Liberator Outdoor gaat door!

Zwolle – In eerdere berichten in de media is gesuggereerd dat Liberator Outdoor op 5 mei op het Rodetorenplein in Zwolle mogelijk niet zou doorgaan in verband met het niet kunnen garanderen van de veiligheid in de toestroom van bezoekers.

liberator.jpg

In een goed gesprek heeft de gemeente Zwolle bij de organisatie aangegeven dat zij zich zorgen maakt over de aantallen bezoekers die er op Liberator af kunnen komen.  Door het introduceren van guarantee tickets á €10,00 die vooraf verkocht worden kan Liberator Outdoor toch doorgaan. Het bedrag van je entree ticket krijg je bij de ingang terug in consumptiemunten. De consumptiemunten kunnen zowel voor drank als eten worden ingewisseld. Op deze manier wil de organisatie het gratis toegankelijke karakter van Liberator behouden. Het maximum aantal bezoekers is vastgesteld op 4000.

Dus wil je verzekerd zijn van toegang tot Liberator Outdoor koop dan je tickets via de website van High Energy Events, Paylogic en alle Primera winkels. Aan de deur zullen ook kaarten verkocht worden tot dat de 4000 kaarten in totaal verkocht zijn. Voor Queendance op koninginnenacht én Koninginnedag zijn géén guarantee tickets nodig.

De organisatie heeft in overleg met Paylogic kunnen afspreken dat de kaarten die via de site www.highenergyevents.nl en via www.paylogic.nl gekocht worden maar met een extra éénmalige superlage fee van €1,00 belast worden. Kaarten via de Primera winkels gekocht kennen een fee van €1,99. 

High Energy Events wil naast een gratis feest voor Hardstylerz zijn bezoekers ook bewust maken van de geschiedenis en de risico’s die er maatschappelijk zitten in het buitensluiten van bepaalde bevolkingsgroepen zoals in de tweede wereld oorlog gebeurde. “Freedom of thougt en freedom of mind” is het onderliggende thema.

Hieronder presenteren wij onze Liberators 2010:

Blockside is addicted to bass en dat zal hij het Liberator publiek laten horen! Hij staat bekend om zijn lekkere harde sets! D’STylerz, Justin en Johan produceerden in 2008 “Just a Freak”.Deze track werd uitgebracht op Torque Beats. Als echte Hardstyle Freaks zullen zij tekeer gaan op 5 mei. In deze regio zijn zij daarna pas weer te horen op 3 juli op Ground Zero.

Zoals veel dj’s in de Hardstyle scéne is Dozer, “the man with the shaved head and the funny glasses”, niet alleen dj, maar ook producer. In 2008 zette hij Nature One op z’n kop met een brute Hardstyle set. Ook stond hij achter de decks in club Matrixx, Nijmegen.

High Energy Events heeft een scherp oog voor talent en daarom boekten wij Dj Low-E. Hij is een opkomend talent die sinds 2008 zijn producties neerzet. Solutio heeft op Megabase al laten zien een natuurtalent te zijn. Wij kunnen van hem dan ook een vette en rauwe Hardstyle set verwachten.The I’s staat bekend om zijn underground influenced Hardstyle. Ook hij heeft op Megabase de trommelvliezen van de bezoekers op scherp gezet!

Zentiments begon na een paar sets op verschillende internet radiostations naam te krijgen in de hardstyle scene.  Zentiments begon de zomer van 2009 met verschillende releases als, Twisted Vision en In the Game. Beiden werden gedraaid door ondermeer Dozer, Tatanka en Deepack. De beste beschrijving van hun optredens is een energiek en beukend spektakel. Ze zetten de dansvloer op zijn kop. Op defqon 1 in 2008 werd één van de vetste sets neergezet door Alphaverb met Bazz Implant Live. Alphaverb is naast dj. ook een gerenommeerde producer en zal ons vast ook op zijn eigen vette tracks trakteren! Twee vrienden uit Haarlem vormen samen de Bass Modulators. Onder andere op Q-base en Emporium hebben zij laten horen dat zij behoren tot de A-class Hardstyle acts. Samen met Brainkicker produceerden zij onder andere de bekende Hardstyle track “Ring that Shit”.

