Eberhard van der Laan bij 1 mei viering Zwolle

Zwolle – Oud-minister van Wonen, Wijken en Integratie en kandidaat-burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan, is de hoofdgast van de Zwolse één mei bijeenkomst, die, zoals ieder jaar, op die datum plaats zal vinden op begraafplaats Kranenburg.

Bij het graf van de bekende Zwolse dominee Horreüs de Haas zal de oud-minister een toespraak houden. Daarna zullen er op het graf van de Haas en op het graf van Helmig van der Vegt, één van de twaalf oprichters van de SDAP, de voorloper van de huidige PvdA, bloemen worden gelegd. De bijeenkomst wordt afgesloten in theehuis de Agnietenberg waar de Zwolse PvdA leden die 25 en 50 jaar lid zijn in het zonnetje worden gezet. De 1 mei viering vindt plaats op begraafplaats Kranenburg, Kranenburgerweg 5 in Zwolle en zal om 11.45 van start gaan. Iedereen is van harte welkom.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Eén van de meest gewaarde tradities binnen onze partij is dat alle leden ouder dan 65 op 1 mei, de dag van de Arbeid, een roos ontvangen. Dit jaar valt 1 mei op een zaterdag. Veel oudere leden blijven die dag speciaal thuis omdat er iemand van de Partij langskomt.    Maak melding

Reageer