Berkum kan weer winnen

Zwolle – Berkum heeft na vijf nederlagen op rij eindelijk weer eens punten behaald. Tegen ACV, dat net als Berkum verre van compleet was, werd een ruime overwinning geboekt. Berkum kwam snel op voorsprong na goed doorgaan van Georgie Huisman. Vanuit een moeilijke hoek krulde Huisman vervolgens de bal knap tegen het net. Na onoplettend in de Berkum verdediging kwam ACV met een geweldig afstandschot langzij.

ACV had tot de rust een licht overwicht, echter ging Berkum de rust in met een voorsprong. Na een goede loopactie en dito voorzet van Pascal Diender, was het voor Chris van der Meulen niet moeilijk de 2-1 op het scorebord te zetten. ACV begon na rust goed aan de tweede helft. Berkum werd teruggedrukt maar heeft dan altijd nog haar snelle spitsen. Na een goede dieptebal van Diender kon Jean Paul Ndizeye terugleggen op Chris van der Meulen. Vol overtuiging schoot hij zijn tweede van de middag tegen de touwen. Daarmee was de koek voor Berkum nog niet op, want ook Georgie Huisman mocht zijn tweede treffer van de middag noteren. Door de overwinning neemt Berkum voorzichtig afscheid van de onderste plekken.

Score verloop:

7.            Georgie Huisman                1-0
25.          Jan Borghuis                             1-1
41.          Chris van der Meulen                2-1
64.          Chris van der Meulen                3-1
78.          Georgie Huisman                4-1

 Scheidsrechter: De heer A. Th. De Witte

 Toeschouwers: 700

Gele kaart: Hermsen (Berkum).

Opstelling v.v. Berkum:
Mathijs Bouwhuis, Dennis Horstman (43. Hiro Gnanapragassam), Bouwe Zonnenberg , Edmund Mijnheer, Jeffrey Pohowainjaan (70. Martin de Roo), Pascal Diender, Leonard de Jong, Felix Hermsen, Jean Paul Nidzeye, Chris van der Meulen, Georgie Huisman (82. Randy van der Weide).

Opstelling ACV:
Groothof, Springer, Van Dalen, Borghuis, Metz (46. Hooiveld), Rozema (45. Westerveen), Huizinga, Schreuder, Ties (Hidding), Marring, Korenhof.

Métier Man of the Match: Chris van der Meulen

Artikel delen:

Reageer