MC Rems is de host van de eerste editie van Liberator outdoor.

Artikel delen:
Reacties 35
 1. Ik woon op een steenworrp afstand van deze plek en wordt nu drie keer binnen 6 dagen ernstig gedupeerd door het lukraak toekennen van vergunningen aan de lawaaiterroristen, waarbij de overlast voor de direct betrokkenen, en daarmee belanghebbenden, niet wordt meegewogen in de toekenning.
  Het recht op bezwaar aantekenen om daarmee enige mate van invloed te hebben is slechts een formaliteit die in de praktijk al zo vaak een wassen neus is gebleken.

  Als minderheid valt nauwelijks op te boksen tegen de belangen van het verweven bolwerk dat het commerciële bedrijfsleven en de lokale overheid samen vormen. Voor hen is de zomer om binnen te lopen, terwijl ik me binnen moet opsluiten of erger, ver weg moet vluchten.
  Dat laatste zal ik dan maar weer doen, anders wordt ik toch voor zeurder uitgemaakt.


  Maak melding

 2. Ik zal het dan maar even zeggen: daar kun je natuurlijk rekening mee houden als je in de binnenstad gaat wonen! Als je rust wil denk ik dat er betere stekken zijn om te wonen dan in de binnenstad van Zwolle.

  waarbij de overlast voor de direct betrokkenen, en daarmee belanghebbenden,

  Deze snap ik niet. Hoezo ben je “belanghebbend” als je overlast hebt?


  Maak melding

 3. Het belang dat je hebt is geen (extreme) overlast te ondervinden. Lijkt me toch duidelijk. Wonen in de binnenstad geeft soms overlast en dat is prima, maar drie housefeesten binnen zes dagen, in totaal zo’n 25 uur) vind ik wel een beetje veel van het goede. Aan omwonenden is niets gevraagd en decibelnormen zijn subjectief en voorzover controleerbaar alleen maar ingesteld om “zeurders” monddood te maken.


  Maak melding

 4. Die 10 euro entree is geen toegangsgeld maar je krijgt er munten voor terug voor eten of drinken. Helemaal toppie hoor! En btw: geweldig dat dit soort feesten in Zwolle dus toch kunnen!


  Maak melding

 5. Feesten met een muziekvolume waarbij je zowat uit je eigen bed trilt horen in geen enkel bewonersgebied of binnenstad thuis.
  Militairen oefenen met hun geschut ook niet voor niks ergens ver op de hei toch?
  En die dooddoener “dan moet je maar niet in de binnenstad aan wonen slaat ook nergens op.
  Menigeen woont er al langer dan het woord “House” was uitgevonden.
  Zo jaag je gezinnen met kleine kinderen de stad uit en wordt het een dooie binnenstad met aleen wat yuppen appartementen en studentenhuizen.


  Maak melding

 6. ik vind de dooddoener “dan moet je maar niet in de binnenstad aan wonen ” wel gepast in dit verhaal.

  Ik woon er zelf ook een aantal jaren (vlakbij het rodetorenplein ) en ben eigenlijk wel blij met waar meer activiteiten in de binnenstad..  Maak melding

 7. @Observer, foei toch! Deze gesubsieerde verworvenheden horen juist in de stad. Het aantal decibellen is niet meer te meten. Eigenaren van omliggende panden is aangeraden om nu vast foto’s te laten maken i.v.m. schade als gevolg van trillingen etc. Roode Torenplein en omgeving wordt een no-go-zone voor het merendeel van de stadbezoekers. Stel je toch voor dat je dit inderdaad op de hei zou willen organiseren; dat zou je niet lukken vanwege verstoring van de rust, en aantasting van de omgeving.

  Kortom: volgend jaar uitsluitend nog ongesubsieerde festivals (geldt wat mij betreft ook voor bevrijdingsfestival). Kiek’n wat wordt.


  Maak melding

 8. Ik woon ook op steenworp afstand van de locatie, maar ik heb er echt totaal geen last van. De organisatie van zulke feesten is in Zwolle eigenlijk altijd prima geregeld en de feesten gaan nooit ’s nachts te laat door. Er zijn zelden incidenten en de rotzooi is de dag erna ook altijd opgeruimd. Enige aandachtspuntje is het aantal wildplassers in mijn straat, maargoed dat is een kwestie van wat mobiele toiletten plaatsen en handhaven. Laat maar komen die feesten. Een beetje levendigheid in het centrum kan nooit kwaad.


  Maak melding

 9. Er is op dit moment op de TV net een item over trommelvlies-beschadiging en doofheid bij lawaaijongeren, opwekkend is het niet, er wordt melding gemaakt van een geval van zelfmoord omdat de jongeman in kwestie 24 uur per dag een fluittoon in zn hoofd had.
  Waarom moet muziek zoveel harder dan dat je nodig hebt om het goed te kunnen verstaan??


  Maak melding

 10. Ik woon al 17 jaar met veel plezier in de binnenstad. Natuurlijk weet je dat je dan geluidsoverlast met evenementen voor lief moet nemen. Ik heb daar dan ook al die jaren geen problemen mee gehad, gewoon even doorbijten.

  De laatste tijd loopt het echter uit de hand en gaat het schijnbaar bij vieringen alleen nog maar om zoveel mogelijk lawaai te produceren. Er is dus verschil tussen geluidsoverlast en ondraaglijke geluidsoverlast waar je echt hartkloppingen en migraine door krijgt, omdat het ook nog eens langdurig is.

  In de loop der jaren wordt het steeds erger en de geluidsoverlast duurt ook steeds langer. Vroeger had je Koninginnedag….leuk feestje voor iedereen, ook kinderen! De laatste jaren is de Koninginnenacht uitgebreid en dat moet ook kunnen, mensen moeten uit hun dak kunnen gaan.

  Als je echter in de buurt van het Gasthuisplein woont, dan hoor je donderdagavond, vrijdag de hele dag en vrijdagavond aan 1 stuk keiharde muziek tegen elkaar op van 3 podia vlak bij elkaar in een buurt vol met bewoners…Nieuwe Markt, Oude Vismarkt en Gasthuisplein.., waarbij het nieuwe podium op de Oude Vismarkt de race met de decibel heeft gewonnen, omdat het niet op een plein maar in een straat ligt. Zij hebben vrijdag 12 uur non-stop zonder een minuut pauze keihard Nederlandstalig de bewoners knettergek gemaakt met de geluidinstallatie en microfoon op zijn hardst. Een paar uur is leuk, maar daarna loop je op je wenkbrauwen en moet je wegvluchten.
  Daarbij neemt het aantal dagen geluidsoverlast toe en is niet meer beperkt tot de grote evenementen.

  Ik snapte nooit dat continu luide muziek als marteling gebruikt kan worden, omdat ik harde muziek best kan waarderen…tot deze week…nu begrijp ik dat je er gek van wordt als het zonder pauze overal doorheen klinkt.

  Het gaat nu niet alleen meer om bewoners van de binnenstad. Ik heb van veel bezoekers uit andere wijken gehoord dat ze het feest hebben verlaten vanwege het vele lawaai…op een enkel leuk podium/optreden na.

  Zou het niet gewoon iets zachter kunnen, zodat je in ieder geval in je huis nog een gesprek kunt voeren en tv kunt kijken zonder oordoppen in te hoeven doen die ook niet meer helpen? Dat moet toch niet zo moeilijk zijn? Dan kan iedereen genieten van de feesten!


