Selectie voor dameselftal FC Zwolle

Zwolle – FC Zwolle speelt met ingang van het voetbalseizoen 2010-2011 in de Eredivisie Vrouwen. Maandagavond vond een selectieavond plaats voor het dameselftal van FC Zwolle.
19-04-2010_training_damesvoetbal_4.jpg
De competitie zal uit acht clubs bestaan, waarbij FC Zwolle op dit moment als enige Betaald Voetbal Organisatie uitkomt in de Jupiler League. Door de deelname van FC Zwolle aan de Eredivisie Vrouwen ontstaat een breder topsportplatform voor talentvolle speelsters en daarmee een sterkere competitie. FC Zwolle, Landstede en Be Quick ’28 hebben een basis gevormd om het vrouwenvoetbal bij FC Zwolle een unieke en structurele vorm te geven. FC Zwolle heeft als doelstelling om het vrouwenvoetbal naar een hoger niveau te brengen. Tevens biedt FC Zwolle de vrouwelijke voetbaltalenten uit de regio Zwolle de mogelijkheid op het hoogste niveau te acteren. Om bovengenoemde doelstelling te verwezenlijken willen de partijen het merendeel van de selectie uit regionale speelsters laten bestaan.
19-04-2010_training_damesvoetbal_2.jpg
19-04-2010_training_damesvoetbal_3.jpg

19-04-2010_training_damesvoetbal_6.jpg

19-04-2010_training_damesvoetbal_5.jpg

19-04-2010_training_damesvoetbal_1.jpg

Artikel delen:
Reacties 11
 1. hey Joppe,

  Ik neem aan dat je ook niet in het mooie stadion komt.
  Blijk maar lekker weg zonder jou is het een stuk gezelliger in het stadion……..


  Maak melding

 2. Nou John, heb ’t maar lekker gezellig dar dan. Als ik niet mijn mening mag geven blijf ik inderdaad graag weg. Ieder zijn mening, als jij het een mooi stadion vind met veel sfeer mag je dat zelf weten, zal ik je er niet zo zuur op aanspreken als jij dat nu deed.


  Maak melding

 3. Het stadion is inderdaad niets, veel te groot zit altijd half vol >:(of half leeg hoe je het maar bekijkt, maar misschien kan het damesvoetbal daar verandering in brengen:D ik wens de zwolse ???? dames veel succes met hun competitie!!


  Maak melding

 4. komende zaterdag spelen de dames om 16.15 uur thuis tegen rktsv uit kerkrade (huisige nummer 5 kan ook nog kampioen worden) een spannende wedstrijd waarin beide teams voor de 3 punten zullen gaan

  komt allen, de peperbussen kunnen jullie steun goed gebruiken


  Maak melding

Reageer