiswedstrijd. Oh beker en voorrondes CL.


  Maak melding

 34. IK denk dat er een moment gaat komen dat er geen supportres meer mee gaan naar de uitwedstrijden. En dat is eigenlijk ongelooflijk dat groepen zich supporter noemende individuen het verpesten.
  En dan hen ik het niet over alleen Feyenoord en Ajax, in de toto divisie is het helaas ook al zo.
  Voordeel: gezinnen kunnen ook weer naar het voetbal stadion.
  En hoe het moet met de beker finale? in de toekomst.


  Maak melding

 35. Toch kan het nog goed natuurlijk! Er worden nog 90 minuten gespeeld. Twente en Ajax spelen beiden uit. Hoop verloren is al verloren 😉


  Maak melding

 36. Gisteren hadden we het er ook over stel je voor Ajax toch kampioen?
  Dan wordt de JC schaal weer een Ajax-Feyenoord waar spelen we die?
  Of moet die dan ook in 2x?


  Maak melding

 37. Klopt, nu zijn uitsupporters al vaak niet meer toegestaan bij onderlinge wedstrijden tussen een stuk of 5 verenigingen. Triest idd. En…wat je zegt…ook in je Jupiler League. Maar de kosten en de onrust, het onveilige gevoel en het feit dat je je kinderen niet meer naar zulke wedstrijden mee kunt nemen, zijn toch ook niet meer te verkopen.

  Bekerfinale kan natuurlijk nog erger. Als je 1 wedstrijd in De Kuip hebt, bijvoorbeeld Ajax-Utrecht…tja daar komt dat 3e kamp dat niet eens meespeelt ook op af. Misschien blijft het wel over 2 wedstrijden gaan. Veel stadions staan ook nog eens in een woonwijk en er gebeurd soms meer buiten het stadion. Triest.


  Maak melding

 38. Tja, waar wordt de wedstrijd om de JC schaal gespeeld met risicovolle clubs… Eerst alles maar eens afwachten.

  Ga nog ff in de zon zitten, later!


  Maak melding

 39. Denk helaas dat het er van gaat komen dat er geen uit supporters meer mee gaan? Triest maar scheelt denk ik een boel geld, en inderdaad woon je in de buurt van zo’n stadion dan baal je als een stekker als er weer eens iets vernield is, en de dader vergat ze naam achter te laten.

  En ik denk dat de inkomsten van de uit supporters niet opwegen tegen de kosten van de beveiliging in en om het stadion.


  Maak melding

 40. Vrees dat Feyenoord zijn handen dicht magknijpen met een een 4e plaats in de eindrangschikking en verder (helaas, concurrentie is mooier) heel weinig. Ongelooflijk dat ze er daar zelf ook al blij mee zijn. Het schijnt dat de gelden uit transfers ook niet eens in nieuwe spelers mogen worden gestoken.


  Maak melding

 41. Blij? ik denk het niet maar in Rotterdam weten ze hoe ze er financieel er voor staan, dat ze momenteel niet kunnen investeren.
  Ik heb de indruk dat ze in Amsterdam, nog steeds nog niet met beide benen op de grond staan v.w.b hun financieën.
  Ben benieuwd wat daar nog te besteden valt voor het volgende seizoen.


  Maak melding

 42. @ Joppuh, duidelijk dat je het Twente gunt. Gun het ze ook, maar Ajax nog meer. Blij dat PSVouw het verschrikkelijk heeft vern**kt. Mijn reacties was niet zo zuur. 4e plaats en blij mee, handen dichtknijpen ivm AZ, is toch ook zo? En

  verder (helaas, concurrentie is mooier) heel weinig

  . & @ Ingrid; klopt toch ook dt de fin.sit. overal idd niet echt rooskleurig is, maar dat het bij Feyenoord sowieso lastig wordt?


  Maak melding

 43. Klopt Dick bij Feyenoord is het financieën een puinhoop. Maar ik denk dat ze bij Ajax het achterste van hun tong op het fin. gebied ook nog niet hebben laten zien. De toekomst zal het uitwijzen.


  Maak melding

 44. Bericht door dick, op 18 april 2010 om 17:00
  :):):) Dus jij bepaalt wat ik moet?

  Yup, als je iets verkeerd leest en daardoor verkeerde conclusies stelt.


  Maak melding

 45. @ Ingrid. Elke profclub zal de broekriem moeten aanhalen. De financiële gegevens moeten voor iedereen transparant zijn. Dus het is zo na te kijken. Hoorde het van Feyenoord eens over de radio, ook die grote kale leider wou zijn geld geloof ik tegen woekerrentes terug. Begrijp bij Ajax niet dat mensen als John de Mol er geen paar miljoen in pompen. Ze hebben wel van alles te vertellen maar een beetje steun….Profvoetbal zit in zwaar weer.


  Maak melding

 46. Nou wij hebben genoten van de zon en alle extra’s wat dat met zich mee bracht. Hopelijk jullie ook. Maar ik heb nog nooit de ondergaande zon gezien op de millingerplaya 😉


  Maak melding

 47. Waarschijnlijk luchtruim weer snel open.
  Hoop het voor Natascha, lijkt me niet lekker om in het buitenland te zitten en niet weten of je op korte termijn terug kunt.


  Maak melding

 48. Het was inderdaad heerlijk weer vandaag, lekker buiten gezeten, was weer eens echt genieten.
  Je eigen kabouters toch wel weer meegenomen uit het grote dierenbos Derk.


  Maak melding

 49. @Ingrid, net boven nog even wezen checken en ja onze eigen kabouters liggen heerlijk te slapen. 😀 Moeders derk ook hoor op de bank, sssssst


  Maak melding

 50. Het lekkerste moment van de dag, buiten geweest, gegeten, kindjes schoon onder de wol en dan even na genieten met de oogjes dicht op de bank inderdaad ssssssssssst.


  Maak melding

 51. HAHA, dat domme Feijenoord heeft Ajax maar mooi in de kaart gespeeld door te verliezen van Twente. Als Ajax supporter zijnde ben ik hier wel blij mee. De druk ligt nu bij Twente en de laatste wedstrijd moeten ze naar NAC en daar winnen ze niet, dus Ajax toch nog kampioen. Als Feijenoord vandaag een punt had gepakt dan lag de druk bij Ajax en was Twente wel kampioen geworden.