  Maak melding

 11. Denk dat het gewoon accepteren is dat de binnenstad eindelijk begint te leven! En op dit soort dagen kan je geluidsoverlast verwachten. Maarja dit is een eindeloze discussie want er zijn altijd mensen die vinden dat het kan en er zijn er ook genoeg die denken dat het niet kan. Dus ja geven en nemen en ja het is geen dorp het is wel een stad (gelukkig)


  Maak melding

 12. Geven en nemen….daar is iedereen het over eens en dat is ook jarenlang goed gegaan. Maar de muziek moet wel een beetje worden verspreid en niet zo dicht op elkaar dat je knetter wordt en alles elkaar overschreeuwt. Een podium op het Gasthuisplein en eentje op de Nieuwe Markt was te doen, maar dit was te veel. Kom volgend jaar maar eens 12 uur lang luisteren bij de Oude Vismarkt….dan begrijp je het wel.


  Maak melding

 13. Het is een criminele discriminatie van binnenstadbewoners de opmerking dan moet je maar niet in de binnenstad gaan wonen.
  Opzettelijke mishandeling door middel van extreem geluid is ook in Nederland strafbaar.
  Bewust podia bouwen op of boven water kun je als een verzwarende omstandigheid (daad) zien.
  Ik kan en wil niet begrijpen wat oorbeschadigend lawaai met gezelligheid te maken heeft noch met het verkrijgen van levendigheid in de stad.
  Misschien is het beter dat alle bestuurders in het centrum komen wonen om te ervaren welk een woongenot zij missen.  Maak melding

 14. Het is inderdaad niet terecht om bewoners van de binnenstad de mond te snoeren door te zeggen dat ze daar dan maar niet moeten gaan wonen. Men vergeet vaak dat er niet alleen overlast is met evenementen, maar dat bewoners ook vaak moeten omgaan met (geluids)overlast buiten de evenementen om, wat soms best veel vergt. Men wil het wonen in de binnenstad bevorderen en dat moet er een middenweg worden gevonden die ook voor de bewoners te ‘overleven’ is. Ik heb 17 jaar de overlast als pittig, maar niet als ziekmakend ervaren, dus er is wel degelijk iets veranderd waardoor ik nu wel knetter wordt.

  De laatste tijd wordt de geluidsoverlast echt te extreem, te dicht op elkaar en te langdurig. Als je bijvoorbeeld in het dichtbebouwde deel bij het Gasthuisplein/Nieuwe Markt/Oude Vismarkt 3 podia vlak bij elkaar gaat zetten die allemaal hun versterking voluit zetten…dan hoef je niet een hoog IQ te hebben om te voorzien dat dit voor de omwonenden te belastend is…alles door elkaar houdt geen mens urenlang vol. De Koninginnenacht is al een flinke geluidsoverlast….moet kunnen, maar dan gaat op Koninginnedag om 12 uur s’morgens de versterker op de Oude Vismarkt weer voluit tot middernacht, 12 uur lang….zonder pauze en zonder af en toe de versterker even te dimmen. Zijn 2 podia niet genoeg op zo’n korte afstand?

  Keiharde muziek zou alleen toegestaan moeten worden op pleinen waar de muziek nog een beetje weg kan en ruimte heeft, maar niet in bewoonde straat waar de muziek 10 keer versterkt wordt door de akoestiek. Er is geen plek meer met festiviteiten in de binnenstad waar je zonder keihard lawaai kunt genieten. Geen wonder dat veel mensen uitwijken naar Assendorp, waar het met een leuk podium, pauzes en afwisselende muziek voor iedereen genieten is. Zo zou het in de binnenstad toch ook moeten kunnen? Meer en meer is niet altijd beter…


  Maak melding

 15. Bericht door drama123, op 1 mei 2010 om 13:33
  Hoe harder het lawaai hoe dommer de massa.

  Ah! Drama rekent zichzelf ook onder harde lawaai liefhebber?
  Wat een ontzettend domme opmerking!

  Bericht door ikke, op 1 mei 2010 om 12:55
  Het is een criminele discriminatie van binnenstadbewoners de opmerking dan moet je maar niet in de binnenstad gaan wonen.

  En ook hier vind ik “crimineel” wel heeeel erg overtrokken!

