Theatersportwedstrijd voor studenten van Zwolle

Zwolle – Na een daverend succes van twee jaar geleden organiseert Navigators studentenverenging Zwolle dit jaar opnieuw een theatersportwedstrijd voor alle studenten van Zwolle.

 

Dit jaar hebben vier Zwolse studentenverengingen zich opnieuw aangemeld voor de 2e editie van de Zwolse theatersportwedstrijd. De vier verenigingen gaan door middel van improvisatietheater de strijd met elkaar aan om de felbegeerde beker te winnen. Deze beker is de vorige keer gewonnen door de Zwolse studentenverenging ZHTC. Studenten die een avondje willen ontspannen en van theater houden zijn op 22 april om 20.00 uur van harte uitgenodigd in het poppodium Hedon. Entree is helemaal gratis.

Dit evenement wordt georganiseerd omdat de Navigators Zwolle dit jaar hun 17-jarig bestaan viert. In de week van 15 april tot 22 april worden er allerlei activiteiten georganiseerd wat de Dies-week wordt genoemd. Maar dit wordt niet alleen binnen de vereniging gevierd. NSZ wil iedereen in staat stellen om dit prachtige verjaardagsfeest mee te vieren.

Daarom wordt er op donderdag 22 april een speciale activiteit georganiseerd waar iedereen welkom is.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer