Selectie voor dameselftal FC Zwolle

Zwolle – FC Zwolle speelt met ingang van het voetbalseizoen 2010-2011 in de Eredivisie Vrouwen. Maandagavond vond een selectieavond plaats voor het dameselftal van FC Zwolle.
19-04-2010_training_damesvoetbal_4.jpg
De competitie zal uit acht clubs bestaan, waarbij FC Zwolle op dit moment als enige Betaald Voetbal Organisatie uitkomt in de Jupiler League. Door de deelname van FC Zwolle aan de Eredivisie Vrouwen ontstaat een breder topsportplatform voor talentvolle speelsters en daarmee een sterkere competitie. FC Zwolle, Landstede en Be Quick '28 hebben een basis gevormd om het vrouwenvoetbal bij FC Zwolle een unieke en structurele vorm te geven. FC Zwolle heeft als doelstelling om het vrouwenvoetbal naar een hoger niveau te brengen. Tevens biedt FC Zwolle de vrouwelijke voetbaltalenten uit de regio Zwolle de mogelijkheid op het hoogste niveau te acteren. Om bovengenoemde doelstelling te verwezenlijken willen de partijen het merendeel van de selectie uit regionale speelsters laten bestaan.
19-04-2010_training_damesvoetbal_2.jpg
19-04-2010_training_damesvoetbal_3.jpg

19-04-2010_training_damesvoetbal_6.jpg

19-04-2010_training_damesvoetbal_5.jpg

19-04-2010_training_damesvoetbal_1.jpg

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Ik hoop echt dat dit lukt, zal goed zijn voor het zwolsche voetbal in zijn geheel.
  Meiden heel veel succes
  8)

 2. Wat een lelijke sfeerloze betonnen grafbak is dat "stadion" toch. Een gemiste kans!>:(

 3. hey Joppe,

  Ik neem aan dat je ook niet in het mooie stadion komt.
  Blijk maar lekker weg zonder jou is het een stuk gezelliger in het stadion……..

 4. Nou John, heb 't maar lekker gezellig dar dan. Als ik niet mijn mening mag geven blijf ik inderdaad graag weg. Ieder zijn mening, als jij het een mooi stadion vind met veel sfeer mag je dat zelf weten, zal ik je er niet zo zuur op aanspreken als jij dat nu deed.

 5. Er is niks mis mee inderdaad, maar er is ook niets goeds aan. Helemaal de FC knudde die daar 'voetballen'.

 6. Volgens mij gaat het hier over het vrouwenvoetbal en het is prachtig dat zwolle dit gaat doen volgend jaar!!

 7. Het stadion is inderdaad niets, veel te groot zit altijd half vol >:(of half leeg hoe je het maar bekijkt, maar misschien kan het damesvoetbal daar verandering in brengen:D ik wens de zwolse ???? dames veel succes met hun competitie!!

 8. BeQuick dames bovenaan in hoofdklasse. Met nog 2 wedstrijden te gaan en 1 punt voorsprong op nr 2 lonkt het kampioenschap.

 9. komende zaterdag spelen de dames om 16.15 uur thuis tegen rktsv uit kerkrade (huisige nummer 5 kan ook nog kampioen worden) een spannende wedstrijd waarin beide teams voor de 3 punten zullen gaan

  komt allen, de peperbussen kunnen jullie steun goed gebruiken

Reacties zijn gesloten.