  Maak melding

 52. Idd Ingrid, zat tijdens de beelden op het journaal ook aan Natascha te denken. KLM en piloten hadden weer willen vliegen vandaag. Het bleef beperkt toch vrachtvluchten. Ze kan vast vanaf morgen wel weer terugvliegen.


  Maak melding

 53. ’s mooi hoor Derk: De zonsondergang vanaf de Milligerplaya. Er komen vast nog mogelijkheden genoeg. Misschien wil Plantje er een spontaan buitenconcert geven?

  Ben je je kabouter nog steeds aan ’t checken?


  Maak melding

 54. @ Assendorper; Over-ijdele Maaskant sloeg al aardige oorlogstaal uit net. Maar ze missen Penders en Schilder wel. Kan een mooie pot worden in Breda.

  Help het je hopen…deftig betoog om 21:07 😀


  Maak melding

 55. Bericht door dick, op 18 april 2010 om 21:10
  Ben je je kabouter nog steeds aan ’t checken?

  ???? Oh kabouters 😉 Ja zo als ik naar bed ga nu is het even papa tijd 🙂


  Maak melding

 56. Hadden we het al over het lekkere weer gehad?

  Vandaag even gaan sporten, maar zo kort mogelijk! Buiten zijn was beter! Het halve gras gemaaid, buurman sprak me aan en we zijn maar weer vervallen in biertjes drinken bij de buurman 😀

  Het Weezenlandenpark zat vol met mensen. Lezende mensen, sportende mensen, meiden die zonden in bikini. In één woord: SCHITTEREND!


  Maak melding

 57. @plantje, het was idd gezellig in park de Weezenlanden. Misschien zijn we elkaar wel tegengekomen. Daarna heb ik maar eens weer plaatsgenomen op het zonnige terras van café de Pierik. 8)8)


  Maak melding

 58. De Inspectie Verkeer en Waterstaat heeft de sluiting van het Nederlandse luchtruim opnieuw verlengd, ditmaal tot 08.00 uur morgenochtend. Opnieuw is de formulering dat het luchtruim tot nader order gesloten blijft.

  De argumenten die de Inspectie voor de verlenging aandraagt zijn dezelfde: door de weersomstandigheden blijft de vulkanische as uit IJsland langer boven het Europese vasteland hangen, waardoor het luchtruim niet veilig is voor de luchtvaart.

  Tegelijkertijd zegt de inspectie dat geprobeerd wordt daar waar mogelijk is het luchtruim weer open te stellen.  Maak melding

 59. Bericht door ASSENDORPER, op 18 april 2010 om 22:52
  @plantje, het was idd gezellig in park de Weezenlanden. Misschien zijn we elkaar wel tegengekomen. Daarna heb ik maar eens weer plaatsgenomen op het zonnige terras van café de Pierik.

  Het zou zomaar kunnen! Vooralsnog is Natascha de enige die me bewust in levende lijve ontmoet heeft!

  En met het bericht van Marcello erbij zou het nog wel even kunnen duren voordat Natascha terug kan vliegen!


  Maak melding

 60. Ja, om en rond 14.30 uur ben ik er ook voorbij gefietst volgens mij. Ik had mijn zwarte sportkleren nog aan, maar in het park viel je niet op als je sportkleding droeg 🙂

  Bericht door Tim, op 18 april 2010 om 23:21
  @Plantje noem een datum tijd en een snackbar, i’ll be there

  😀


  Maak melding

 61. Goedemorgen, de twente voetbal is al besteld.
  Nac roept wat stoere dingen maar diep in hun hart gunnen ze *j*x de titel niet. Net zoals 95% van de nederlandse clubs.

  :D:D:D


  Maak melding

 62. Denk helaas dat het er van gaat komen dat er geen uit supporters meer mee gaan? Triest maar scheelt denk ik een boel geld, en inderdaad woon je in de buurt van zo’n stadion dan baal je als een stekker als er weer eens iets vernield is, en de dader vergat ze naam achter te laten.

  En ik denk dat de inkomsten van de uit supporters niet opwegen tegen de kosten van de beveiliging in en om het stadion.

  En de kosten dan van de politie inzet om te voorkomen dat supporters toch gaan?

  Wordt gewoon eens tijd dat er anders gestraft gaat worden.  Maak melding

 63. Mogguh. Reguliere gezondheidstest zo op het werk en de dag bij de immer gezellige bloedbank afsluiten, met een vriendin. Mooi middagpauze-wandelweer. Er zijn mindere maandagen.


  Maak melding

 64. Opvallend dat ze elkaar allemaal proberen te dekken. Hirsch Ballin heeft in elk geval onjuiste informatie over deze zaak aan de Kamer gegeven. Kijken wat voor staartje dat krijgt.


  Maak melding

 65. Waar ga je heen Plantje, of ga je in afzondering met de band om stomend, gepassioneerd en vol bezieling hele zalen plat te spelen?

  Zaterdag de ex-drummer van “Sesam” weer eens gesproken. Die traden vaak in de Tonne op. Veel U2-covers maar opvallender waren de 2 bloedmooie dames. Ze traden eens in “Dieka” op, terwijl de zaal ernaast een erg goeie aankomend artiest speelde. Hun begonnen iets later….horden publiek hun kant op!


  Maak melding

 66. @ Zwolse, ik ken gelukkig wel een integer en jong iemand. die nu advocaat is en door wil leren tot hij rechter is. Nu lijkt hij nog integer maar nu lijken ook diverse vrouwen zijn ambitie al te hebben geroken. De verleiding ligt op de loer.

  Zaterdagavond ook met….een TeleTroepToeTerT-journaliste gesproken, weet haar te wonen. Als er daar weer een zakie van maken 😉


  Maak melding

 67. Bericht door dick, op 19 april 2010 om 10:29
  Waar ga je heen Plantje, of ga je in afzondering met de band om stomend, gepassioneerd en vol bezieling hele zalen plat te spelen?

  We gaan nergens heen. We gaan in huis nog het één en ander afmaken. Nog wat verder in de tuin klooien. En misschien wel aan de badkamer beginnen.