  Kijk, op zich vind ik dit nog best een fatsoenlijke discussie, maar dan moet je niet met bovenstaande opmerkingen aankomen.

  Ik heb er wel begrip voor, dat het wellicht tegenwoordig wat te veel en te lang is. Als ik inderdaad de Voorstraat zie…dat moet dan ook per sé buiten op een podium… Tja…

  Maar men moet hier in de discussie ook wel enig begrip opbrengen voor de mensen die zeggen:”Als je er last van hebt moet je niet in de binnenstad gaan wonen.” Die opmerking is namelijk vooral veel gemaakt toen er hier één of twee jaar geleden veel ophef was over het bevrijdingsfestival. En als je toch ergens weinig moeite mee moet hebben lijkt het me dat wel! Eén: het achterliggende idee is nobel: vrijheid. Twee: Het feestje is behoorlijk op tijd afgelopen en dan heeft iedereen weer rust!

  Destijds werd er ook geklaagd door mensen uit Stadshagen en Zwolle Zuid. Want, ja, zelfs ZIJ konden het horen! (En dus hadden ze er last van!) Nou, dan is het niet zo gek dat mensen direct roepen dat je maar in een hutje op de hei moet gaan wonen als je rust wil!


  Maak melding

 16. Ik denk dat iedereen het erover eens is dat evenementen mogelijk moeten zijn en dat mensen uit hun dak moeten kunnen gaan. Het probleem is inderdaad dat de kwantiteit de kwaliteit begint te verdringen.

  Het lijkt erop alsof er steeds meer podia tussen gepropt worden en de decibellen tot het maximale uitgemolken worden. Het kan ook met iets minder decibel of afgewisseld worden met minder lawaaierige aktiviteiten, dat hoeft niets aan de gezelligheid af te breken.

  Het is echt gekmakend om allerlei podia zo dicht op elkaar te plaatsen, waarbij ieder podium alle maximale decibellen zoveel mogelijk en zo lang mogelijk benut. Waarom niet gewoon 1 podium per bepaald gebied, waarop verschillende soorten muziek afwisselend worden gespeeld en dan met af en toe wat adempauze met iets minder decibellen…dan blijft het voor iedereen leuk en zijn er ook nog plekken in de stad over voor de mensen die feest willen vieren op een andere manier dan met maximale geluidsoverlast.


  Maak melding

 17. @Plantje,
  Nee ik heb geen enkel begrip voor mensen die zeggen “Als je er last van hebt moet je niet in de binnenstad gaan wonen.”
  Laten ze herrie schoppen in hun eigen achtertuin.
  Of krijgen de binnenstadbewoners geldelijke vergoeding voor andermans overlast.
  Het geluid van de kermis is in de laatste 10 jaar behoorlijk terug gedrongen (de exploitanten worden beboet bij overlast) maar zoveel lawaai als de tegenwoordige feestjes in de binnenstad heeft de kermis nimmer gemaakt en het is nog geen Bevrijdingsdag.
  Afspraken gemaakt met het gemeentebestuur worden aan de bekende laars gelapt.  Maak melding

 18. @Ineke ; helemaal mee eens. Het besef dat het met een flink aantal decibellen minder, evengoed gezellig kan zijn, is bij iedereen die de volumeknoppen/-schuiven van de diverse installaties bedient al lang verdwenen.
  Het aantal “benodigde” decibellen hangt volgens mij van de soort muziek af. Bij techno etc. kom je volgens mij om dit zeker ook fysiek te ervaren, en ga je er niet bij op een terrasje zitten om is even wat bij te praten (is qua volume ook niet mogelijk), en is qua decibellen moeilijk te meten, m.n. de zware bastonen.
  Daar waar men voor de terrassen komt, en er dan live gespeeld wordt op een podium, moet volgens mij het geluid aangepast worden, nl. een niveau waarbij een normaal gesprek op dat terras nog mogelijk is.
  En podia plaatsen, dusdanig dat ze elkaar qua geluid bereiken, is natuurlijk vragen om problemen.
  Ik heb wel eens de indruk dat mensen tegenwoordig geen stilte meer kunnen verdragen.
  Ik was laatst bij een paasvuur, waar men het nodig vond om de sfeer te verhogen met achtergrondmuziek!
  Ieder z’n smaak, tot dat dit eindigt in overlast. Daar kan wel degelijk eens goed over worden nagedacht, en dan er iets aan doen.
  En Plantje, mijn hierboven aangehaalde kwote is gebaseerd op die enkele keren dat ik in de buurt van podia kwam met trenche, en weet ik veel hoeveel beats per minute, muziek. En elke keer kwam ik daar van die groepjes zombies tegen, hologige figuren, er komt geen geluid of wat uit; negeren jan en alleman, met de enige blijk in de ogen of ze nog niet tot tien kunnen tellen.


