Studenten Windesheim sponsoren Roparun met X Games

Zwolle – Van 22 t/m 24 mei rent Windesheim voor de tweede keer mee met de Roparun, een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. De bedoeling is om tijdens de Roparun zoveel mogelijk geld op te halen voor mensen met kanker. Daarom organiseerde het team op 21 april de X Games op Windesheim.

De naam X Games refereert aan het nieuwe gebouw van Windesheim, gebouw X, dat opvalt door de grote X-vormige balken voor de ramen. Het tien verdiepingen hoge gebouw leende zich goed voor games als X hangen, via de X-balken tot de hoogste verdieping klimmen, het W(indesheim) K(ampioenschap) traplopen, Bungee running en de quiz Xtreem raden. Alles voor het goede doel! Het deelnemende Roparunteam van Windesheim bestaat uit docenten, studenten en medewerkers.

Zij lopen mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Roparun Palliatieve Zorg. Dit doen ze door het organiseren van sponsoracties, zoals de X Games, benefietavonden en door het werven van donateurs. In 2009 haalde het Windesheimteam € 13.400 op. De bedoeling is om dat bedrag dit jaar te overtreffen. Het team zoekt nog sponsors. Meer informatie over de Roparun en mogelijkheden tot sponsoring staat op www.windesheim.nl/roparun.

Artikel delen:

Reageer