  Maak melding

 68. Allemachtig Plantje, is dat dan nooit af bij jou in en rund hause? Ach, je vindt het ook leuk geloof ik. Weet nog goed dat je vorig jaar ook zo machtig lang met de tuin bezig was. Dat we met zijn allen voor goed tuin-weer voor Plantje duimden. Nou ja, doen we maar weer dan.8)


  Maak melding

 69. ⤽Benedictus reisde per vliegtuig, ondanks de vulkanische aswolk uit IJsland die over Europa zweeft. Het toestel was in Rome een van de weinige vliegtuigen die toestemming kregen om op te stijgen.⤝


  Maak melding

 70. Bericht door dick, op 19 april 2010 om 10:48
  Allemachtig Plantje, is dat dan nooit af bij jou in en rund hause? Ach, je vindt het ook leuk geloof ik. Weet nog goed dat je vorig jaar ook zo machtig lang met de tuin bezig was. Dat we met zijn allen voor goed tuin-weer voor Plantje duimden. Nou ja, doen we maar weer dan

  Haha! Dank voor de moeite!

  Het is inderdaad voorlopig nog niet af. Maar als we de laatste slaapkamer, de badkamer en de afwerking van de tuin gedaan hebben hebben we dingen die echt moeten voorlopig wel gehad!


  Maak melding

 71. Verouderd en een paar maanden geleden op het forum van Willem al uitgekleed. Geloof niet dat ze info los heeft gekregen, terwijl we de info wel hadden. 😉


  Maak melding

 72. Goeie dag allemaal. Mooi weer en ik moet zo werken grrrrrrrrr Pak wel ergens een terrasje voor de lunch. Tot laters

  @Koko gaat het al wat beter? Laat het even weten anders kom ik morgen even langs met de tancode en kunnen we alles in orde maken. Sterkte!


  Maak melding

 73. Tweet van de dag
  ma 19 april 2010
  Ironie: KLM klaagt over modellen aswolk en wil metingen. Da’s precies wat omgeving Schiphol wil met geluid. En dát vond KLM nooit zo nodig

  Diederik Samsom (Pvda)  Maak melding

 74. Dick is nog steeds sikkeneurig van gisteren omdat wij twente zo makkelijk lieten winnen. Had trouwens Johnny E gisteren bij Stap mooi op de kast gejaagd haha!:D


  Maak melding

 75. Jhonnie E op de kast??? hij is er net uit.Het was toch ook een treurige wedstrijd ,dit kon nog wel eens verkeerd aflopen voor Fey.Gelukkig hebben ze maar 1 BEEN


  Maak melding

 76. Jaja, Johnny zat altijd te zeuren tegen mij dat ik ’s zondags alleen maar naar stap ging als Feyenoord gewonnen had en anders niet. Dus gister confronteerde ik hem met het feit dat ik ondaks het verlies toch naar stap ben gegaan en of dat fabeltje nou dus maar ’s de wereld uit kon. Haha, hij ontplofte zowat, ook omdat ie al wat papagaaiesoepjes ophad natuurlijk 😉


  Maak melding

 77. Bericht door dick, op 19 april 2010 om 14:05
  Vluchten geannuleerd tot op zijn minst 20:00 vandaag.

  Bericht door wichert, op 19 april 2010 om 14:13
  Vluchten kan niet meer

  :D:D


  Maak melding

 78. Hé Derk, zeer vruchtbare dag idd. Zo je weet is vruchtbaar lang niet altijd aan geld, orders en andere materiële zaken te relateren. Maar waarom vraag je dat aan mij?


  Maak melding

 79. Hé Joppuh, haha “laten winnen”, dat maak je zeker die maffe orderverstoorders wijs die nu een stadionverbod hebben gekregen na zaterdag. Straks zijn ze ook nog trots dat ze er een verdienste in hadden. Nee, had niet anders verwacht dan dat Twente deze pot zou winnen.

  Johnny E. is een best jonk, we moeten nodig weer eens met zijn 3-en afspreken bij de immer gezellige bloedbank. Vanmiddag ook weer lekker dollen met die dames….iedereen aan te bevelen! En….the plantman doet het ook.


  Maak melding

 80. PvdA: Van der Laan ‘interessante’ kandidaat AMSTERDAM.

  – De PvdA in Amsterdam vindt Eberhard van der Laan ⤸een interessante kandidaat⤝ voor het burgemeesterschap. Dat zei fractievoorzitter Frank de Wolf maandag. De PvdA’er, tevens oud-minister, Van der Laan liet weten burgemeester van de hoofdstad te willen worden.

  ⤸Hij is een Amsterdammer in hart en nieren⤝, aldus De Wolf. ⤸Hij weet veel van de politiek en sociale en maatschappelijke onderwerpen in Amsterdam, en kent ook de harde kant van de stad. Als minister liet hij zien dat hij goed kan besturen.⤝

  Het hele traject voor de benoeming moet echter nog beginnen, aldus de fractievoorzitter van de Amsterdamse PvdA. Komende woensdag stelt de gemeenteraad het profiel vast van de nieuwe burgemeester en wordt een vertrouwenscommissie ingesteld. Er kunnen zich nog andere gegadigden melden. Van der Laan is de eerste die zich publiekelijk kandidaat heeft gesteld.  Maak melding

 81. Oud-minister Van der Laan wil burgemeester van Amsterdam worden. Hij is niet langer beschikbaar voor de Tweede-Kamerlijst van de Partij van de Arbeid.

  Niet zuiver
  Van der Laan vindt het niet zuiver om op de PvdA-lijst voor het Kamerlidmaatschap te blijven staan.

  Van der Laan was minister van Wonen, Wijken en Integratie. Hij zat eerder in de gemeenteraad van Amsterdam.
  —–
  Goed bezig: die “niet zuiver-reden”


  Maak melding

 82. Vulkaanschade luchtvaartsector 250.000.000,= dollar per dag. Schade groter dan 9/11! Wie betaald dat allemaal?

  Beleid om hele luchtruim te sluiten werkte niet. Er is niet gemeten, terwijl vliegtuigmaatschappijen dat wel deden. Eén grote Europese puinhoop.

  Het kan nog dagen duren voor alles weer normaal is. Je zult maar niet weg kunnen of zitten te wachten op een terugreis.
  * Barca nam het zekere voor het onzekere en ging met de bus naar het CL treffen van morgenavond.


