Al 65 jaar een paar

Zwolle – De heer en mevrouw Van Tongeren – Nikitina zijn op zondag 18 april 2010 65-jaar getrouwd. Zij werden vandaag al flink in de bloemetjes gezet. De heer W.H. van Tongeren is geboren in Zwolle op 2 september 1919. Mevrouw L.P. van Tongeren – Nikitina is op 8 september 1924 geboren in Shostka (Rusland-Oekraïne). De heer en mevrouw Van Tongeren – Nikitina hebben elkaar ontmoet in een werkkamp tijdens de oorlog in Duitsland,en zijn getrouwd in Eschenstruth omdat mevrouw anders niet mee mocht naar Nederland. Het echtpaar heeft 3 zonen, 8 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen.

17-04-2010_echtpaar_van_tongeren_65jr_huwelijks-jubileum_2.jpg

De heer Van Tongeren is onder andere werkzaam geweest bij boekbinderij De Ruiter en ruim 25 jaar bij Stork Werkspoor Diesel als machinebankwerker. Mevrouw Van Tongeren – Nikitina is werkzaam geweest in de Isala klinieken als gastvrouw in het zusterhuis. Het echtpaar heeft altijd in Zwolle gewoond en woont nu ook nog geheel zelfstandig en beiden zijn redelijk gezond. De heer van Tongeren puzzelt veel en kijkt graag tv. Mevrouw luistert, gezien haar beperkte gezichtvermogen, graag naar spannende boeken.

17-04-2010_echtpaar_van_tongeren_65jr_huwelijks-jubileum_3.jpg

17-04-2010_echtpaar_van_tongeren_65jr_huwelijks-jubileum_1.jpg

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Wil het echtpaar van Tongeren hierbij van harte feliciteren en hoop dat ze nog vele jaren in goede gezondheid zullen samen zijn.


    Maak melding

  2. Als grootouders van Sem en Julia feliciteren wij de OVERgrootouders van deze twee kinderen van harte met dit bijzondere moment. Het is weinigen gegeven zolang samen te zijn en dan nog wel met zo’n bijzondere (oorlogs)achtergrond.
    Wij hebben gehoord dat het een prachtdag was. Nog meer prachtdagen samen toegewenst!


    Maak melding

Reageer