Landstede Volleybal huldigt vijf kampioenen

Zwolle – Het volleybalseizoen loopt ten einde. Met vijf kampioensteams kan Landstede Volleybal/VCZ terugkijken op een zeer geslaagd seizoen. Op zaterdag 24 april worden alle kampioenen gehuldigd tijdens het eindfeest.

Vooral de jeugd heeft goed gepresteerd. Zowel Meisjes C1 als Jongens C1 en Meisjes A1 zijn kampioen geworden in de regio topklasse. Hen wacht op 29 mei nog de Nationale Gesloten Club Kampioenschappen. Bovendien spelen Jongens C1 en Jongens B1 op 15 mei om de eerste plaats tijdens de finale van de Nationale Open Club Kampioenschappen in Apeldoorn. Jongens B1 leverde eveneens een opmerkelijke prestatie met een tweede plaats in de nationale jeugdcompetitie.

Heren 8 is kampioen geworden in de 4e klasse, en komt derhalve volgend seizoen uit in de 3e klasse. Het kampioenschap van Heren 4 is wel het meest uitzonderlijk. Drie seizoenen geleden speelden zij nog 1e klasse. Na kampioen te zijn geworden in de 1e klasse, hebben zij een heel goed seizoen gedraaid in de promotieklasse, waardoor zij vervolgens promoveerden naar de 3e divisie. Dit jaar zijn zij wederom kampioen geworden in hun klasse. Volgend jaar speelt Heren 4 van Landstede Volleybal dus in de landelijke 2e divisie. Een heel bijzondere prestatie!

Heren 3 kan nog regionaal bekerkampioen worden tijdens de bekerfinale op 24 april aanstaande.

Artikel delen:

Reageer