  Maak melding

 83. Bericht door dick, op 19 april 2010 om 19:56
  Weer een ontboezeming: v.Roon was actief binnen extreem-rechts

  ——————————————————————–
  Het is en blijft een club met extreme enge figuren.


  Maak melding

 84. Ernstig zeg, ’t is haast niet meer bij te houden. Vandaag presenteerde tante TON naar nr. 2 (alleen nog maar). Hij werkte bij Coopers en kreeg altijd opdrachten van Tante T.
  Rest volgt van de week omdat het nog niet helemaal zeker is…. Er zullen er vast wel een paar naar tante TON (die gewoon 3x loog over haar gewezen PSP-lidmaatschap bij NOVA) gaan overlopen. Op het Neo-Liberale graaiersgilde van Marky Mark zul je toch ook niet zo snel meer stemmen.


  Maak melding

 85. Bericht door dick, op 19 april 2010 om 19:39
  Hé Derk, zeer vruchtbare dag idd. Zo je weet is vruchtbaar lang niet altijd aan geld, orders en andere materiële zaken te relateren. Maar waarom vraag je dat aan mij?

  Omdat ik min of meer ken 🙂 Vruchtbaar voor mij zijn mijn kinderen en mijn vrouw 😀 Werk achja het moet he er moeten centjes binnen komen jij speelt op zeker en ik doe het anders


  Maak melding

 86. Mag ik vanaf deze onsympatieke plek nog maar weer eens de eigengemaakte frikandellen van Van der Kolk aanbevelen? Natuurlijk met bijzondere eigengemaakte speciaalsaus. Wel jammer dat Hobbemastraat op maandag gesloten is, zodat de Assendorperstraat uitkomst moest bieden. Bijkomend voordeel was weer eens een sightseeiing Assendorp.
  Het was weer absoluut de moeite waard. Door ze in versgemaakte toestand mee te nemen, kun je ze ook frituren wanneer je zelf wilt. :D:D:D


  Maak melding

 87. Bericht door dick, op 19 april 2010 om 21:17
  Mag ik vanaf deze onsympatieke plek nog maar weer eens de eigengemaakte frikandellen van Van der Kolk aanbevelen?

  Maken ze die echt zelf? Wat zit er in? Heb er wel zijn in, Tim jij ook even proberen en natuurlijk Koko


  Maak melding

 88. Ja, komt uit eigen keuken. Ze willen niet zeggen welke dierenresten erin verwerk zitten. Maar ze zijn een begrip in Zwolle. Ze hebben 2 zaken in Zwolle, vroeg Koko laatst al wanneer ze weer verder gingen met de snackbar-test.  Maak melding

 89. Tja, die vliegtuigmaatschappijen zijn des duivels. 250.000.000,= dollar per dag. Schade groter dan 9/11! Wie betaald dat allemaal?
  En de schade van de toeleveringsbedrijven. Vond de eruptie wel indrukwekkend om te zien…natuurgeweld; daar staan wij dan met onze grote bekken; wijd open gesperd.


  Maak melding

 90. @Dick, zijn echt geweldig die zelfgemaakte frikandellen van v.d. kolk.
  Maar ook de zelfgemaakte lihanboutjes, eierballen zijn niet te versmaden.

  @ derk, doe Koko ook van mij de groetjes.


  Maak melding

 91. Asjeblieft die Joris Demmink. Iemand linkte het hier ook eens een tijd geleden. Heb er ook verschillende verhalen over gelezen op Sargasso. Ben niet van de complottheoriën, maar moest er gister en eergisteravond tijdens Peterrrr wel ff aan denken. Vrees dat het verhaal blijft steken op verhalen, de feiten zullen wel nooit boven water komen.


  Maak melding

 92. Dick wanneer zijn feiten echt feiten? Als iemand het op internet zet of ………. 😉 Zal heus wel een kern van waarheid in zitten maar toch ………


  Maak melding

 93. Goedemorgen allen,

  Tja het is na twaalven dus ik denk, kom zo maar binnen.

  Iedereen bedankt voor de beterschapwensen;)

  @Derk,
  Ik heb je nog een sms gestuurd maar waarschijnlijk sliep je al.
  Ik weet niet of je morgen nog komt maar kan het na 15.30 uur?
  Had vanavond idd andere dingen te doen, ik kan morgen namelijk ri Arnhem voor een zenuwinjectie.
  Heeft in ieder geval altijd één voordeel, na die tijd gaat het gegarandeerd beter:D
  Nadeel is dat je niet zomaar zo’n prik krijgt en dat is eerst wel ff afzien:'(
  Ik ben om 9.30 uur aan de buurt Derk dus tot die tijd kun je me nog bellen.

  Tot morgen
  Groet Koko


  Maak melding

 94. @ Ingrid, bedankt voor de tip!

  Maar ook de zelfgemaakte lihanboutjes, eierballen zijn niet te versmaden

  Vast ook wel in net gemaakte vorm mee te nemen, zodat je ze zelf thuis kunt frituren.


  Maak melding

 95. Mogguh allen. Gisteravond nog even special over Jan Cremer (van zondag 18.15 ned.2) teruggekeken. Via de mogelijkheid om terug te kijken op tv. Jan, van de week 70, ondergaat ook een intensief leven.


  Maak melding

 96. @ Joppuh, je gaat em toch niet

  Maar er is meer belangstelling voor NL-coaches.
  Mc LarenJol

  kwijtraken? Aadsje zal toch ook wel gesolliciteerd hebben? Ze kennen ze dochter vast nog in het land van de taalstrijd.

  Vanavond weel CL-avond:Inter[/url] – Barca[/url]
  Paar potjes erbij, beetje oh-en, meerijden naar ’t Harde. Komt best goed! :D:D:D

  Dat betekend ook dat er trainers wegmoeten.


  Maak melding

 97. Goede morgen! Koko sterkte met de prik, bel je in de loop van de dag wel op. Eerst even kijken hoe mijn afspraken verlopen.

  @Dick weer druk aan het werk? 8)


  Maak melding

 98. Ik wel dick even wat spullen bij elkaar pakken en dan ga ik on the road.
  Natuurlijk ook nog even een kopje koffie drinken met mevr. derk


  Maak melding

 99. Dick (sorry dat ik je bij je werk stoor). Die eigen fabrikaatfrikadellen van v.d.Kolk zijn echt lekker, en ik vind ’t altijd weer opvallend hoeVEEL mensen dat weten.