  Maak melding

 19. Plantje en Drama, jullie hebben helemaal gelijk. Dat is wat ik bedoel dat het de afgelopen tijd te erg is geworden. Ik snap dat de horeca graag wat extra wil verdienen, maar dat kan ook met minder decibel en met pauzes of afwisseling en een gecombineerd podium.

  Wat er op Koninginnedag op de Oude Vismarkt aan lawaai was aan decibel muziek en microfoongeweld, dat was niet meer normaal en dat 12 uur aan 1 stuk achter elkaar op de hoogste stand op een smal stuk straat met huizen. In het begin is het nog even leuk….maar na 10 uur wordt het vreselijk ondraaglijk en na 12 uur ben je ziek. Daardoor werd alles hier in de driehoek Nieuwe Markt-Gasthuisplein overstemd door 1 podium, er was geen ruimte meer voor andere geluiden of andere aktiviteiten. Als het zachter zou zijn, zouden de mensen die van die muziek houden ook heus wel komen, daarvoor hoeft het niet op 10000000000 decibel.

  Ik vraag me af of er gemeten wordt, maar lezende op dit forum begrijp ik dat er altijd wordt gezegd dat de metingen in orde zijn en dat er toch niet wordt ingegrepen. Jammer dat Zwolle schijnbaar alleen nog maar op deze manier feest lijkt te kunnen vieren, terwijl het op andere vlakken zo’n fantastische stad is.


  Maak melding

 20. Bericht door ikke, op 1 mei 2010 om 20:43
  @Plantje,
  Nee ik heb geen enkel begrip voor mensen die zeggen “Als je er last van hebt moet je niet in de binnenstad gaan wonen.”

  Als je ook in de context waarin ik het plaatste geen enkel begrip kunt opbrengen voor mensen die een dergelijke opmerking plaatsen zijn we uitgepraat. Met betrekking tot dit onderwerp heb je in ieder geval al afgedaan voor me en ik ga verder ook niet meer in op zaken die je er verder nog uitgooit. Als je andere mensen niet serieus kunt nemen moet je niet verwachten dat zij wel nog normaal met jou omgaan. (Misschien in een ander onderwerp beter!)

  Ik vraag me af of er gemeten wordt, maar lezende op dit forum begrijp ik dat er altijd wordt gezegd dat de metingen in orde zijn en dat er toch niet wordt ingegrepen.

  Ineke, als ik zo je toelichting bij je klachten lees begrijp ik het wel enigszins. Hou er wel rekening mee, dat je met bovenstaande opmerking ook aanneemt dat iemand als “ikke” de waarheid spreekt.
  Als de metingen in orde zijn zal er inderdaad niet ingegrepen worden. Dan zit het ‘m er dus in dat er bezwaar aangetekend dient te worden wanneer de vergunning verleend wordt. Misschien is het een idee om met wat mensen de handen ineen te slaan en een onafhankelijke meting te doen. Of misschien is er wel iemand van de gemeente aanspreekbaar voor dit soort problemen. (Ik weet eerlijk gezegd niet of je dat al eens geprobeerd hebt.)