  Goedemorgen allen.


  Maak melding

 100. Hij staat er gewoon weer op. De man waar ik op ga stemmen:

  Hoge plaatsen, tussen 10 en 15, (zijn er voor buitenlandspecialist Martijn van Dam en) oud-wethouder in Utrecht, Hans Spekman


  Maak melding

 101. @ Tsja; Kijk idd maar eens in de havens in NW-Overijssel. Kijk maar eens hoeveel motoren er op de weg zijn. Hoeveel mensen meer dan 1 auto rijden. Van het weekend in het nieuws: enorm veel meer wiellerfietsen en scooters verkocht. Mét assecoires. Voor een beetje fiets loopt dat zo in de 1000-en euri. Kijk maar eens naar de frequentie van op vakantie gaan van een gemiddeld gezin. Etc., etc.

  Maar té goed?
  Je zou onze welvaart meer willen delen met mensen in deze wereld die het een stuk minder hebben?
  Jij zou willen dat het minder ging?


  Maak melding

 102. Ingezonden:

  Gelukkig we kunnen in Zwolle weer an de slag, ondanks de valse start door het nu al lekken van 1 van de collegepartijen. Dat VVD leider De Heer het goed kan vinden met de CU is logisch alle zegenen komen Van Boven. De nieuwe wethouder van CU is nauwelijks aangesteld en van As zorgt er voor dat er geen (AS )wolkje meer aan de lucht is en alle vluchten kunnen weer doorgang vinden. VVD wethouder van Berkhout durft volgens De Stentor tegen de stroom in te zwemmen, dat komt goed uit dan kan er daadwerkelijk gas worden gegeven voor de nieuwe zwembaden. Hopelijk houdt hij het in Zwolle langer uit dan in Doorn en Zeist. Hij is in ieder geval niet van de patat generatie. Dat de grootste verliezer in Zwolle toch de grote winnaar is geworden is zeker te danken aan de informateur en formateur Co Verdaas, want de Pvda heeft als enige partij twee wethouders, die zitten voor een Piek op de eerste rij.
  Dat er inhoudelijk niets in het akkoord staat is duidelijk, maar ik zou me wel belazerd voelen als ik in Stadshagen zou wonen en mij zou hebben laten verleiden om op de VVD te stemmen, omdat ze toch heel duidelijk waren met de leus. Kies je tegen de Knip kies dan VVD. Nu moet er weer een onderzoek naar gedaan worden. In elke coalitie moet je nemen en geven, maar dit gaat wel erg ver.
  Toch wil ik dit college veel succes wensen en veel wijsheid in deze barre tijden zoals ze dat steeds zelf aangeven. Gisteravond is het woord vertrouwen heel vaak genoemd en ik hoop dat dit niet beschaamd wordt, want Zwolle heeft een goed bestuur nodig en dat bestuur heeft de Zwollenaren nodig
  Wichert aan het Rot  Maak melding

 103. @Wichert ; mooi stuk.

  Een vraag aan iedereen:

  Wichert, misschien een idee om dit log regelmatig te verrijken met een “colum”, waarin je jouw hartstochtelijke betrokkenheid laat spreken?


  Maak melding

 104. drama123 bedankt voor je compliment,maar ik ben bang dat als ik een column zou schrijven mij verweten wordt dat ik alles door een Swollwacht bril zal zien,alhoewel ik voor mijzelf gewoon altijd reageer hoe ik iets voel , ook al zou dat onze eigen fraktie niet goed uitkomen,ben soms wel eens wat te impulsief.Dat ik hartstochtelijk betrokken ben kan ik echter niet ontkennen.Vooral onrecht kan ik absoluut niet tegen.Vanaf 26-04 ben ik Burgerraadslid en zal mij vooral bezig houden met vrijwilligerswerk,Welzijn ouderen en gezondheid.


  Maak melding

 105. Maar té goed?
  Je zou onze welvaart meer willen delen met mensen in deze wereld die het een stuk minder hebben?
  Jij zou willen dat het minder ging?

  @ Dick:
  Nee ik bedoel dat jij ook hard aan de bak moet, zodat je niet iedere seconde wat kunt posten. Probeer anders Twitter eens. Da’s speciaal voor jou uitgevonden.


  Maak melding

 106. Tsja, iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen werk. Het interesseert me niet wat jij doet, het gaat jou ook niet aan wat ik doe. Maar wees gerust, heb de zakies vanmorgen weer goed op de rails gehouden. Bemoei je je vaker met andermans zaken? Jammer dat ik dacht enige solidariteit met mensen die het minder hebben, te lezen in je post.

  Leuk dat je met me meedenkt, maar dat is absoluut niet nodig. Twitter ze.


  Maak melding

 107. Neerlands bekend-blond:

  En zo zit je dan, op een doordeweekse middag, ineens over het tapijtje van Daphne Deckers na te denken.
  Je ziet het steeds vaker: tijdschriften met een uitklapcover waarop een groepje mensen, meestal vrouwen in avondkleding, poseert. Vaak leunt op dit soort covers bij wijze van speelsheid een van de modellen op een huishoudladder.

  Zo??n cover heeft het blad Beau Monde deze week, met het thema blond. Tien beroemde Nederlandse blondines staan erop, en maar liefst twee huishoudladders. Het zijn onder anderen de quintessential blondine Anita Witzier, Estelle Gullit, Daphne Deckers en Fatima Moreiro de Melo, die heel klein lijkt en 12 jaar oud, maar dat komt doordat ze op een nogal ongunstige plek staat, namelijk naast de ladder met Anouk Smulders erop.

  Het blad belooft ??álles?? te bevatten over ??de fun, de voordelen, maar ook de tragiek van het blonde meisje??. Meteen kopen, dacht ik. Normaal koop ik Beau Monde alleen voor in het vliegtuig, maar door Eyjafjallajökull ga ik misschien toch nooit meer vliegen.

  Bovendien is Beau Monde een van de best gemaakte bladen van Nederland. Iedereen is mooi in Beau Monde, of in ieder geval behangen met zoveel juwelen dat het afleidt. En door het hele blad heen wordt één journalistieke toon gebezigd: die van een oudere, lichtelijk valse nicht die met alle Estelle Gullits van Nederland bevriend is en opereert in een wasem van champagne. Maar goed, de tragiek van het blonde meisjeOverigens zou een Beau Monde-medewerker nooit reppen van champagne, maar altijd van bubbels.

  Een Beau Monde-verslaggever stelt ook, zonder met zijn ogen te knipperen, aan Tatjana Simic de volgende interviewvraag: ??O, vertel, wat is jouw duistere geheim??? En daar gaat Tatjana dan nog op in ook. (Haar duistere geheim is dat niemand weet wie ze echt is.)

  Maar goed, de tragiek van het blonde meisje. Tien blondjes werd hierover het vuur na aan de schenen gelegd. De tragiek van het blonde meisje is, aldus Estelle Gullit, dat vrouwelijke parkeerwachters het altijd op je gemunt hebben. Een ander tragisch feit is dat blond zijn na je 35ste gecompliceerder wordt, zegt Daphne Deckers. Zij houdt zich vast aan de oude wijsheid: ??Vrouwen boven de 35 moeten niet porn*blond willen zijn.?? Daphne houdt zich overigens ook aan een andere stelregel: ??Ik vind niet dat de gordijnen met het tapijtje moeten matchen.??
  En zo zit je dan, op een doordeweekse middag, ineens over het tapijtje van Daphne Deckers na te denken. Zo??n blad is Beau Monde.


  Maak melding

 108. Inderdaad Joppuh…De kk voor je beker: Forza Brazilië!

  De houten palen zijn ook wel aardig 😉 Ongetwijfeld die Regterschot van De Tuinders. Ook van bargeneuzel in De Swollenaer. Al is dat niet meer geloof ik. Zal ie ook wel bijdragen aan dat inside-roddel-rubriekje. Deze foto doet ie goed 😀

  Zwolle houdt t oldskool


  Maak melding

 109. De bieb in de a landen gaat tijdelijk dicht , want deze wordt net zo mooi als die in Zuid.
  Alleen jammer dat je dan de boeken niet meer kunt vinden.
  Maar mooi istie


  Maak melding

 110. @ Dineke ben het met je eens, kreeg afgelopen week een uitnodiging om mee te doen aan een soort gebruikerspanel vanavond van 18.00 tot 20.00 uur bij de bieb in ZZ. Doordat ik op dinsdag werk was dit voor mij niet haalbaar. Heb nog wel gevraagd of e.e.a ook schriftelijk kon, maar helaar was die mogelijkheid er niet. Ben benieuwd of meer mensen in Zuid, die wel mee deden vonden dat de boeken moeilijk te vinden zijn.


  Maak melding

 111. Ingezonden:

  Zaterdagmorgen rond 10.00 uur in de bocht va de Zwartewaterallee/Ceintuurbaan richting A28. Werd mijn vrouw (in ouder type Donkerblauwe Audi Avant) rechts ingehaald door een licht kleurige Ford Mondeo (ook van ouder type). Deze bestuurder haalde haar rechts in en gooide de auto voor de onze en ging direct op de rem staan. Na dit ongeval werd mijn vrouw beledigd en bedreigd door de twee inzittenden van de Mondeo. Heeft u iets gezien? Zou u mij een mailtje willen sturen of willen bellen?
  email: avisscher@home.nl

  Tevens willen mijn vrouw en ik de vriendelijke meneer bedanken voor zijn hulp om de gevarendriehoek neer te zetten (met gevaar voor eigen leven) en het haar naar huis te laten bellen.


  Maak melding

 112. @ Appie, toch wel aanwezig vanavond?
  ———————————————-
  Voor morgen schijnen er ook nog kaartjes te zijn:

  Lezing over voetbal in Zwolle in HCO

  maandag 22 maart 2010
  Zwolle – Dit voorjaar organiseert het Historisch Centrum Overijssel(HCO) twee lezingen over de geschiedenis van voetbal. Eén daarvan gaat over het Zwolse voetbal.
  Medewerkers van het Historisch Centrum Overijssel: Ester Smit en Roland de Jong vertellen het verhaal over de geschiedenis van het Zwols voetbal doormiddel van films en foto??s uit de collectie van het HCO. De lezing wordt donderdagavond 22 april om 20.00 uur gehouden in het HCO. Reserveren is niet nodig en de toegang is gratis.  Maak melding

 113. M?ge allemaal, stonden hier 2 mensen voor de deur van vitens om het water af te sluiten ivm onbetaalde rekeningen. Ik dr op af bleek dat ze 2 straten verderop moesten wezen! Je zou maar niet thuis geweest zijn zeg. Nu een boze mail naar vitens schrijven.


  Maak melding

 114. Dat is een optie dick 😀 Maar het is toch van de zodde dat ze niet even de straatnaam goed nakijken? Oke het zijn hier allemaal pr. straten maar tussen Beatrix en Juliana dat verschil zie je toch? Ik ben met ze mee gelopen naar het straatbordje en hem er op gewezen een ander was al aan het graven!!!!!!!!!


  Maak melding

 115. Bericht door Marcello, op 21 april 2010 om 10:06
  Flitser op de A28 bij Meppel – Zwolle -hmp. 108.0, Knooppunt Lankhorst, lasergun.

  O o…. Ik had vanochtend aardig de snelheid erin in de andere richting!

  Maar dat was rond 7 uur al.

  Ik moet zeggen, dat ik AAAARDIG op schema lag en ik op een goede tijd afstevende…ware het niet dat ik een lekke band kreeg en met gepaste snelheid de snelweg moest verlaten 🙁


  Maak melding

 116. Hahaha Derk, mooi laten graven die watermanipulator. Zit je al van de werkelijkheid afgesloten in Genemuiden, willen ze je water ook nog eens afsluiten. Alles wat je aan de deur krijgt is lelijke kerels met een grote schop >:( Denk dat je het nog niet zo erg had gevonden als er ineens een WATERnimf aanbelde.