  En Plantje, mijn hierboven aangehaalde kwote is gebaseerd op die enkele keren dat ik in de buurt van podia kwam met trenche, en weet ik veel hoeveel beats per minute, muziek. En elke keer kwam ik daar van die groepjes zombies tegen, hologige figuren, er komt geen geluid of wat uit; negeren jan en alleman, met de enige blijk in de ogen of ze nog niet tot tien kunnen tellen.

  Ik snap wel wat je bedoelt, maar het is toch wel behoorlijk generaliserend. Ik ben ook wel eens op Qlimax in Arnhem geweest. Ik drink dan wat biertjes, maar loop er niet als een zombie bij. Ik reken mezelf ook niet tot de dommeren der aarde.


  Maak melding

 21. @Plantje ; mijn “generaliseren” slaat op de in mijn vorige post omschreven groepen die ik eigenlijk uitsluitend bij dat soort concerten aantref. Daarmee dus niet gezegd dat al die bezoekers zo zouden zijn.

  Was vorig jaar op Koninginnedag op het Assendorperplein aanwezig bij een “setje PinkFloyd”. Gedurende de set kon ik met genoegen zien dat er zowel geluisterd/genoten werd, als dat her en der bekenden gezellig met elkaar aan het kletsen waren. Zo kan het ook.


  Maak melding

 22. Ik heb mij nog nooit eerder bezig gehouden met metingen of bezwaren, omdat het tot dit jaar niet nodig was met een podium op het Gasthuisplein en eentje op de Nieuwe Markt. Dat was net te doen. Het was dit jaar echt schrikken van 3 podia dicht op elkaar met zoveel langdurig lawaai……hopelijk is dat eenmalig.

  Vorig jaar was het ook erg met carnaval, 5 dagen vreselijke geluidsoverlast als nooit eerder tevoren, maar dit jaar viel het reuze mee en was het echt goed te behappen…ik geef het dus altijd eerst een kans voor ik een bezwaarschrift ofzo zou indienen. Was wel fijn om op het forum even van gedachten te wisselen. En nu even genieten van de rust tot 5 mei.:D


  Maak melding

 23. @Plantje,
  Je verkondigt weer het bekende liedje: De slachtoffers moeten begrip opbrengen. De daders hebben het al zo moeilijk.
  Ik woon lang genoeg in de binnenstad om het verschil tussen last en overlast te kennen. Ook ken ik alle klachten aan en afspraken die gemaakt zijn met de gemeente om deze problemen te beteugelen.
  Als het ene probleem is opgelost komt het volgende probleem dubbel terug.
  Maar genoeg is genoeg.


  Maak melding

 24. Bericht door drama123, op 1 mei 2010 om 23:18
  Was vorig jaar op Koninginnedag op het Assendorperplein aanwezig bij een “setje PinkFloyd”. Gedurende de set kon ik met genoegen zien dat er zowel geluisterd/genoten werd, als dat her en der bekenden gezellig met elkaar aan het kletsen waren. Zo kan het ook.

  Ja, dat is ook zeker wel zo. Ik moet zeggen, dat ik zelf ook meestal naar optredens ga om gewoon van de muziek te genieten. Gewoon omdat ik eens benieuwd ben hoe de artiest (die ik zo waardeer) het live ten gehore kan brengen. Ach ja…ieder zijn ding. Volgens mij zijn we het eigenlijk best een heel eind met elkaar eens 😉

  ik geef het dus altijd eerst een kans voor ik een bezwaarschrift ofzo zou indienen.

  Mooi! Dat is zeker te waarderen!

  En nu even genieten van de rust tot 5 mei.

  Geniet ervan! (En dat bedoel ik niet ironisch of sarcastisch)

  Bericht door dick, op 1 mei 2010 om 23:44
  Heb jij er last van als ik overlast van jou heb?

  Ach Dick…sommigen hebben een geciviliseerde discussie en komen gewoon met wat argumenten anderen kunnen alleen maar wat roepen. Je houdt er altijd wat “bijzondere” mensen tussen 🙂


  Maak melding

Reageer