  Maak melding

 117. @Dick 9.12 Ja zeker; voetbaltas staat al klaar en direct als zoonlief uit school is gaat het richting Nijkerk (met een korte stop bij De Siggels).
  Ik hoop dat ze net zo spelen als afgelopen zaterdag, dan komt het helemaal goed en kunnen we vanavond een feestje bouwen. :D:D:D


  Maak melding

 118. @Derk ; als ’t noggus voorkomt en je bent thuis: eerst laten graven, en dan, op ’t diepste punt de heren fijntjes wijzen op een foutje.8)


  Maak melding

 119. Bericht door dick, op 21 april 2010 om 09:28
  Goeiemorgen Tim, er is weer een mogelijkheid om één of meer stemmen uit te brengen….zie topic “Nominatie….”

  waar?


  Maak melding

 120. @ Tim, oeps ff kopiëen. Met een link krijg je al mijn gegevens mee:

  Boven de Top-10 onder het woordje “hier”. Nr. 3 zou eigenlijk nummer 1 moeten zijn:

  Nominatie Desespereert Nimmer beste sportboek 2009
  dinsdag 20 april 2010
  Zwolle – Desespereert Nimmer, het boek over de historie van FC en PEC Zwolle maakt bij de verkiezing van beste sportboek van 2009 een goede kans op de publieksprijs. Het boek staat in de top 10 en de onderlinge verschillen zijn volgens de organisatoren klein.

  De geschiedenis van het betaald voetbal in Zwolle. In 1977 vertrekt een groen-witte karavaan bussen en auto??s vanuit Zwolle naar Nijmegen. In totaal willen ruim 12.000 supporters de bekerfinale tussen PEC Zwolle en FC Twente bijwonen. ⤽Iedere keer als ik met de auto de Rijnbrug bij Arnhem oversteek, zie ik die lange stoet weer voor me, het was een sliert van wel 120 bussen⤝, vertelt oud-speler Klaas Drost. De bekerfinale gaat verloren, maar de supporters zijn toch apetrots op hun club. Ruim dertig jaar later knokt FC Zwolle met man en macht voor de terugkeer naar het hoogste niveau. Wat is er in de tussentijd gebeurd?

  Het jaar 2010 is een mijlpaal voor het Zwolse voetbal. FC Zwolle bestaat twintig jaar en het is precies honderd jaar geleden dat voorganger PEC werd opgericht. Zwolsche Boys heeft onlangs zijn negentigste verjaardag gevierd. Desespereert nimmer gaat over de ups en downs van het Zwolse profvoetbal vanaf 1954. Vele coryfeeën vertellen over hun tijd in Zwolle, zoals Co Adriaanse, Ron Jans, Johan Derksen, Rinus Israël, Johnny Rep en natuurlijk Fritz Korbach. Ook echte Zwolse helden komen aan het woord, zoals Leo Koopman, Ben Hendriks, René IJzerman en Henk Timmer.

  ⤽Over het wel en wee van het Zwolse profvoetbal, over al diegenen die daarin een rol speelden, leest u anekdotes en avonturen in dit prachtige boek. Want je hoeft de Europacup niet te winnen om een boeiend tijdsbeeld over voetbal te componeren.⤝ Johan Derksen, hoofdredacteur Voetbal International.

  Auteur: Friso Schotanus
  Prijs: ?? 22,17 excl. btw / ?? 23,50 incl. btw
  ISBN: 978-90-5472-116-1

  Geef dit boek het beslissende zetje en stem hier op Desespereert nimmer.

  De huidige top 10:

  1. Karl Vannieuwkerke – Merckxissimo

  2. Menno Haanstra – Jan Ykema. Pikstart, verslaving en comeback van een hypersprinter

  3. Friso Schotanus – Desespereert Nimmer

  4. Wilfried de Jong – De man en zijn fiets. Wielerproza

  5. André Stuyfersant – Flirt met de dood

  6. M. Dubach en A. Renders – Mijn PSV DNA. Het ultieme clubgevoel

  7. Joop Holthausen – Fedor. Eenzaamheid in de school van het genie

  8. Gerrit-Jan van Heemst – De dag van Pim en Pierre. Het verhaal achter de UEFA Cupwinst van Feyenoord

  9. Job van Schaik – Hardloper Huizenga. Het verhaal van een vergeten wonderatleet

  10. Nico Dijkshoorn – De tranen van Kuif den Dolder

  Het boek is uiteraard ook nog steeds te koop! Interesse? Klik hier om online te bestellen.  Maak melding

 121. Goedemiddag weblog vrienden!!

  Na maar 6,5 uur vertraagd te zijn, zijn wij weer zuruck in die Heimat:P

  Vanmorgen om kwart voor 8 zijn wij geland op Schiphol! Wij waren de eerste transavia vlucht die gewoon naar Amsterdam vloog. Gisteravond om half 8 ging er een vlucht ( met reizigers die eigenlijk afgelopen zaterdag al terug hadden gemoeten) naar Barcelona, die mensen moesten daar overnachten en werden dan deze morgen met de bus naar Nederland gebracht. Zij zijn dus nu nog onderweg:o

  We hebben een lekkere vakantie gehad met goed eten en geen last van russen maar zo enkel is van duitsers, die zijn daar nog meer dan engelsen in Spanje en Turkije;D;)

  Dick ik stuur jou een mail ( misschien niet vandaag ) met onze ervaringen en meningen over Hurghada.

  Het begint me een beetje wazig te worden, ben al sinds gistermorgen 6.15 uur wakker:o


  Maak melding

 122. Natascha, fijn dat je nauwelijks last hebt gehad van De Aswolk. We waren hier al wel benieuwd hoe het je zou vergaan. Welkom terug!


  Maak melding

 123. Ik moet eerlijk bekennen Appie, ik begon hem maandag toch wel een beetje te knijpen…

  Het is altijd heerlijk om op vakantie te gaan maar ook weer goed om terug te zijn! Dank u!

  Avatar foto is foto vanaf m’n strandbed, me strandbed stond nog geen 20 meter vanaf onze kamer:D


  Maak melding

 124. Bedankt alvast

  Dick ik stuur jou een mail ( misschien niet vandaag ) met onze ervaringen en meningen over Hurghada.

  Ga maar lekker pitten…kom je nog goed mee weg: 6,5 uur vertraging!


  Maak melding

 125. @ Natascha, Derk heeft nog geregeld contact met hem, misschien dat hij jou en ons, nadat hij zijn spuit heeft gehad een beetje kan bijpraten.Hoe het met Koko gaat.


  Maak melding

 126. Natascha je bent goed weggekomen ,vrienden van mij zitten in portugal die zouden zondag terug komen en dat wordt nu vrijdag,welkom terug


  Maak melding

 127. Bericht door dick, op 21 april 2010 om 15:02
  @ Tim, oeps ff kopiëen. Met een link krijg je al mijn gegevens mee:

  Boven de Top-10 onder het woordje “hier”. Nr. 3 zou eigenlijk nummer 1 moeten zijn:

  woha?


  Maak melding

 128. een goeie bekende van verdieping (een flying blue platinum member) kon ongestoorde op het bovenste deck van een cargoflight uit bangkok naar amsterdam vliegen. geen vuiltje aan de lucht en het hele buisuness gedeelte zat vol met passagiers.


  Maak melding

 129. Het is echt chaos Wichert, succes/sterkte voor je vrienden…. We zijn echt erg gelukkig geprijst dat het zo is verlopen.

  Zag zondag op de wereldomroep een vrouw in China, ze kon niet eerder dan 3 mei een vlucht krijgen en er werden maar 3 dagen vergoed.

  Bij ons zijn de gestrandde reizigers zelf aan het onderhandelen geweest om tegen gereduceerd tarief langer te kunnen verblijven. Oad daarentegen hebben ze niet zo heel veel van gehoord, ze zijn niet eens even langs de mensen gegaan om te kijken of iig gewoon even een belletje of smsje. Ik had dat niet verwacht. Ik bedoel, je kan hier niemand de schuld in de schoenen schuiven, je kan elkaar hoogstens even aanhoren en steunen maar dat gevoel was er totaal niet

  Het is echt voor iedereen een trieste situatie.

  @Ingrid, oke ik wacht geduldig af.


  Maak melding

 130. Oei verhaal van Koko is zeer complex maar komt er op neer dat die een naald ter dikte van een breinaald in zijn rug heeft gekregen die direct in de zenuwbaan spuit. Vooraf moest alles met electra verdoofd en de beknelling opgezocht worden. Zo’n prik mag max 4x per jaar maar hij had nu zo’n pijn dat die gevraagd heeft of het nu ook kon. Daar moest die dan wel helemaal voor naar Nijmegen of Arnhem.

  Ik neem mijn petje af voor Koko die man heeft heel wat meegemaakt zou net voor zijn eigen gaan beginnen en toen kreeg die dit waardoor hij aan bed gekluisterd is en in de rolstoel zit. Je hele leven ( en dat van vrouw en kinderen) staat ineens op de kop. Knap dat je dan nog altijd positief kan zijn en vol humor

  Maar in ieder geval is door die spuit nu dus de pijn even weg/minder


  Maak melding

 131. @ Tim,16:34;

  Op het topic….Nominatie Desespereert Nimmer beste sportboek 2009
  dinsdag 20 april 2010

  Zwolle – Desespereert Nimmer, het boek over de historie van FC en PEC Zwolle maakt bij de verkiezing van beste sportboek van 2009 een goede kans op de publieksprijs. Het boek staat in de top 10 en de onderlinge verschillen zijn volgens de organisatoren klein.

  De geschiedenis van het betaald voetbal in Zwolle. In 1977 vertrekt een groen-witte karavaan bussen en auto??s vanuit Zwolle naar Nijmegen. In totaal willen ruim 12.000 supporters de bekerfinale tussen PEC Zwolle en FC Twente bijwonen. ⤽Iedere keer als ik met de auto de Rijnbrug bij Arnhem oversteek, zie ik die lange stoet weer voor me, het was een sliert van wel 120 bussen⤝, vertelt oud-speler Klaas Drost. De bekerfinale gaat verloren, maar de supporters zijn toch apetrots op hun club. Ruim dertig jaar later knokt FC Zwolle met man en macht voor de terugkeer naar het hoogste niveau. Wat is er in de tussentijd gebeurd?

  Het jaar 2010 is een mijlpaal voor het Zwolse voetbal. FC Zwolle bestaat twintig jaar en het is precies honderd jaar geleden dat voorganger PEC werd opgericht. Zwolsche Boys heeft onlangs zijn negentigste verjaardag gevierd. Desespereert nimmer gaat over de ups en downs van het Zwolse profvoetbal vanaf 1954. Vele coryfeeën vertellen over hun tijd in Zwolle, zoals Co Adriaanse, Ron Jans, Johan Derksen, Rinus Israël, Johnny Rep en natuurlijk Fritz Korbach. Ook echte Zwolse helden komen aan het woord, zoals Leo Koopman, Ben Hendriks, René IJzerman en Henk Timmer.

  ⤽Over het wel en wee van het Zwolse profvoetbal, over al diegenen die daarin een rol speelden, leest u anekdotes en avonturen in dit prachtige boek. Want je hoeft de Europacup niet te winnen om een boeiend tijdsbeeld over voetbal te componeren.⤝ Johan Derksen, hoofdredacteur Voetbal International.

  Auteur: Friso Schotanus
  Prijs: ?? 22,17 excl. btw / ?? 23,50 incl. btw
  ISBN: 978-90-5472-116-1

  Geef dit boek het beslissende zetje en stem hier (klikken!) op Desespereert nimmer.

  De huidige top 10:

  1. Karl Vannieuwkerke – Merckxissimo

  2. Menno Haanstra – Jan Ykema. Pikstart, verslaving en comeback van een hypersprinter

  3. Friso Schotanus – Desespereert Nimmer

  4. Wilfried de Jong – De man en zijn fiets. Wielerproza

  5. André Stuyfersant – Flirt met de dood

  6. M. Dubach en A. Renders – Mijn PSV DNA. Het ultieme clubgevoel

  7. Joop Holthausen – Fedor. Eenzaamheid in de school van het genie

  8. Gerrit-Jan van Heemst – De dag van Pim en Pierre. Het verhaal achter de UEFA Cupwinst van Feyenoord

  9. Job van Schaik – Hardloper Huizenga. Het verhaal van een vergeten wonderatleet

  10. Nico Dijkshoorn – De tranen van Kuif den Dolder

  Het boek is uiteraard ook nog steeds te koop! Interesse? Klik hier om online te bestellen.

  ====

  Succes
  😉


  Maak melding

Reageer